top levering!

Snelle levering en goede service!

Mooi en hip en nog heerlijk passend

Zo blij met mijn Freddy’s is wil niks anders meer. Lopen altijd heerlijk hebben een hip design dus vallen altijd op !!

Heel makkelijk iets moois kopen!

Ik kreeg de Nieuwsbrief binnen met de nieuwste schoenen. Ik zag een mooie schoen, besteld en morgen in huis. Daar kan ik heel blij van worden. Dank jullie.

Deze enkellaarsjes waren zo fijn dat ik nu vast een paar bestel voor komende winter!!

Geweldige espadrilles met sleehak die ook nog eens zalig loopt!

Heerlijke schoen, vrouwelijk en ook geschikt om uren op te lopen

Heerlijk shoppen bij Fred!

Overzichtelijke webshop, fijne producten, mijn favoriete schoenen en tassen, simpelweg heerlijk!

Altijd goed en lange tijd loop plezier met schoenen van Fred

Ik voel me altijd af met de schoenen en tassen van FdlB. Ik rij er graag voor naar een andere plaats en neem ook nog vriendinnen mee!

Prachtige modieuze en kwaliteit en klantvriendelijk merk .daar staat dit merk voor

Mooie schoenen

FreddelaBretanoniere is een begrip met mooie en comfortabele schoenen en tassen!

Ze zitten als pantoffels

Al mijn freds en shabbies zitten als pantoffels. Ze lopen ook heerlijk

Perfect!

Handige, overzichtelijke website!

Wat een geweldige kwaliteitsspullen

Dit merk is echt het einde. Geweldige kwaliteit, mooie designs. Ik was al anderhalf jaar tegen de aankoop van deze laptoptas aan het aanhikken, maar nu toch overstag. Het is even een investering, maar hiermee kan ik zeker weten jaaaaaren vooruit. Blij mee!

Erg fijne, mooie en kwalitatief goede producten!

Prettige overzichtelijke website. Mooie spullen dat je eigenlijk alles wel wilt hebben! De schoenen die ik heel mooi vond waren helaas uitverkocht, gelukkig waren ze later weer in mijn maat beschikbaar, uiteraard gelijk snel gekocht :)

Snelle service en bezorging

Snelle service en bezorging

Altijd mooie schoenen van goede kwaliteit en prima webshop

Ik koop al jaren schoenen van Fred de La Bretonniere. Goede kwaliteit, heel mooi ook en gaan lang mee. Zowel qua ontwerp als kwaliteit. Webshop werkt prima voor mij. Bestel ik ook al jaren op. Krijg altijd alles keurig geleverd en geen gedoe bij retourneren wanneer de schoenen onverhoopt toch niet goed zitten. Zeer tevreden klant.

Vlot, overzichtelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding!

Hetgeen wat ik zocht heb ik binnen enkele minuten gevonden. Er kan ruim gefilterd worden in het aanbod. Dit maakt dat alles overzichtelijk wordt weergegeven. Daarnaast is de prijs naargelang de kwaliteit van de schoenen. Ik koop al jaren alleen maar Shabbies & Fred de la Bretoniere schoenen, en wil nooit meer anders! Ook in de fysieke winkels word ik altijd netjes en enthousiast geholpen. Ik ben fan!

Makkelijk

Makkelijke website. Goed overzichtelijk. Relevante info wordt vermeld.

Duidelijke site met mooie producten

Duidelijke site met de bekende mooie producten van Fred dlB

Mooie, overzichtelijke en frissende website

Het is een mooi merk die goed uitkomt op de website. Veel mooie producten die goed te vinden zijn!

Fantastico!

Sinds enkele jaren mijn favoriete leest! Mooi, conform, goede leest, heerlijke pasvorm en eigentijds. Zeer blij mee zowel winter als zomer collectie.

Fijnste schoenen

Hele fijne schoenen, die jaren meegaan en altijd fashionable encomfortabel zijn!

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site waar je snel vind wat je zoekt. Fijne filter mogelijkheden

Perfecte kwaliteit, overzichtelijke website.

Ik ben zeer tevreden met het online bestellen bij Fred de la Bretoniere. Overzichtelijke website, goede service. Top kwaliteit. Kortom, zeer tevreden.

Alles perfect - duidelijke foto’s

Snelle site - veel betaalmethodes - duidelijke foto’s - veel aanbod in maten ook in de sale

Thuis shoppen met de zekerheid van een uitstekende service !

De combinatie van een uitstekende pasvorm met een modieuze look maakt jullie sneakers een must have voor jong en oud(-er).

James wattlaan 7

5151 DP Drunen