Hele mooie laarzen! Heel blij mee! Super snel geleverd!
Hi Iris, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je er zo blij mee bent. We wensen je er nog heel veel plezier van. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Prachtige laarzen, snel geleverd en goed op maat. Ze zitten ook heel fijn met een zacht zooltje erin.
Hi Marloes, Bedankt voor je bericht. Dat is leuk om te horen. We hopen dat je er heel veel plezier van gaat hebben. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Zeer snelle levering en een hele mooie tas, ben heel tevreden
Hi Lieke, Wat leuk om te horen! Heel veel plezier gewenst van je toffe tas. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Heerlijk snel, precies zoals aangegeven… voor 22;00 besteld is morgen in huis.. i love it!!
Hi Bert, Bedankt voor het achterlaten van je review. Goed om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd. We wensen je er heel veel plezier van. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Zeer klantvriendelik, mooie website en snelle levering van producten.
Hi Alda, Bedankt voor je bericht. Heel leuk om te horen. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Fijn webshop met mooie producten.
Hi Ina, Bedankt voor het achterlaten van je review. Heel veel plezier gewenst van je nieuwe aankoop. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Ik had de laarzen al in het zwart, heel blij dat ik ze nu ook in het bruin heb
Hi Astrid, Wat leuk dat je meerdere kleuren hebt besteld. Dan zullen ze zeker goed bevallen. Heel veel plezier ervan. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Echt mooie laarsjes van mooie kwaliteit. Ik heb al wat schoenen en laarzen van shabbies ze blijven mooi
Hi Emmy, Bedankt voor je berichtje. Leuk om te horen! Heel veel plezier ervan gewenst. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Mooie gouden sneakers, goede kwaliteit, mooi leer. Goede pasvorm. Uitneembare zooltjes dus eigen zooltjes kunnen erin. Duidelijke berichtgeving mbt levering dus helemaal tevreden.
Hi Brigitte, Bedankt voor het achterlaten van review. We wensen je nog heel veel plezier van deze toffe sneakers. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Overzichtelijke site, zeer mooie en heerlijk zittende enkellaarsjes gekocht. De prijs is het zeker waard! De bezorger was er de volgende dag al.
Hi Mascha, Bedank voor je bericht. Fijn om te horen dat het op tijd is geleverd en je helemaal tevreden bent. We wensen je er heel veel plezier van! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Ontving nieuwe laarzen waarvan rechter rits vanaf begin de rits zich aan de onderkant opende terwijl rits dicht zou moeten blijven zitten. Contact klantenservice; geen probleem; of geld terug of reparatie. Beide opties betekende dat de laarsjes ieder geval paar dagen er niet zouden zijn en dat terwijl ik ze voor een gelegenheid aan zou doen. Toen optie ze opnieuw te bestellen, de kapotte laarsjes retour zou doen in de doos van de nieuwe. Bedrag van de laarsjes wordt dan binnenkort teruggestort. De nieuwe waren heel snel binnen dus helemaal blij én geen kapotte rits dit keer!
Hi Jolanda, Bedankt voor je bericht. Wat fijn om te horen dat het zo goed is opgelost. Hopelijk heb je nog heel veel plezier van je laarsjes. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Ik vroeg waar mijn sneakers bleven en ik kreeg een zeer net en legitiem antwoord terug en ook nog eens heel snel! Van Julia heette ze geloof ik.. Groet Sandra
Hi Sandra, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat goed om te horen dat Julia je goed geholpen heeft. Hopen worden je sneakers snel geleverd. We wensen je er alvast veel plezier van. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Snelle bezorging, snelle afhandeling retour. Mijn sandalen had een productiefout. Helaas was mijn maat niet meer beschikbaar. Ik kon ze retour sturen of een korting krijgen. Super snelle reactie op de mailtjes.
Hi Heidi, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat jammer dat het niet gelukt was met de gewenste bestelling. Gelukkig ben je fijn geholpen door onze toppers van de klantenservice :-) Hopelijk tot zien in onze webshop. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Super mooie boots, mooie afwerking en fijne details. Goed voetbed en degelijke kwaliteit. Ben helemaal blij! Klaar voor het najaar
Hi Brenda, Bedankt voor het achterlaten van je review. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je er nog heel veel plezier van. Lieve groet, Team Shabbies Amsterdam
Mooie stoere schoen, zo’n heb factor. Maar de veters hadden ietsje langer mogen zijn. Nu zitten ze strak in de schoen en moet je het iets losser maken. Daardoor kan je het niet goed strikken. Met zooltjes wordt het iets aan de krappe kant, originele zool er dus in laten zitten, mss dat het na een paar keer dragen beter gaat en kan ik de zool vervangen voor aangepaste zooltjes. Verder tevreden.
Hi Marieke, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wij zullen je feedback zeker meenemen, dank je wel daarvoor. Mocht het niet goedkomen mag je altijd contact opnemen met onze customer service, zij helpen je graag. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Zocht al een tijdje naar dit soort sandalen, naturel mooi leer en goede pasvorm, heel blij mee. Snel geleverd.
Hi Heidi, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wij hopen dat je er nog heel lang plezier van hebt. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Duidelijke site, snel verzonden en goed verpakt
Hi Ellen, Bedankt voor je positieve feedback. Nog heel veel plezier ervan gewenst! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Snel besteld en snel geleverd. Top
Hi Ylona, Bedankt voor het achterlaten van je review. We wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Meestal goed, maar deze keer heb ik nog biets ontangen. Maabdagavond besteld. Het is nu donderdag 11.12 uur.
Beste Jannie, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend, je kunt een mail sturen naar onze klantenservice dan zoeken zij het graag verder voor je uit. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Snelle en goede service Helaas is de schoen te breed!! Dus geretourneerd
Hi Phjm, Bedankt voor je berichtje. Wat jammer dat de schoenen niet pasten. Hopelijk de volgende keer beter. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Duidelijke site, snelle levering!
Hi G, Bedankt voor het achterlaten van je review. Goed om te horen dat het vlot is gegaan met bestellen. We wensen je veel plezier van je bestelling. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Snelle levering en prachtige laarsjes, zeer tevreden!
Hoi Lianne, Wat leuk om te horen. We wensen je er nog heel veel plezier van. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Snelle levering! Top service! Prachtige sneakers, perfecte kwaliteit!
Hi Yvonne, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk om te horen, we hopen dat je er nog veel plezier van gaat hebben. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Ik twijfelde tussen twee maten, Debby heeft gekeken of de schoenen in een fysieke winkel waren, helaas niet. Daarom toch online besteld, twee maten. Een maat, te klein, ga ik terug sturen. Ook dit zal netjes afgehandeld worden.
Hi Mieke, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je goed bent geholpen, jammer dat de schoenen niet pasten. Je retour zal binnen 2 worden verwerkt wanneer het bij ons magazijn is aangekomen. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Lekker snel geleverd
Hi Marianne, Bedankt voor je berichtje. Goed om te horen dat het op tijd is geleverd. Wij wensen je er veel plezier van. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
James Wattlaan 7
5151 DP Drunen