Shabbies past altijd en zit perfect . Precies goed

Snelle service Snelle bezorging Degelijk Voor de rubberen hak vind ik lekker stil lopen

Passen niet

Ze zijn heel hard ik kom er niet in

Heel graag gehad maar jammer.

De door mij gekochte laarsjes waren prachtig. Had ze ook heel graag gehouden maar ze pasten niet. Heel smal/strak en nogal stug leer. Ook de ritsen liepen erg stroef. Ze waren wel heel erg mooi dus het is wel heel jammer maar ik kan er niets mee.

Snelle levering, makkelijk retourneren, mooi degelijk product!

Fantastische laarzen

Goede website, snelle service en de laarzen zijn zoals beschreven op de site. Ik ben er erg blij mee

Heerlijke wijde schoenen voor pijnlijke voeten.

Jammer, hele mooie schoenen maar helaas te groot. Heb ze retourneren.

Erg tevreden

Blij met mijn aankoop! Snelle levering met DHL, dus geen flut koeriertje, makkelijke duidelijke website. En natuurlijk prachtige kwaliteit laarsjes!

Mooie schoenen en zeer goede service!

Ik ben heel bij en tevreden met mijn aankoop! Mooie espadrilles, en zeer snelle bezorging! Ik heb ze al in vele kleuren.

Kwalitatief en snelle levering

Draag al jaren shabbies. Schoen niet kapot te krijgen. Draag met plezier en daarnaast ziet de schoen er tof uit. Ondanks de hoge prijs, koop ik graag shabbies vanwege de kwaliteit

Toppie

Vlotte levering, en laarsjes perfect, alleen dat ik een hoge wreef heb in het begin lastig aantrekken maar dat komt goed

Supersnel een prachtig paar sneakers

Als ik net zo lekker en snel ga lopen als het bestellen en bezorgen van deze sneakers ging, ben ik blij. Leergevoerd, mooie kwaliteiten, zelfs de veters zijn prachtig. Dat heb ik elders wel anders gezien in deze prijscategorie. Top!

Hippe stijlvolle sneaker!!

Ik heb een zwak voor leren schoenen en sneakers. Dus dit model is echt een musthave kijkend naar t modebeeld van dit najaar; een pracht combi van beiden!! Ik heb een smalle voet en deze sneakers zitten top!!!

Comfort & perfectie in één!!!!

Onlangs jullie schoenen en tassen gaan gebruiken! En ja, ik ben verslaafd! Wat een geweldige spullen! Goede en snelle service! Super kwaliteit!

Snelle service en super mooie schoenen

Ontzettend snelle service en zoals verwacht super mooie schoenen

Prachtig

Prachtige mooie comfortabele sneakers, altijd net een beetje anders.

Top bikerboots van Shabbies kwaliteit!

Prachtige stoere bikerboots. Snel geleverd en vallen op maat. Mooi afgewerkt en altijd het mooiste leer. Al jaren een trouwe koper van Shabbies en Fred schoenen en tassen. Je krijgt altijd kwaliteit met jaren draagplezier. Wederom blij met m’n aankoop.

Mooi maar smal

Mooie enkellaars maar helaas valt hij smal. Vandaar terug gestuurd

Fantastisch!!

Prachtige laarzen besteld en volgende dag al binnen! Laarzen zijn nog mooier dan op de foto’s en zoals gewoonlijk is de pasvorm perfect! Hele goede kwaliteit! Mooi soepel leer en helemaal blij met mijn aankoop.

Uiterst tevreden & blij met mijn nieuwe aankoop !!!

Mooie ruime tas & de kleine cross baggy had ik een paar mnd geleden besteld, nu een prachtige set styling & kleur perfect Prachtig leer & mooi afgewerkt!!!

Snelle levering en alweer zoals verwacht hele fijne schoenen die direct lekker zitten!

Al meerdere keren Shabbies gekocht en weer blij met de kwaliteit en comfort.

Prima online service (bestelling en levering)

Prima online service voor zowel de bestelling en de levering; de juiste maat was eerst niet op voorraad, maar kregen netjes een mail toen ze er wel weer waren. Mijn vrouw is er erg blij mee!

Goede en snelle service en heerlijke schoenen!

Nu de dagen weer wat kouder worden was het tijd voor lekkere warme laarsjes. Ik had al 2x eerder Shabbies gehad en dat was zo goed bevallen dat ik weer nieuwe wilde. Eerst bestelde ik in mijn normale maat en die waren er de volgende dag al. Helaas net te klein maar gemakkelijk weer terug te sturen met kant en klare label. Bedrag was ook snel teruggestort. Intussen een maat groter besteld en die waren er ook vrij snel. Zo kon ik gelijk weer genieten van lekkere warme laarsjes. En ze zien er super uit, ik ben er blij mee!

Mooie website, soepele bestelling en goede kwaliteit producten.

Geweldige schoenen

Zo blij met de schoenen , lopen super en prachtige kwaliteit. Ik vind goeie schoenen heel belangrijk en daarom dit merk.

7 James Wattlaan

Drunen 5151 DP