Supersnelle levering! Sneakers zitten heerlijk en zijn hip. Echt top!
Hi Christell, Wat leuk om te horen. Heel veel plezier van je nieuwe aankoop! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Snelle ,correcte levering. Fijne sneakers,lopen direct top. Al 4e paar !
Hi Mirjam, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je al meerder paren hebt. We wensen je er heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Prachtige sneakers met een perfecte pasvorm. Snelle levering door Fred de la bretoniere.
Hi Mar, Bedankt voor je bericht. Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en snel is geleverd. We wensen je er heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Super fijn zittende, mooie en kleurrijke sneakers met een hele fijne pasvorm!!
Hi José, Bedankt voor je bericht. Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop. Liefs, Team Shabbies Amsterdam
hele snelle levering en de schoenen zitten gelijk geweldig.
Hi Jolanda, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat fijn om te horen! We wensen je er natuurlijk heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik heb geen makkelijke voetvorm maar de Fred-schoenen passen mij altijd goed. Ze zijn bovendien goed modern en van goed materiaal.
Hi Anna, Bedankt voor het achterlaten van je bericht. Wat leuk om te horen. Heel veel plezier gewenst van je nieuwe aankoop! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mijn nieuwe schoenen zitten als gegoten. Echt super mooi voor dit najaar- en winterseizoen. Ik kon het niet laten er nog een mooie clutch (no wasted leather) bij te kopen. Ben weer goed geslaagd!
Hi Marleen, Bedankt voor je berichtje. Wat goed om te horen dat je een leuk setje hebt geshopt. We wensen je er natuurlijk heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Product wat ik besteld heb valt niet tegen precies zoals ik het bedoeld had!! Volgende dag in huis helemaal top
Hi José, Bedankt voor het achterlaten van je berichtje. Wij wensen je er heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Het bestelproces is snel en makkelijk. De schoenen zijn van uitstekende kwaliteit, want waar vind je nog leren binnenwerk bij sneakers. Echt jammer dat je niet kan uitgaan van een standaard maat bij de verschillende modellen. Zo zat maat 38 bij model A geweldig, maar was model N beduidend kleiner.
Hi Jessica, Bedankt voor je bericht. Wat jammer dat de maat deze keer niet goed was. Over het algemeen valt dat wel gelijk. Maar vervelend dat het deze keer niet zo was. Hopelijk de volgende keer beter! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Bestelling snel geleverd. Netjes verpakt. Laarsjes vallen 1 maar groter. Laarsen zijn weer van goede kwaliteit. Heel blij mee. Leuke actie!
Hi Daiënne, Bedankt voor het achterlaten van je bericht. Wat goed om te horen. We wensen je er veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mooi gemaakt handwerkvan ouderwetse kwaliteit, was een kado voor mijn vrouw!
Hi Peter, Bedankt voor je bericht. Wat een leuk kado, hopelijk heeft ze er veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
een mooie bijzondere sneaker die net ff anders is
Hi Marianne, Bedankt voor het achterlaten van je review. We wensen je heel veel plezier van je toffe sneakers. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Koop al 40 jaar schoenen, laarzen en tassen van Freddelabretoniere!
Hi Nicolien, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je een echte Fred fan bent! We hopen dat je heel veel plezier van al je spulletjes en dat je nog eens bij ons komt shoppen. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Alleen ga ik mijn mooie Sneackers terug sturen zijn mij toch wat te groot zelfde mt.voering als normaal.
Hi Ina, Bedankt voor je bericht. Jammer dat ze niet passen. Hopelijk de volgende keer beter. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Snelle verzending, mooie laarzen die geweldig zitten.
Hi Maria, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen. Heel veel plezier van je bestelling gewenst! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Prachtige sneakers. Perfecte pasvorm. Ik kan er weer een tijdje tegen.
Hi Mariet, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je goed geslaagd bent. We wensen je er heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Tas is prachtig (slangenleer tasje) Wordt weer mijn favoriet al 45 jaar fan van Fred!!!
Hi Liesbeth, Bedankt voor het achterlaten van je berichtje. Wat leuk om te horen. Weer een mooi tasje voor in je collectie! heel veel plezier ervan. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mooi gemaakte schoenen. Aandacht voor details. Twee paar schoenen maat 38 besteld. Het ene paar zit als gegoten en het andere paar was me echt te klein.
Hi Patty, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat fijn om te horen dat je bestelling goed is gegaan. we wensen je nog veel plezier van je aankoop! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik heb de Limited Fred | Esmée Black/Beige besteld en wat een plaatje! Hij is echt zo mooi!! En met een spiegeltje er in, fantastisch!
Hi Ilse, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk om te horen. Heel veel plezier van je toffe tasje! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Hele leuke sneakers en zitten zoals gewoonlijk heerlijk
Hi Anita, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk om te horen. Heel veel plezier gewenst van je nieuwe sneakers. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Voor Fred's 80-ste verjaardag een collectors tas gekocht van slangenleer. Had nog een vraag of er ook schoenen zouden komen met hetzelfde leer. Kreeg snel een e-mail terug dat dat helaas niet het geval was. Jammer, maar niets aan te doen. Snel antwoord krijgen en ook pakket op tijd ontvangen is altijd erg prettig als je iets besteld. De kwaliteit van de tas is geweldig, ontwerp natuurlijk super. Is iets aan de kleine kant, maar met de lange draagriem eraan, kan de tas daarom heel goed "cross body" gedragen worden.
Hi Roos, Bedankt voor je berichtje. Wat leuk om te horen. Er zijn inderdaad geen bijpassende schoenen bij helaas. We wensen je nog heel veel plezier van dit toffe unieke tasje! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Zo'n leuk tasje! Maar echt heel erg jammer dat het spiegeltje dat binnen in het dekseltje zit zodanig vertekent dat je jezelf onscherp en met een groothoek ziet, niet aangenaam om zo de lippen te stiften of je make-up te checken. Echt heel erg jammer! Ik hou hem wel want uniek tasje nummer 64/100, maar wil dit toch kwijt en hoop ook dat ze mij bij Fred de la Bretonniere hierin tegemoet willen komen. Er ook een mail over gestuurd. Ik ben echt al klant sinds 2004 of zo, dus....
Hi Rudolphine, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat jammer dat het spiegeltje niet goed functioneert. We gaan dit even onderzoeken en komen er bij je op terug. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Besteld en na 2 dagen al in huis! Geweldige service!
Hi Janine, Bedankt voor je bericht. Goed om te horen! Heel veel plezier van je nieuwe aankoop. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
‘s Avonds besteld, volgende dag in huis. Prachtige schoenen, zitten heerlijk.
Hi Anne, Bedankt voor het achterlaten van je review. Leuk om te horen, we wensen je er nog heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Een heel mooi duur tasje besteld. Dan verwacht je stiekem ook dat er een mooi papiertje om heen zit. I.p.v. een plastic zakje met een wit papiertje.. dan kunnen ze nog wel wat leren van de wat kleine webshops… Het product was prachtig en had ik natuurlijk al in het echt gezien eerder. Super mooie schakel
Hi Debby, Bedankt voor je bericht. Wij nemen je feedback zeker serieus en gaan dit bespreken. Hopelijk heb je nog veel plezier van je tasje! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
7 James wattlaan
Drunen 5151 DP