Perfecte schoenen, sjiek met een stoer randje

Helemaal goed bij m'n ecru kleurige linnen outfit voor de bruiloft van onze zoon. Comfortabel en toch gekleed.

Onmisbaar!

Mijn zoveelste paar in de zoveelste kleur. Geeft een zonnige look aan iedere outfit, soepel leer en dankzij het heerlijke voetbed geen zere voeten. Netjes en snel geleverd.

Fantastisch snelle levering

Snelle levering met geweldige schoen en een geweldig voetbed ! Ben er echt heel blij mee ! Mis alleen de onderhoud instructies die had ik verwacht in de doos . Maar toch in een woord geweldig dankjewel;)

Fijne en mooie schoenen met een goede pasvorm

Prachtige schoenen gemaakt van mooi zacht leer. Het voetbed is zacht en dik, waardoor de schoenen heel comfortabel zijn en lekker lopen. De schoenen vallen klein, dus ik zou een maat groter kiezen.

Heerlijk zomer schoentje!

Moccasin schoen past qua maat perfect! valt niet groot, tenminste niet bij mij! 2 maten besteld maar mijn gebruikelijk maat past mij.

Alles ging perfect!

Bestelling mail levering in een woord helemaal blij ! Schoenmaat 1 maat groter genomen ivm kleine pasvorm van Fred ⭐️

Mooie elegante en toch stoere schoenen. Zitten lekker ondanks wat ‘moeilijke’ voeten.

Ondanks gevoelige voeten toch heel fijn- na even inlopen!!

Goede kwaliteit en een perfecte service, ik ben heel blij met mijn aankoop.

Heerlijk zittende goede kwaliteit schoenen

Ze zitten perfect aangesloten en lopen super.

Vorig jaar de roze versie gekocht en nu de blauwe. Je trekt ze aan en blijft ermee wandelen. Heerlijke schoenen.

Ik heb de roze loafers uit deze voorjaars en zomer collectie besteld. Heerlijk zacht leer , mooie pasvorm en zitten perfect

Vlotte levering en maatvoering perfect

De bestelling werd vlot geleverd en de maatvoering is perfect. Het viel gelijk op dat de schoenen van héél goede kwaliteit zijn en gewoon mooi gemaakt zijn. Ook de materialen en het ontwerp van de schoen zijn prachtig. Ik ben er heel blij mee.

Top schoenen! Draag geen ander merk meer!

Uitneembaar voetbed, dus er kan een steun zooltje in, hippe modellen!

In een woord meer dan perfect

Passen is eigenlijk niet nodig. Ze zitten als gegoten, zijn hip en lopen heerlijk ligt. De zool is echt fantastisch loveIT

Uitstekend!

Heel blij met mijn groene sneakers van Fred de la Bretoniere met de glitter veters! Ze zitten echt super lekker, een schoen die gelijk lekker zit zodra je erin stapt! Zeker een aanrader!

Super tevreden ook vlug in huis helemaal blij

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle verzending.

Prachtige schoenen, fijne site, goede en vlotte levering

Wat een mooie schoenen heb ik gekocht, ze zijn echt prachtig! De site is prettig en overzichtelijk, goede zoekfuncties ook. Levering was vlot en de items waren goed verpakt. DHL had wel het pakket voor de deur achter gelaten, daar kan freddelabretoniere.com niets aan doen, maar het is het overwegen van een andere transporteur wel waard.

nog nooit teleurgesteld!

Toen "Fredje" nog in een kleine winkel in Amsterdam zat kocht ik daar al mijn schoenen/laarzen/tassen; prima pasvorm, goede kwaliteit en trendy uitvoering! Mijn dochters, inmiddels ook 45+ jaar, zijn ook al jaren fan: wij zijn alle drie behept met maat 42 en overleggen wel altijd even wie welke laarsjes voor de winter koopt... ofschoon, de schoenen jaren mee gaan en ook de schoenmaker vrolijk wordt als ergens een een nieuw zooltje onder mag: prima kwaliteit mevrouw, zeker niet weg doen! Vorige week kon ik de verleiding niet weerstaan lime-kleurige espadrilles aan te schaffen: de oude, iets andere uitvoering, zien er nu wel een beetje armoedig uit. Hier word ik weer vrolijk van! Niet te praten over mijn/onze collectie tassen, riemen, of agenda-cover! Jammer dat er zo weinig fysieke winkels "over"zijn... maar internet functioneert ook prima!

Mooie producten

Mooie schoenen met een goede draagcomfort.Ook in hele mooie kleuren Top

Heel erg goed

Heel goed, duidelijke website, snelle verzending en netjes verpakt, goede ervaring met het merk!!

Leuke sneaker

Hele leuk sneaker maar helaas te klein voor mij!

Kwaliteit

Fantastisch bedrijf met goede producten. Snelle levering

Snelle levering , prachtige schoenen

7 James wattlaan