Snelle en prettige bestel- en retourervaring

Prachtige schoenen, goede kwaliteit!

Hele leuke mooie schoenen, zoals altijd!!

De schoenen lopen heerlijk en hebben net dat extra's!! Ik ben shabbies fan!

Heel tevreden

Mooie kwaliteit en vlotte levering.

Top kwaliteit en draagcomfort

Wat een fijne schoenen. Zitten meteen perfect en zijn ontzettend leuk!

Super blij met mijn nieuwe Shabbies!

Snelle levering, prachtige tas. Ik ben blij!

Alles is altijd fijn om een pakje te ontvangen van Shabbies

Al sinds de jaren 60 ben ik fan. Eerst met de klompjes. Woonde toen nog in Amsterdam. Maar nu vind ik geen fijnere schoenen dan Shabbies. Mijn kast staat er vol mee. Heb even geteld: 16 paar !!!

Groot shabbies fan, dit is het zoveelste paar wat ik weer met veel plezier draag.

Heel blij met mijn nieuwe duurzame sneakers!

Heel coole sneakers. En omdat ze van restanten leer zijn gemaakt draag ik ook nog bij aan minder verspilling! Zo heb ik ze in ieder geval aan mezelf verkocht! ;)

Prachtige collectie en comfort

Wordt altijd blij van jullie laarzen en sneakers

Snelle levering, goede service.

Mooie webshop, hoge kwaliteit schoenen.

De fanatische duurzame schoensneaker Bossa Nuovo Croco Roze

De ervaring met Shabbies is dat wat je ziet en besteld klopt met wat ze zeggen / schrijven en doen. Een gewelidige pasvorm en zoals nu de sneaker Boassa Nuovo Croco Roze is gemaakt van restleer. Dit voel en zie je niet. De draagcomfort is top. Afwerking meer dan prima. Je doet ze aan, je wandelt zo weg en geen last van blaren of andere ongemakken. Als zeer ervaren Shabbie dragen van schoenen / laarzen / sneakers kan ik je dit van harte aanbevelen.

Super mooie sneakers!

Echt prachtige sneakers, mooi kwaliteit leer! Ik ben dan ook zeer tevreden met de snelle service van Shabbies. Alleen de bezorger had mijn bestelling in een verkeerde straat afgeleverd.... dat was even zoeken maar het is uiteindelijk door lieve buren goed gekomen. Dank jullie wel.

Mooi leren tas

Prachtig leer, soepel. Lichte tas, groot genoeg voor een agenda en sleutels, lippenstift en telefoon. Draag m graag als crossbody, draag makkelijk en is lichtgewicht.

Supertevreden

Mooie kwalitatieve goede sneaker . Heb een bossa sneaker bij jullie gekocht! voor een mooi prijsje!

Superfijne sneakers zitten fantastisch

Na het eerste paar gelijk in een andere kleur besteld. Zitten fantastisch en zijn supermooi Snelle levering dus er komen vast nog meer kleuren bij!!

Snelle levering en alles perfect geleverd en naar mijn zin helemaal super.

De laarzen zijn prima maar…

Ik bestelde maat 41 en kreeg maat 42. Daarna was maat 41 uitverkocht! Het advies was om de laarzen terug te sturen.

Zoals altijd prima

Altijd op tijd en prachtige collectie

Top!!

Prachtige tas en snel geleverd

Goed en snel bezorgd

Blij dat het allemaal goed is gegaan snel en verzorgd

Mooie kwaliteitsvolle laarsjes

Mijn laarsjes zijn net geleverd. Mooi model, perfect voor de winter. Heel kwaliteitsvol leder en goede pasvorm. Heel tevreden over mijn aankoop.

Duidelijke website en snelle levering

Mooi merk, valt wel wat klein. Ik moet altijd een maatje groter bestellen. Snelle levering en ook fijn dat je achteraf kunt betalen. Dan kun je eerst passen voordat je betaald.

Vlot

Mooie schoen, uitneembare zool, ook leer aan de binnenzijde! Veter kon wat langer.

Mooie schoenen die lang meegaan

Ik draag al jaren Shabbies, omdat ze tijdloos zijn, goed zitten en lang mooi blijven. Schoenen komen ook altijd netjes verpakt aan.

Geen feedback

Ik krijg een bericht om een feedback te schrijven over de nieuw aangeschafte schoenen. Dat wil ik natuurlijk wel doen maarja, dan moet je ze wel geleverd krijgen. Kan dus geen sterren van aanbeveling geven.

7 James Wattlaan

Drunen 5151 DP