Altijd een snelle en goede levering; op de website staan de produkten goed afgebeeld, voor tassen ook altijd de afmetingen erbij en bijna altijd een foto waarop de tas en/of de schoenen worden gedragen zodat je een goed beeld hebt van grootte.
Beste Anita, Bedankt voor je bericht. Fijn om te horen dat het allemaal duidelijk is op de site. We wensen je heel veel plezier van je bestelling. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Snel en makkelijk bestellen!!
Hi Ann, Bedankt voor je berichtje. Heel veel plezier gewenst van je bestelling. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Een cadeautje voor mijn vrouw.. prachtig tasje van mooie kwaliteit. Ik verwacht dat ze er heel blij mee zal zijn
Hi Robin, Bedankt voor het achterlaten van je berichtje. Wat een mooi kado om te geven. Wij hopen dat je vrouw er heel veel plezier van zal hebben. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mijn vorige etuitje, die bij enorm dierbaar was, had ik bijna 20 jaar. Ik heb diabetes en het is voor mij het perfecte etuitje om mijn medicijnen onopgemerkt mee te nemen. Ik ben héél blij met een nieuwe!
Hi Nina, Bedankt voor het achterlaten van je berichtje. Wat fijn dat je na al die jaren een nieuwe hebt kunnen scoren. Hopelijk kan deze ook weer jaren mee. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Zoals de super kwaliteit en uitstraling van de collectie, zo ook de website… Puur … dat is nog wel de beste omschrijving..
Hi Anke, Bedankt voor het achterlaten van je review. Heel leuk om te horen, dank je wel. Veel plezier van je bestelling gewenst. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik ervaar super snelle service en de schoenen passen perfect en kwaliteit is mooi afgewerkt
Hi Jacqueline, Bedankt voor het achterlaten van je review. Leuk om te horen. We wensen je nog veel plezier van je aankoop. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Sneakers, enkellaarsjes en nu loafers! Goede kwaliteit en pasvorm! Happy!
Hi Yvette, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen! We wensen je er nog heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Heb hele moeilijke voeten en inlegzooltjes, maar met de sneakers van Fred heb ik geen pijn aan mijn voeten en ze blijven erg mooi.
Hi Marie José, Bedankt voor het achterlaten van je berichtje. Dat is leuk om te horen. We hopen dat je er nog heel veel plezier van gaat hebben. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
makkelijke site, super overzichtelijk, snelle levering , TOP
Hi Caroline, Wat leuk om te horen, dank je wel! Heel veel plezier van je nieuwe aankoop gewenst. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik heb FDLB helemaal ontdekt en wil niets anders meer. De schoenen hebben een heel fijn voetbed en ze blijven erg lang mooi.
Hi Jetske, Bedankt voor je bericht. Super leuk om te horen dat je weer iets hebt toegevoegd aan je Fred collectie. Veel plezier ervan. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Goede klantenservice, mooie webshop en prachtige artikelen. Ik winkel graag bij Fred de la Bretoniere.
Hi Melanie, Wat leuk om te horen, dank je wel! Heel veel plezier van je nieuwe aankoop gewenst. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Schoenen en laarzen die ik vaak jarenlang kan dragen! Makkelijke site en snel bestellen
Hi Monique, Bedankt voor je bericht. Goed om te horen, we wensen je er nog heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
De schoenen van Fred zijn steeds mooi ontworpen. Maar vooral de kwaliteit vind ik zeer goed. De sneakers gaan tot 3 jaar mee, terwijl je een gemiddelde sneaker na een paar maanden reeds versleten en afgeleefd is. Ik ben erg tevreden en bestel tegenwoordig online.
Hi Ilse, Bedankt voor het achterlaten van je review. Leuk om te horen dat je zoveel plezier hebt van de sneakers. We wensen je er nog heel lang plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik ben al jaren trouwe fan van Fred. Zo bestelde ik in de 10 jaar tijd dat we in het buitenland woonden met het volste vertrouwen bij Fred, omdat ik wist dat de pasvorm goed zou zijn. Andere merken vallen meestal tegen, de schoenen doen pijn of knellen. Dat probeer ik dan ook niet meer. Ik kijk uit naar de nieuwe collectie!
Hi Marieke, Wat leuk om te horen dat je een echte Fred fan bent! De nieuwe collectie begint al binnen te komen, je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief om van alles op de hoogte te blijven. Heel veel plezier van al je Fredjes :-) Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Super te vrede over de schoenen van Fred! Sommige heb ik al meer dan 10 jaar en nog steeds maken ze mijn outfits compleet.
Hi Mirella, Wat leuk om te horen. We hopen dat je nog veel plezier zal beleven aan al je Fredjes! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Perfecte pasvorm, enige merk dat ik online durf te kopen. Heel goede kwaliteit, niet trendgevoelig maar toch heel modieus.Draag nog fred’s van 10 jaar oud.
Hi Git, Bedankt voor het achterlaten van je review. Super leuk om te horen, we hopen dat je er nog veel plezier aan gaat beleven. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Iedere keer als ik een doosje open van Fred de la Bretoniere word ik blij. Ik heb nog nooit een miskoop gehad of ben ontevreden geweest over de kwaliteit van dit prachtige schoenenmerk. En ik ga al even mee hoe lang ik al schoenen bestel bij Fred de la Bretoniere. Ik denk dat de teller nu staat op zo’n 13 jaar?
Hi helen, Wat leuk om te horen dat u zo lang al fan bent van ons merk. We wensen u erg veel plezier met uw meest recente aankoop! liefs, Team Fred de la Bretoniere
Overzichtelijk, duidelijk, fijne online shopping omgeving.
Hi Andrea, Bedankt voor het achterlaten van je feedback. Leuk om te horen! We wensen je veel plezier van je nieuwe aankoop. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Prachtige laarsjes besteld.
Hi Paulien, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk om te horen dat je blij bent met de laarsjes. We wensen je er heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik had een probleem met mijn nieuw aangeschafte sneakers: de veter was na 3 x dragen kapot. Na contact met de klantenservice van Fred de la Bretoniere hierover, werd mij toegezegd dat een nieuw set veters zou worden toegestuurd. Helaas bleek deze niet voorradig. De klantenservice (Debbie en Julia) heeft mij steeds netjes op de hoogte gehouden van de oplossingen waaraan het probeerde te werken. Ik kreeg ondertussen tijdelijke set nieuwe veters, en toen na enige tijd bleek dat de oorspronkelijke veters helemaal niet meer te bestellen bleken, werd mij aangeboden de schoenen retour te doen en nieuwe te ontvangen. Ik heb mij netjes behandeld gevoeld door de klantenservice van Fred de la Bretoniere.
Hi Margot, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat jammer dat het niet gelukt was om de veters te bestellen. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Wij wensen je nog een hele fijne dag. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mooie producten van goede kwaliteit!
Dank je wel Anja! Heel veel plezier ervan gewenst. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Goede en overzichtelijke site., waardoor ik snel het juiste paar schoenen kon vinden. Helaas moest ik via de site bestellen, omdat Fred de la Bretoniere niet meer in 's-Hertogenbosch zit met zijn filiaal.
Hi Coby, Bedankt voor het achterlaten van uw review. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Blij ben ik met producten, met name schoenen van Fred de la Bretoniere omdat ik graag van Hollandse bodem koop. De maat is precies, het gebruikte leer, de kleuren en de maak wijze zijn perfect voor mijn voeten. Meestal koop ik liever in een winkel, maar deze keer dan online.
Hi Claudia, Bedankt voor het achterlaten van uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze producten. We wensen u er veel plezier mee. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Leuke collectie en snelle levering.
Hi Jacqueline, Bedankt voor je positieve feedback. Veel plezier gewenst van je bestelling! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Hele mooie producten
Hi Karin, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen, veel plezier van je aankoop! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
James wattlaan 7
5151 DP Drunen