Deze schoenen zijn qua design heel fraai. Mooi kleurgebruik en vorm. De pasvorm is goed en maakt dat ik de schoenen gerust de gehele dag comfortabel kan dragen.
Hi Barbara, Bedankt voor het achterlaten van je review. We wensen je er heel veel plezier van! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Ik bestelde prachtige espadrilles, die in het echt nog mooier zijn dan op de site al te zien was. Bovendien zitten ze super comfortabel. Ook de snelle levering was fijn: volgende dag al in huis!
Wat leuk om te horen Juul. Heel veel plezier ervan! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Snelle levering en mooie sneakers
Hi Anja, Bedankt voor het achterlaten van je review. Heel veel plezier gewenst van je nieuwe aankoop! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Hi Lisa, Bedankt voor het achterlaten van je review. Nog veel plezier van je bestelling gewenst! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Hele goede service vriendelijke klantenservive
Hi Jet, Bedankt voor je berichtje. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Mooie kleuren, gelijk goed zittend. Maat valt normaal. Goed voetbed, luchtig en veel complementen gekregen op de mooie schoen. Erg blij mee.
Hi Jolanda, Wat leuk dat je zoveel complimentjes krijgt over je nieuwe aankoop. Wij wensen je er nog heel veel plezier van! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Goede kwaliteit,snelle levering,helemaal tevreden!
Hi Mia, Bedankt voor het achterlaten van je review. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Heb vorige week schoenen besteld en snel gekregen. Deze bleken te klein. Heb dezelfde dag, de schoenen teruggestuurd. Dit was donderdag 16 mei. Tot op heden nog niets gehoord over ontvangst van de schoenen. Laat staan geld terug. Al wel een maat groter besteld en gekregen. Hier ben ik wel blij mee.
Hi Arida, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend dat je retour nog niet is verwerkt. Je kunt op de Track and Trace code zien of het bij ons magazijn is aangekomen en zal dan binnen 2 weken worden verwerkt. Fijn dat je blij bent met je schoenen we wensen je er veel plezier van. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Ik heb een goede ervaring. De schoenen die ik heb besteld kwamen helaas in een andere kleur aan dan verwacht. De reactie op mijn email was snel en duidelijk. En de schoenen... ze zitten echt heerlijk. De kwaliteit is fantastisch. Ik denk dat ik hier heel veel zalige meters op kan maken.
Hi Lise-Lotte, Bedankt voor je review :) Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen en veel plezier gewenst met je aankoop! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Het tasje wat ik heb gekocht mist echt de finishing touch. Eerlijk gezegd had ik dit wel verwacht voor een tasje van deze prijscategorie. De rits is heel grof en loopt stroef, de lip waar de rits doorheen loopt is heel lang waardoor het hengsel het einde van de lip omhoog duwt, de staat niet mooi. Ik heb de lip daarom naar binnen geduwd maar dit kan niet de bedoeling zijn. Het hengsel is ruw en hard en kan kleding beschadigen. Het binnenwerk is wel netjes afgewerkt. Maar wel minder praktisch qua indeling.
Hi Suz, Wat jammer dat het tasje niet aan de verwachtingen voldoet. Alsnog bedankt voor je eerlijke review. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
De sandalen zitten vanaf moment 1 als gegoten, lopen heerlijk zacht en staan er leuk. Ik ben er echt ontzettend blij mee en kan ze iedereen aanbevelen! Daarnaast ben ik ook erg blij met de service van Shabbies voor de mogelijkheid om een melding te ontvangen zodra een product weer op voorraad is. De slippers waren niet meer verkrijgbaar in maat 39 en daarom aangegeven een melding te ontvangen zodra ze weer beschikbaar zijn. Een paar dagen later ontving ik een melding en direct besteld...bedankt Shabbies!
Hi Xanthia, Bedankt voor je leuke review :) Heel veel plezier gewenst met de sandalen! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Eindelijk een paar zomerse espadrilles die fantastisch zitten! Lopen meteen lekker en met leuke band om je enkels wat je wel of niet kunt gebruiken. Superzachte binnenvoering en mooie pasvorm. Kreeg hele leuke complimenten om mij heen met het boodschappen doen Ik ben heel blij! Ik ga binnenkort nog een leuke kleur bestellen!
Hi Esther, Wat super leuk om te horen dat je er zo blij mee bent. Wij wensen je nog heel veel draagplezier van je espadrilles. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
M'n shabbies op tijd in huis, alles goed gegaan en zeker tot ziens.
Hi Mary, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen. Graag tot ziens :-) Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Zoals gewoonlijk: snelle levering en kwaliteit als gewend! Jammer dat Shabbies en Fred in mijn omgeving te koop is. Online kopen blijft een gok qua pasvorm.
Bedankt voor het achterlaten van je review Louise. We wensen je er nog veel plezier van. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Al sinds mijn eerste kennismaking met Shabbies enkellaarsjes ben ik verliefd; stoer, nonchalant en tegelijkertijd elegant. En dan lopen ze ook nog eens heel fijn! Inmiddels bezit ik de laarsjes in vele kleuren en modellen en ze vervelen nooit, ik draag ze bij jurkjes en bij broeken en eigenlijk het hele jaar door. Ik ben zelfs getrouwd op Shabbies, op het strand van Vlieland- als dat geen liefdesverklaring is... Het moge duidelijk zijn dat Shabbies een deel van mijn identiteit geworden is en dat prettige gevoel wens ik ook anderen toe!
Hi Carla, Wat een leuke positieve review! En wat mooi dat je zelfs Shabbies droeg tijden je bruiloft. Heel mooi verhaal dankje! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Stijlvolle, kwaliteitsvolle producten van Nederlandse herkomst. Super degelijk en worden mooier door gebruik. Verzending gaat snel en goed traceerbaar.
Beste Nola, Bedankt voor je leuke recensie :) Veel plezier met je bestelling! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
mijn schoenen werden zeer snel geleverd.Jammer dat ze erg klein vallen.Heb direct grotere maat besteld en tot mijn verrassing ontving ik deze ook weer de volgende dag. Chapoo! Misschien tip: even op de site aangeven dat ze wel een maat kleiner vallen dan normaal.
Beste Willy, Bedankt voor uw positieve review. Veel plezier met uw bestelling en we zullen uw feedback zeker meenemen :) Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Alles liep gesmeerd van bestellen tot levering! Aanrader dus!
Hi Martin, Bedankt voor je positieve review. Veel plezier gewenst met de bestelling :) Liefs, Team Shabbies Amsterdam
De maat en pasvorm is erg goed. Erg blij met mijn nieuwe laarzen en sneakers van shabbies. Zeker aan te bevelen!
Hi Paula, Bedankt voor je lieve review. We wensen je heel veel plezier met je aankopen! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Een aantal jaren geleden dezelfde schoenen besteld daar kon ik een marathon op lopen. Deze zijn smaller en zitten van binnen anders . Te smal. Helaas retour.
Hi Paulien, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat jammer dat deze schoenen anders zaten. Hopelijk de volgende keer beter! Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Netjes verpakt en snel geleverd.
Hi Marieke, Bedankt voor het achterlaten van je review. Goed om te horen dat het er allemaal netjes uitzag. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Hele snelle levering, volgende dag in huis! Alleen valt de espadrille klein, heb hem nu ook in een maat groter besteld kijken welke beter zit. Ze zijn prachtig!!
Leuk om te horen Mascha. Hopelijk past het andere paartje beter. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Ik raad ze aan zij n geweldig schoenen
Hi Fabienne, Bedankt voor je leuke review. Veel plezier met je aankoop :) Liefs, Team Shabbies Amsterdam
De espadrilles zijn super fijn en na de verkeerde maat besteld te hebben werden ze de volgende dag al weer opnieuw geleverd. Heel erg blij mee
Hi Martha, Bedankt voor je leuke review. Veel plezier gewenst met de espadrilles :) Liefs, Team Shabbies Amsterdam
Het is heel snel verzonden en kwam allemaal heel netjes ingepakt aan. Supermooie kwaliteit, het zit heerlijk!
Hi Marielle, Wat leuk om te horen! We wensen je er heel veel plezier van :-) Liefs, Team Shabbies Amsterdam
James Wattlaan 7
5151 DP Drunen