Vlotte levering, en laarsjes perfect, alleen dat ik een hoge wreef heb in het begin lastig aantrekken maar dat komt goed
Hi Mary, Bedankt voor je berichtje. Hopelijk loopt het leer nog een beetje uit op je wreef en kun je ze met veel plezier dragen. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Als ik net zo lekker en snel ga lopen als het bestellen en bezorgen van deze sneakers ging, ben ik blij. Leergevoerd, mooie kwaliteiten, zelfs de veters zijn prachtig. Dat heb ik elders wel anders gezien in deze prijscategorie. Top!
Hi Hester, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen, we hopen dat je er nog heel lang plezier van hebt. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Ik heb een zwak voor leren schoenen en sneakers. Dus dit model is echt een musthave kijkend naar t modebeeld van dit najaar; een pracht combi van beiden!! Ik heb een smalle voet en deze sneakers zitten top!!!
Hi Caroline, Bedankt voor je berichtje. Super leuk! Heel veel plezier ervan. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Onlangs jullie schoenen en tassen gaan gebruiken! En ja, ik ben verslaafd! Wat een geweldige spullen! Goede en snelle service! Super kwaliteit!
Hi Nadja, Bedankt voor het achterlaten van je bericht. Wat super leuk om te horen. We wensen jou heel veel plezier van je nieuwe aankoop! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Ontzettend snelle service en zoals verwacht super mooie schoenen
Hi Regina, Bedankt voor je bericht. Wat leuk dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier gewenst van je bestelling. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Prachtige mooie comfortabele sneakers, altijd net een beetje anders.
Hi Andrea, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk om te horen, wij wensen je nog heel veel plezier van je nieuwe sneakers. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Prachtige stoere bikerboots. Snel geleverd en vallen op maat. Mooi afgewerkt en altijd het mooiste leer. Al jaren een trouwe koper van Shabbies en Fred schoenen en tassen. Je krijgt altijd kwaliteit met jaren draagplezier. Wederom blij met m’n aankoop.
Hi José, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je een trouwe fan bent. We wensen je er weer heel erg veel plezier van. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Mooie enkellaars maar helaas valt hij smal. Vandaar terug gestuurd
Hi Astrid, Bedankt voor je je bericht. Wat jammer dat ze te smal waren. We nemen je feedback zeker mee. Hopelijk de volgende keer beter. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Prachtige laarzen besteld en volgende dag al binnen! Laarzen zijn nog mooier dan op de foto’s en zoals gewoonlijk is de pasvorm perfect! Hele goede kwaliteit! Mooi soepel leer en helemaal blij met mijn aankoop.
Hi Janny, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk om te horen dat je er zo blij mee bent. Wij wensen je er nog heel veel plezier van. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Mooie ruime tas & de kleine cross baggy had ik een paar mnd geleden besteld, nu een prachtige set styling & kleur perfect Prachtig leer & mooi afgewerkt!!!
Hi Petra, Bedankt voor het achterlaten van je berichtje. Wat leuk dat je een mooie set hebt gekocht van Shabbies. Wij wensen je er heel veel plezier van! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Al meerdere keren Shabbies gekocht en weer blij met de kwaliteit en comfort.
Beste Marjon, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je er weer zo blij mee bent. Wij wensen je veel plezier van al je Shabbies :-) Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Prima online service voor zowel de bestelling en de levering; de juiste maat was eerst niet op voorraad, maar kregen netjes een mail toen ze er wel weer waren. Mijn vrouw is er erg blij mee!
Hi Ruud, Bedankt voor je positieve feedback. Wij wensen je vrouw nog heel veel plezier van de laarzen. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Nu de dagen weer wat kouder worden was het tijd voor lekkere warme laarsjes. Ik had al 2x eerder Shabbies gehad en dat was zo goed bevallen dat ik weer nieuwe wilde. Eerst bestelde ik in mijn normale maat en die waren er de volgende dag al. Helaas net te klein maar gemakkelijk weer terug te sturen met kant en klare label. Bedrag was ook snel teruggestort. Intussen een maat groter besteld en die waren er ook vrij snel. Zo kon ik gelijk weer genieten van lekkere warme laarsjes. En ze zien er super uit, ik ben er blij mee!
Hi Maaike, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk dat je weer geslaagd bent. Wij wensen je er heel veel plezier van. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Mooie website, soepele bestelling en goede kwaliteit producten.
Hi Anita, Bedankt voor je bericht. Super leuk om te horen. Nog veel plezier gewenst van je nieuwe aankoop! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Zo blij met de schoenen , lopen super en prachtige kwaliteit. Ik vind goeie schoenen heel belangrijk en daarom dit merk.
Hi J, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk dat je zo positief bent. We hopen je snel weer eens terug te zien. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Alles perfect verlopen
Hi Mariet, Bedankt voor het achterlaten van je bericht. We wensen je veel plezier van je nieuwe aankoop. Lieve groet
Ik kocht de Alyd laarzen want ik vond ze geweldig eruit zien. Helaaaas mijn voet paste er niet door. Zelfs mijn dochter mee de smalste voeten ooit paste er niet in. Wel goede maat. Dan adviseren ze om een plastic zak over mijn voet te doen met aantrekken! Okee en daarna? Elke dag zo doen? Neeee want ook dat lukte niet. Geef toe ze zijn niet goed gemaakt( zonder rits). Die ik er overigens graaaag in laat zetten als ik zeker wist dat de maat goed is. Wat zonde wat jammer!
Beste Saskia, Bedankt voor het achterlaten van je bericht. Wat vervelend dat de schoenen niet pasten. Wij zullen dit uiteraard gaan onderzoeken hoe dat mogelijk is. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Tas en laarzen besteld. Snel geleverd, netjes verpakt en prachtige kwaliteit. Bestel en betaalproces zijn eenvoudig en helder. Kortom een goede webshop met prachtige artikelen van een uitmuntende kwaliteit.
Hi Marianne, Bedankt voor het achterlaten van je berichtje. Goed om te horen dat het vlot is verlopen met het bestellen en de levering. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
De maat klopt, het leer wordt snel soepel. Jeans valt er in en ze sluiten mooi aan. Ik ben er erg blij mee!!
Hi Roos, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat goed om te horen. We wensen je nog heel veel plezier van je aankoop! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Erg snelle levering.
Hi Nen, Bedankt voor het achterlaten van je bericht. We wensen je veel plezier van je nieuwe aankoop. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Duidelijk en overzichtelijk. Als je maat er niet meer is kun je op een wachtlijst en krijgt keurig bericht als jouw maat weer beschikbaar is.
Hi Natascha, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, hopelijk heb jij je maat nog kunnen scoren. Veel plezier ervan. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Geweldige laarzen waar je de hele dag op kan lopen. Ze blijven prachtig!
Hi Anita, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen, heel veel plezier ervan gewenst! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Duidelijke site, snelle levering! Kwaliteitsvolle, mooie schoenen en laarzen!
Hi G, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier van je aankoop! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Binnen 48 uur is de bestelling geleverd. Omdat ik niet kon kiezen tussen model en kleur heb ik 3 paren besteld. Om vervolgens 1 model te willen houden. Wel is het vooraf betalen, dit vind ik jammer. Het schoeisel ismooi van kleur en goed van kwaliteit. Toch heb ik alle 3 de paren retour moeten zenden. Het paar dat goed past had niet de juiste kleur. De paren met de juiste had niet voormij een goede pasvorm. Het retour zenden is een eitje. Retouren in de doos, de alvast meegeleverde retour sticker erop en afleveren bij het inleverpunt. Dus nu verwacht ik binnen 5 werkdagen de betaling retour. Ik ben er van overtuigd dat dit ook soepel verloopt.
Hi Renée, Bedankt voor het achterlaten van je bericht. We hebben een mogelijk voor achteraf betalen je kunt dan kiezen voor Riverty. Fijn om te horen dat verder alles goed is verlopen en de kwaliteit goed bevalt. Wanneer je retour bij ons magazijn is aangekomen zal deze binnen 2 weken worden terugbetaald. We hopen je weer eens terug te zien in onze webshop. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Ik ben groot fan van Shabbies, de schoenen zitten goed en zien er mooi uit. Ook gaan ze lang mee. Voor iedere gelegenheid mooie schoenen of laarzen.
Hi Paulien, Bedankt voor het achterlaten van je berichtje. Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over Shabbies. We wensen je nog heel veel plezier van je aankoop! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
James Wattlaan 7
5151 DP Drunen