Heerlijke hippe sneakers

Supersnelle levering! Sneakers zitten heerlijk en zijn hip. Echt top!

Mooie schoenen,snelle correcte levering

Snelle ,correcte levering. Fijne sneakers,lopen direct top. Al 4e paar !

Geweldig!

Prachtige sneakers met een perfecte pasvorm. Snelle levering door Fred de la bretoniere.

Super hippe sneakers

Super fijn zittende, mooie en kleurrijke sneakers met een hele fijne pasvorm!!

Confortabele schoenen

hele snelle levering en de schoenen zitten gelijk geweldig.

Goede pasvorm en mooi materiaal bij beide paren schoenen die ik had besteld.

Ik heb geen makkelijke voetvorm maar de Fred-schoenen passen mij altijd goed. Ze zijn bovendien goed modern en van goed materiaal.

In één woord TOP!

Mijn nieuwe schoenen zitten als gegoten. Echt super mooi voor dit najaar- en winterseizoen. Ik kon het niet laten er nog een mooie clutch (no wasted leather) bij te kopen. Ben weer goed geslaagd!

Product helemaal goed

Product wat ik besteld heb valt niet tegen precies zoals ik het bedoeld had!! Volgende dag in huis helemaal top

Top levering, maar jammer dat maat 38 niet van alle modellen hetzelfde is.

Het bestelproces is snel en makkelijk. De schoenen zijn van uitstekende kwaliteit, want waar vind je nog leren binnenwerk bij sneakers. Echt jammer dat je niet kan uitgaan van een standaard maat bij de verschillende modellen. Zo zat maat 38 bij model A geweldig, maar was model N beduidend kleiner.

Bestelling snel geleverd. Netjes verpakt. Laarsjes vallen 1 maar groter. Laarsen zijn weer van goede kwaliteit. Heel blij mee. Leuke actie!

Prachtig product!

Mooi gemaakt handwerkvan ouderwetse kwaliteit, was een kado voor mijn vrouw!

mooie bijzondere sneaker, net ff anders

een mooie bijzondere sneaker die net ff anders is

Kwaliteit en vormgeving van de schoenen en tassen zijn heel mooi

Koop al 40 jaar schoenen, laarzen en tassen van Freddelabretoniere!

Snelle en keurige levering

Alleen ga ik mijn mooie Sneackers terug sturen zijn mij toch wat te groot zelfde mt.voering als normaal.

Snelle verzending, mooie laarzen die geweldig zitten.

Geweldig!

Prachtige sneakers. Perfecte pasvorm. Ik kan er weer een tijdje tegen.

Tas is prachtig (slangenleer tasje) Wordt weer mijn favoriet al 45 jaar fan van Fred!!!

Prachtig

Mooi gemaakte schoenen. Aandacht voor details. Twee paar schoenen maat 38 besteld. Het ene paar zit als gegoten en het andere paar was me echt te klein.

Wauw!!

Ik heb de Limited Fred | Esmée Black/Beige besteld en wat een plaatje! Hij is echt zo mooi!! En met een spiegeltje er in, fantastisch!

Hele leuke sneakers en zitten zoals gewoonlijk heerlijk

Voor Fred's 80-ste verjaardag een collectors tas gekocht van slangenleer. Had nog een vraag of er ook schoenen zouden komen met hetzelfde leer. Kreeg snel een e-mail terug dat dat helaas niet het geval was. Jammer, maar niets aan te doen. Snel antwoord krijgen en ook pakket op tijd ontvangen is altijd erg prettig als je iets besteld. De kwaliteit van de tas is geweldig, ontwerp natuurlijk super. Is iets aan de kleine kant, maar met de lange draagriem eraan, kan de tas daarom heel goed "cross body" gedragen worden.

jubileum ontwerp tasje Esmee; vertekenend spiegeltje, zo jammer!!!

Zo'n leuk tasje! Maar echt heel erg jammer dat het spiegeltje dat binnen in het dekseltje zit zodanig vertekent dat je jezelf onscherp en met een groothoek ziet, niet aangenaam om zo de lippen te stiften of je make-up te checken. Echt heel erg jammer! Ik hou hem wel want uniek tasje nummer 64/100, maar wil dit toch kwijt en hoop ook dat ze mij bij Fred de la Bretonniere hierin tegemoet willen komen. Er ook een mail over gestuurd. Ik ben echt al klant sinds 2004 of zo, dus....

Razendsnelle levering!

Besteld en na 2 dagen al in huis! Geweldige service!

Prachtige schoenen!

‘s Avonds besteld, volgende dag in huis. Prachtige schoenen, zitten heerlijk.

Goede service, miste een classy verpakking

Een heel mooi duur tasje besteld. Dan verwacht je stiekem ook dat er een mooi papiertje om heen zit. I.p.v. een plastic zakje met een wit papiertje.. dan kunnen ze nog wel wat leren van de wat kleine webshops… Het product was prachtig en had ik natuurlijk al in het echt gezien eerder. Super mooie schakel

7 James wattlaan

Drunen 5151 DP