Altijd een snelle en goede levering; op de website staan de produkten goed afgebeeld, voor tassen ook altijd de afmetingen erbij en bijna altijd een foto waarop de tas en/of de schoenen worden gedragen zodat je een goed beeld hebt van grootte.

Snel en makkelijk bestellen!!

Mooi en goed

Een cadeautje voor mijn vrouw.. prachtig tasje van mooie kwaliteit. Ik verwacht dat ze er heel blij mee zal zijn

Top kwaliteit voor jarenlang gebruik

Mijn vorige etuitje, die bij enorm dierbaar was, had ik bijna 20 jaar. Ik heb diabetes en het is voor mij het perfecte etuitje om mijn medicijnen onopgemerkt mee te nemen. Ik ben héél blij met een nieuwe!

Kwaliteit in alle vormen

Zoals de super kwaliteit en uitstraling van de collectie, zo ook de website… Puur … dat is nog wel de beste omschrijving..

Super snelle service

Ik ervaar super snelle service en de schoenen passen perfect en kwaliteit is mooi afgewerkt

Perfecte schoenen

Sneakers, enkellaarsjes en nu loafers! Goede kwaliteit en pasvorm! Happy!

Overzichtelijk site n super fijne sneakers

Heb hele moeilijke voeten en inlegzooltjes, maar met de sneakers van Fred heb ik geen pijn aan mijn voeten en ze blijven erg mooi.

helemaal top

makkelijke site, super overzichtelijk, snelle levering , TOP

Hele comfortabele mooie schoenen

Ik heb FDLB helemaal ontdekt en wil niets anders meer. De schoenen hebben een heel fijn voetbed en ze blijven erg lang mooi.

Betrouwbaar en mooie collectie

Goede klantenservice, mooie webshop en prachtige artikelen. Ik winkel graag bij Fred de la Bretoniere.

Mooie kwaliteitsproducten, makkelijk bestelproces

Schoenen en laarzen die ik vaak jarenlang kan dragen! Makkelijke site en snel bestellen

degelijke en stijlvolle kwaliteit

De schoenen van Fred zijn steeds mooi ontworpen. Maar vooral de kwaliteit vind ik zeer goed. De sneakers gaan tot 3 jaar mee, terwijl je een gemiddelde sneaker na een paar maanden reeds versleten en afgeleefd is. Ik ben erg tevreden en bestel tegenwoordig online.

Al jaren trouwe fan!

Ik ben al jaren trouwe fan van Fred. Zo bestelde ik in de 10 jaar tijd dat we in het buitenland woonden met het volste vertrouwen bij Fred, omdat ik wist dat de pasvorm goed zou zijn. Andere merken vallen meestal tegen, de schoenen doen pijn of knellen. Dat probeer ik dan ook niet meer. Ik kijk uit naar de nieuwe collectie!

Comfort en stijl in de juiste balans

Super te vrede over de schoenen van Fred! Sommige heb ik al meer dan 10 jaar en nog steeds maken ze mijn outfits compleet.

Ik ben superfan!

Perfecte pasvorm, enige merk dat ik online durf te kopen. Heel goede kwaliteit, niet trendgevoelig maar toch heel modieus.Draag nog fred’s van 10 jaar oud.

Altijd blij met laarzen en sneakers van Fred!

Iedere keer als ik een doosje open van Fred de la Bretoniere word ik blij. Ik heb nog nooit een miskoop gehad of ben ontevreden geweest over de kwaliteit van dit prachtige schoenenmerk. En ik ga al even mee hoe lang ik al schoenen bestel bij Fred de la Bretoniere. Ik denk dat de teller nu staat op zo’n 13 jaar?

Super fijne webshop!

Overzichtelijk, duidelijk, fijne online shopping omgeving.

Fijne site en mooie artikelen

Prachtige laarsjes besteld.

Vriendelijke service

Ik had een probleem met mijn nieuw aangeschafte sneakers: de veter was na 3 x dragen kapot. Na contact met de klantenservice van Fred de la Bretoniere hierover, werd mij toegezegd dat een nieuw set veters zou worden toegestuurd. Helaas bleek deze niet voorradig. De klantenservice (Debbie en Julia) heeft mij steeds netjes op de hoogte gehouden van de oplossingen waaraan het probeerde te werken. Ik kreeg ondertussen tijdelijke set nieuwe veters, en toen na enige tijd bleek dat de oorspronkelijke veters helemaal niet meer te bestellen bleken, werd mij aangeboden de schoenen retour te doen en nieuwe te ontvangen. Ik heb mij netjes behandeld gevoeld door de klantenservice van Fred de la Bretoniere.

Bestelde producten altijd goede kwaliteit!

Mooie producten van goede kwaliteit!

De bestelling ging vlot en gemakkelijk

Goede en overzichtelijke site., waardoor ik snel het juiste paar schoenen kon vinden. Helaas moest ik via de site bestellen, omdat Fred de la Bretoniere niet meer in 's-Hertogenbosch zit met zijn filiaal.

De producten van Fred de la Bretoniere zijn van uitstekende Nederlandse en hebben een unike allure!

Blij ben ik met producten, met name schoenen van Fred de la Bretoniere omdat ik graag van Hollandse bodem koop. De maat is precies, het gebruikte leer, de kleuren en de maak wijze zijn perfect voor mijn voeten. Meestal koop ik liever in een winkel, maar deze keer dan online.

Overzichtelijke website en snel besteld

Leuke collectie en snelle levering.

Hele mooie producten

James wattlaan 7