Prachtige tas

Prachtige tas , mooie kwaliteit en zeer snel geleverd

Heel erg tevreden!

Ik heb voor de 1.keer bij Shabbie bestellt en ik ben heel erg tevreden. Bestelling was volgende dag in huis. Super netjes ingepakt met retourbrief erbij. De beschrijving klopt bij het product.

Snelle bezorging leuke afprijzing

Snelle bezorging leuke afprijzing

Ontzettend fijne schoenen met groot draagcomfort

Als je nog twijfelt, niet meer doen en koop Shabbies. Deze schoenen zitten onwijs lekker ook als je de hele dag op de hakken loopt. Mooie, stijlvolle schoenen. Snelle levering. Echt een aanrader!

Fantastische sandalen

Donderdagavond sandalen besteld, vrijdagavond geleverd en zitten heerlijk!

Fantastische sneakers en snelle levering

De sneakers waren er binnen een dag en zitten fantastisch. Shabbies blijft mijn favoriete merk.

Deze favoriete laarzen in de zoveelste kleur besteld

Binnen 24 uur binnen. Mijn favoriete model heb ik al in diverse kleuren. Altijd goed.

Kwaliteit waar voor je Geld

Alle jaren fan van het merk. Snelle levering, super kwaliteit en goede pasvorm. En net even anders dan gewoon. Maw Aparte schoenen in de collectie

Bekende Shabbies kwaliteit

Mooie stoere espardrilles. Ze vallen niet echt groot uit, maar mijn ervaring is dat ze nog uitlopen. Elk jaar trakteer ik mijzelf op een paar espardrilles. Sommige heb ik al jaren. Blijven mooi en worden door het dragen nog mooier. In Frankrijk krijg ik nog complimenten.

fijn bedrijf alleen verkeerde laarzen bezorgd

heel fijn bedrijf dat ik al heel mijn leven ken, mooiste spullen heeft fred de la bretoniere, vaak mooie ballerinas bij hem gekocht, helaas hebben ze dit keer de verkeerde laarzen gestuurd ze waren ook te smal voor mij, ik bestelde cleo maar kreeg wat anders dus retour. verder mooi leuk bedrijf.

Super snelle levering van wat nu al mijn favoriete tas is. Mooie zachte suède. Fijn model!

Snel en goed verpakt bezorgd.

Snel en goed verpakt bezorgd

Topwinkel met top schoenen

Al jaren fan van de shabbie laatzen. Met goede verzorging blijven ze jaren goed!

Geen leren binnenkant

Ik bestelde deze gympen omdat ik op zoek ben naar witte leren gympen, met een leren voering. Volgens de omschrijving is dit zo, maar toen ik de gympen binnen kreeg, bleek dat de voorkant gevoerd is met een synthetische voering. Niet wat ik zoek dus! Zonde van de tijd en moeite van het opsturen, als dit duidelijk vermeld was, had ik de schoenen niet besteld.

Snelle levering,product is precies zoals beschreven

Hele mooie schoen , mooie kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en mooie producten!

Mooie espadrilles, met een lekker voetbed in de schoen. Ook voor de bredere voet geschikt. Supersnelle levering.

Shabbies top product met lang draag plezier

Al jaren draag ik schoenen van shabbies! Sterk product met veel draag plezier. Ook de tassen blijven mooi in het leer.

Altijd correct

Wetend dat het vertrouwd is en een snelle afhandeling. Top

Gelukkig opgelost

Mijn bestelling werd niet bij het pakketpunt afgeleverd om voor mij onbekende redenen. Na contact met de klantenservice van Shabbies is dit goed opgelost. Een pluim!!

Snelle service en mooie schoenen

De mooie sandalen zijn zeer snel geleverd en voldoen helemaal aan de verwachtingen

Sneller kan niet

Volgende dag, mijn super mooie schoenen mogen ontvangen. Maat perfect. Lopen as pantoffeltjes

Perfect Dankjewel

Top geregeld!!

Top geregeld

Fast and Reliable and very comfortable

I ordered boots that I've been watching for a while as they went on sale, and they arrived the next day! They were immediately warm and comfortable and fit perfectly. The quality is there as it always is with SHabbies. I highly recommend shoes from Shabbies.

Mooie schoen

Mooie schoen, smal aan de voet en om erin te komen, maar zit heerlijk! Goede kwaliteit en vormt zich nog naar je voet. Goede, snelle levering en behulpzaam!

7 James Wattlaan

Drunen 5151 DP