Ik vroeg waar mijn sneakers bleven en ik kreeg een zeer net en legitiem antwoord terug en ook nog eens heel snel! Van Julia heette ze geloof ik.. Groet Sandra
Hi Sandra, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat goed om te horen dat Julia je goed geholpen heeft. Hopen worden je sneakers snel geleverd. We wensen je er alvast veel plezier van. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Snelle bezorging, snelle afhandeling retour. Mijn sandalen had een productiefout. Helaas was mijn maat niet meer beschikbaar. Ik kon ze retour sturen of een korting krijgen. Super snelle reactie op de mailtjes.
Hi Heidi, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat jammer dat het niet gelukt was met de gewenste bestelling. Gelukkig ben je fijn geholpen door onze toppers van de klantenservice :-) Hopelijk tot zien in onze webshop. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Super mooie boots, mooie afwerking en fijne details. Goed voetbed en degelijke kwaliteit. Ben helemaal blij! Klaar voor het najaar
Hi Brenda, Bedankt voor het achterlaten van je review. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je er nog heel veel plezier van. Lieve groet, Team Shabbies Amsterdam
Mooie stoere schoen, zo’n heb factor. Maar de veters hadden ietsje langer mogen zijn. Nu zitten ze strak in de schoen en moet je het iets losser maken. Daardoor kan je het niet goed strikken. Met zooltjes wordt het iets aan de krappe kant, originele zool er dus in laten zitten, mss dat het na een paar keer dragen beter gaat en kan ik de zool vervangen voor aangepaste zooltjes. Verder tevreden.
Hi Marieke, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wij zullen je feedback zeker meenemen, dank je wel daarvoor. Mocht het niet goedkomen mag je altijd contact opnemen met onze customer service, zij helpen je graag. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Zocht al een tijdje naar dit soort sandalen, naturel mooi leer en goede pasvorm, heel blij mee. Snel geleverd.
Hi Heidi, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wij hopen dat je er nog heel lang plezier van hebt. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Duidelijke site, snel verzonden en goed verpakt
Hi Ellen, Bedankt voor je positieve feedback. Nog heel veel plezier ervan gewenst! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Snel besteld en snel geleverd. Top
Hi Ylona, Bedankt voor het achterlaten van je review. We wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Meestal goed, maar deze keer heb ik nog biets ontangen. Maabdagavond besteld. Het is nu donderdag 11.12 uur.
Beste Jannie, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend, je kunt een mail sturen naar onze klantenservice dan zoeken zij het graag verder voor je uit. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Snelle en goede service Helaas is de schoen te breed!! Dus geretourneerd
Hi Phjm, Bedankt voor je berichtje. Wat jammer dat de schoenen niet pasten. Hopelijk de volgende keer beter. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Duidelijke site, snelle levering!
Hi G, Bedankt voor het achterlaten van je review. Goed om te horen dat het vlot is gegaan met bestellen. We wensen je veel plezier van je bestelling. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Snelle levering en prachtige laarsjes, zeer tevreden!
Hoi Lianne, Wat leuk om te horen. We wensen je er nog heel veel plezier van. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Snelle levering! Top service! Prachtige sneakers, perfecte kwaliteit!
Hi Yvonne, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk om te horen, we hopen dat je er nog veel plezier van gaat hebben. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Ik twijfelde tussen twee maten, Debby heeft gekeken of de schoenen in een fysieke winkel waren, helaas niet. Daarom toch online besteld, twee maten. Een maat, te klein, ga ik terug sturen. Ook dit zal netjes afgehandeld worden.
Hi Mieke, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je goed bent geholpen, jammer dat de schoenen niet pasten. Je retour zal binnen 2 worden verwerkt wanneer het bij ons magazijn is aangekomen. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Lekker snel geleverd
Hi Marianne, Bedankt voor je berichtje. Goed om te horen dat het op tijd is geleverd. Wij wensen je er veel plezier van. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Ben al jaren fan van Shabbies. Mooien kwaliteit en er sterk. Perfect
Hi Mirjam, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk om te horen. Wij wensen je nog veel plezier van al je Shabbies :-) Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Shabbies is voor mij al jaren een geweldig schoenenmerk, vooral bekend om de combinatie van stijl en comfort. De schoenen zijn vaak gemaakt van hoogwaardige, soepele leersoorten die zich naar je voet vormen voor een perfect draagcomfort. Het merk staat bekend om zijn stoere en toch elegante ontwerpen, wat het populair maakt bij mensen die zowel mode als functionaliteit waarderen.
Hi Jm, Bedankt voor je mooie compliment. we hopen dat je er nog heel veel plezier van gaat hebben. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Hoi hoi. Ik ben gek op espadrilles Zag deze voorbij komen op de site. Leuk zo enkel hoog Kleur is mooi..ik had grijs/ blauw Pasvorm is perfect. Loopt weer als pantoffeltjes Erg blij mee
Hi L, Bedankt voor het achterlaten van je review. We wensen je er nog heel veel plezier van! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Ik ben heel erg tevreden en blij met mijn shabbies. Ik heb ze al in meerdere kleuren, bovendien is de service heel erg goed! Snelle levering, echt super!
Hi Marianne, Wat leuk om te horen dat je Shabbies fan bent! We wensen je er heel veel plezier van. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Fijne laarsjes, zo aan te schieten en lekker warme voeten komende herfst en winter
Hi Marga, Leuk om te horen dat je er blij mee bent. Heel veel plezier ervan! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Shabbies clog jav beige besteld super blij mee en ook het merk zelf. Mooie kwaliteit, perfecte pasvorm en mooie materialen. De houtlook word verscherpt door het mooie gebruikte pu materiaal, niet van echt te onderscheiden waardoor ze lekker licht aanvoelen. Deze gaan veel gebruikt worden!!!
Hi Sandra, Wat een mooi compliment dankje! We wensen je er nog heel veel plezier van. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Door een zwaar beschadigde teen door een klein ongeluk in huis :-( was ik op zoek naar een comfortabele slipper met een mooi design. Voorlopig kan ik namelijk alleen op slippers lopen. En dat is geen straf met deze prachtige slippers van Shabbies. En ook lekker snel in huis!
Hi Iris, Bedankt voor het achterlaten van je review. Hopelijk gaat het al beter met je en kun je de slippers nog lang blijven dragen deze zomer! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Mooie schoenen, snel bezorgd
Hi Anne Marie, Heel veel plezier ervan! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Prima ervaring, heerlijk lopende schoenen altijd meer dan tevreden over de Shabbies
Hi Ellen, Wat leuk om te horen, dank je wel. Heel veel plezier van je aankoop. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Wederom een paar schoenen dat zich onderscheidt in design en kwaliteit. En ook nog een zeer snelle levering, wat een verrassing.
Hi Eleonora, Bedankt voor het achterlaten van je review. Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze schoenen. Veel plezier ermee! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Ik probeer elke kleur te kopen, maar alles op zijn tijd. Ik hoop dat er nog een zwarte versie komt. Superfijne, gemakkelijke schoenen! Ik ben er grote fan van.
Hi Ellen, Bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen dat je zo te spreken bent over onze espadrilles. Veel plezier ermee :) Liefs, Team Shabbies Amsterdam
7 James Wattlaan
Drunen 5151 DP