Fijne schoenen, goede kwaliteit en zitten heerlijk

Schoenen van Fred zitten altijd goed, goede pasvorm, mooie kwaliteit leer en zitten heerlijk!

Prachtig product

Prachtige producten zoals ook de aangekochte laarsjes , helaas te klein en niet meer in mijn maat beschikbaar

Maat valt groot

Heb de zwarte loafer Paris Leyla besteld. Zijn prachtig echter de maat valt groot. Heb standaard maat 38 maar deze vallen uit. Nu maat 37 besteld…. hopelijk zitten deze goed

Prachtige schoenen en supersnel geleverd!

Prachtige schoenen , ze worden snel en goed verpakt geleverd.

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden

Fijn contact met medewerkers!

Mijn ervaring is positief. Medewerkers zeer vriendelijk aan de telefoon en ze komen de gemaakte afspraken na. Snelle levering.

Hele mooie laarsjes

Perfecte uitleg hoe tot de juiste maat te komen Goeie communicatie vanaf bestelling tot levering,snelle bezorging

Matig

Flubberige tas. Niet gevoerd en een knoop in hengsel in plaats van een verstelbare gesp. Ziet er heel goedkoop uit. Werd ook verstuurd in een grijze plastic zak van Mexx, wat erg vreemd is.

Samen met Shabbies al veeeele jarenmijn favoriete merk , geweldige kwaliteit

Te klein

Helaas gaat de schoen retour, deze is zeer smal. Ik kom er niet in....

Altijd de mooiste en de beste !!!

Ik ben al vanaf het begin een fan. Het begon in Amsterdam met de klompjes in de jaren 60 !!! Wat kan ik meer vertellen om mijn bewondering uit de drukken. Fijn dat het merk nog steeds bestaat !!!

Zitten direct erg lekker en soepel.

Schoenen om iedere dag te dragen, bovendien passen ze prima bij het tasje dat ik een poos geleden gekocht heb.

Zoals altijd super tevreden met mijn aankoop!

Zoals altijd, blij met de mooie kwaliteit leer en afwerking van mijn nieuwe laarsjes. Pumps, sneakers, tassen, altijd mooi en een goede pasvorm voor mij!

Prachtig laarsje alleen veel te smal aan de hak.

Op het moment dat ik de laars aantrok ging deze al moeizaam over mijn hak, nieuwigheid was mijn eerste reactie. Toen ik de laars helemaal aan had wist ik niet hoe snel ik deze weer moest uitrekken want mijn hak werd gelijk afgekneld. Heel erg jammer want ik weet dat ik brede voeten heb maar de hak… De laarsjes zijn retour.

Geweldig merk schoenen en tassen!

Al jaren een zeer enthousiaste fan van jullie te gekke schoenen en perfecte pasvorm .

Gewoon goed.

Goed material, goede pasvorm.

Kan al sinds jaren vertrouwen op goede leest en kwaliteit!

Ik koop al jaren bij voorkeur schoenen, laarsjes en zomer schoeisel bij Fred d.l.B. ook mijn tassen en tasjes. Goede kwaliteit, fijne pasvorm en jarenlang plezier! Afscheid nemen van iets doet dan zeer maar dan kan ik bij Fred altijd weer iets nieuws vinden waar ik me op kan verheugen en zo weer de "vierdaagse" mee kan lopen!

Style en klasse

Mooi gemaakt en kwalitatief goed. Betaalbare schoenen. Jammer dat er geen winkel meer is.

Kan nog sneller op deze toffe sneakers lopen door de snelle verzending

Erg blij mee met de snelle verzending. Zoals altijd zitten ze als gegoten en ben ik er erg blij mee!

Besteld en gebracht : de schoen zitten heerlijk . En dat allemaal binnen 24 uur! Misschien moeten we de post hierover ook complementeren.

gewoon correct !

de tekst "....veel draagplezier hebt van je nieuwe item" staat vreemd als je een tasje" Esmee" hebt aangeschaft voor mijn gelijknamige dochter ...haha

Snelle service binnen 24 uur

Wat ze zeggen klopt helemaal Voor 23.00 uur besteld de volgende dag binnen al binnen Super fijne schoenen Nu al het 3e paar Heel erg blij mee

Heerlijke schoenen en super snelle levering

Wat een prachtige comfortabele sneakers . Ze zitten heerlijk , prachtig leer en fijn dat er een losse binnen zool inzit. Super blij en ook met de service en snelle levering ,

Erg goed

Het bestellen en bezorgen verliep zeer vlot. Er zat een retoursticker en retourformulier in de doos. Hoewel dat voor mij niet nodig was vond ik het wel netjes. Dat maak ik niet overal mee. Schoenen zijn goed gemaakt met lederen binnenkant en uitneembare binnenzool. Ben er blij mee!

Positief

Helemaal top, goede pasvorm snelle levering!

7 James wattlaan

Drunen 5151 DP