Mijn nieuwe Fred de La Bretoniere tas is (weer) prachtig. Mat groen leer, veel ruime vakken, zowel over de schouder als via het lange hengsel te dragen. Wat me in alle tassen van Fred aanspreekt is de kwaliteit en het strakke design zonder tierlantijntjes. En ook nog eens snel geleverd. Ben er superblij mee.
Hi Laura, Wat fijn dat je de nieuwe tas zo snel ontvangen hebt, zodat je er lekker van kunt gaan genieten. Veel plezier met je mooie nieuwe aankoop. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Heb meer mooie schoenen van jullie gehad. Deze laarsjes krijg ik erge blaren op mijn hakken, zit een harde rand aan de huil van beide schoenen. Kan ze dus eigenlijk niet meer dragen. Valt me erg tegen.
Hi Mirjan, bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te lezen dat de laarsjes niet voldoen aan de verwachtingen die je had, dit is uiteraard niet de bedoeling. Is het mogelijk voor je om ons een bericht te doen met de klacht naar [email protected] ?Wij kijken dan graag of we iets voor je op kunnen lossen. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Ik ben heel erg blij met mijn prachtige enkellaarsjes. Super goede kwaliteit, mooi donkerrood leer van binnen en stoere blokhak. Binnen 1 dag thuisbezorgd,
Hi Desirée, Goed om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe prachtige laarsjes. Wij worden erg blij van jouw leuke review! Veel plezier toegewenst. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Mooie site met altijd weer mooie spullen
Hi J, bedankt voor het achterlaten van een review! Wij hopen dat je veel plezier hebt van je aankopen! Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Graag draag ik schoenen van Fred. Het heeft een fijne pasvorm, is modern ennnn ik kan mijn steunzolen erin. Zó óntzettend fijn!
Hi Lucia, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze schoenen! Wij wensen je veel plezier toe met je nieuwe aankopen. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Prachtige loafer, soepel leer en valt ruim. Blij mee! :-)
Hi Maureen, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met je nieuwe loafer. Wij wensen je veel plezier toe van je nieuwe schoenen! Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Snelle verzending etc.
Hi Mieke, goed om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Veel plezier toegewenst met je nieuwe aankopen. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Ik koop al jaren jullie schoenen en laarzen. Goede pasvorm en mooie kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.
Hi Jolanda, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Wat goed om te lezen dat je al zoveel jaren tevreden klant bent van ons! Wij wensen je veel geluk toe met je aankopen! Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Bestelling ging vlot. Schoenen zijn plaatjes, iets donkerder maar eigenlijk mooier dan op de foto. Mooie afwerking, mooie materialen.
Hi Martine, wat fijn om te lezen dat je het bestellen zo prettig hebt ervaren en nog veel belangrijker, dat je zo tevreden bent met je nieuwe aankoop! Wij wensen jou veel plezier met je nieuwe schoenen. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Zeer goede ervaringen met schoenen/ laarzen van Fred de la Bretoniere, goede pasvorm, mooie kwaliteit keer/ suède en goede service. Kortom voor mij niets anders meer.
Prachtige enkellaarsjes gekocht. Ze lopen prettig en ik ben er superblij mee. Ik hoefde niet lang te wachten de laarzen aan te trekken. Scherp geprijsd!!! Fan van julli
Hi Yvonn, leuk om te lezen dat je zo blij bent geworden van je nieuwe enkellaarsjes. Wij wensen je heel veel draagplezier! Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Al jaren loop ik op schoenen en laarzen van Fred de la Bretoniere. Voldoen altijd aan de verwachtingen , mooi en kwalitatief heerlijke schoenen en laarzen! De bestellingen via de webshop zijn altijd uitermate snel en perfect geregeld! Chapeau‼️
Hi Maya, wat ontzettend fijn om te lezen dat je al jaren zo tevreden bent over onze schoenen, laarzen en service. Bedankt voor je leuke review! Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
De schoenen zitten altijd gelijk goed vandaar dat ik ook graag en vaak dit merk koop.
Ik ben altijd blij met "Mijn Freddys " Ik kan niet goed lopen en kan mijn schoenen ook niet echt inlopen :-) Maar dat is Freddy ook niet nodig. Zitten als gegoten zijn hip en snel net zoals de service. Toppie een dikke duim
Schoenen zien er het zelfde uit als op foto’s. Normale pasvorm. Volgende dag na bestelling de schoenen ontvangen.
Prachtige producten en super fijne snelle levering
Mooi formaat, prachtige kleur! Dolblij met nieuwe “Fred” tas! Mijn 4e!
Beste Ella, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je nog veel plezier van je mooie tas! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Leuke schoenen, helaas te groot. Jammer dat je niet kan ruilen direct. En ik vind het jammer dat jullie bezorgen via dhl. Altijd gedoe met de bezorger.
Beste Anne, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wij zullen je feedback zeker bespreken, jammer dat de schoenen niet pasten. Hopelijk gaat het de volgende beter! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Al jaren draag ik schoenen, sneakers en laarzen van Fred de la Btetonieren .ze passen bij wat ik wil uitstralen. Ze zijn stoer en kwalitatief heel goed. Investering dan ook zeker waard! Ook de service is prima! Al met al zeer en aanrader.
Beste Olette, Bedankt voor het achterlaten van je review. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier gewenst nog van je bestelling. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Zeer tevreden Mooi merk met constante kwaliteit je weet wat je koopt. Mijn bestelde boots zijn mooi afgewerkt en voldoen aan mijn verwachting Aankoop via de webshop is eenvoudig. Goeie foto’s en duidelijke product info. Waarbij een foto met how to wear voor mij inspirerend werkt. Snelle levering - goed verpakt, de volgende dag in huis De service mail over de verzorging van je product is geniaal. Zou hem alleen eerder versturen. Hij kwam nu een dag nadat ik mn bestelling ontvangen had. Ik wil mijn nwe schoenen altijd gelijk aan:-))) Maar heb ze gelukkig de juiste behandeling gegeven.
Lieve Mariëtte, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat een leuke positieve feedback, hopelijk heb je nog lang plezier van je bestelling. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Vlotte levering, perfecte schoenen, goed kwaliteit, als altijd.
Beste Cathelijne, Bedankt voor je bericht. Leuk dat je zo positief bent. We wensen je er nog heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
De boots zijn machtig! Stoer en elegant in één. Mooie afwerking ook. Love them! Ook de service bij Fred is, zoals gewoonlijk, super.
Goede en vriendelijke service en snelle reactie op mijn vraag. Positieve ervaring en snel geleverd.
7 James wattlaan
Drunen 5151 DP