Goede en vriendelijke service en snelle reactie op mijn vraag. Positieve ervaring en snel geleverd.
Ik heb onlangs een paar Sira veterlaarzen besteld, Supersnelle levering. Mooie schoenen. Maar na 2 keer dragen kwam de zool al los van de kurklaag. Misschien in t vervolg eens goed nakijken of de schoen goed afgewerkt is alvorens ze verstuurd worden
Altijd goede leest, schoenen zitten als pantoffels
Altijd goede leest, schoenen zitten als pantoffels
Beste José, Bedankt voor je bericht. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Nog veel plezier gewenst van je nieuwe schoenen! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Fijne website! Na mijn bestelling bleek dat ik het afleveradres onjuist had ingevuld. Op maandagochtend gelijk de klantenservice gebeld die overigens uitstekend bereikbaar is. Prettig te woord gestaan en probleem zo verholpen.
Beste Simone, Bedankt voor je bericht. Wat fijn dat je goed geholpen bent. We wensen je nog veel plezier van je bestelling! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Helemaal top
Beste Robin, Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier nog van je nieuwe aankopen! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Helaas werden de verkeerde schoenen geleverd. Juiste doos maar een ander paar schoenen zat erin. Direct geprobeerd een nieuwe bestelling te plaatsen maar helaas was mijn maat uitverkocht… :( Jammer nog nooit meegemaakt, normaal prima service!
Snelle levering en prachtige sneakers van goeie kwaliteit en pasvorm.
Geleverd zoals beloofd en gewend
Beste Louise, Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier nog van je bestelling! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
De loafers werden snel geleverd. De schoenen hebben voor mij een heel goede pasvorm, inlopen is niet nodig.
Beste Jacqueline, Bedankt voor je bericht. Fijn om te horen dat je meteen op de schoenen weg kunt! We wensen je er heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Afwerking, details en leer voldoet aan de verwachtingen die ik altijd heb bij producten van dit merk.
Beste Monica, Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te horen dat de kwaliteit aan je wensen voldoet. We wensen je er nog veel plezier van! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Perfecte webshop in elk opzicht
Beste Em, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk om te horen dat je zo positief bent. We hopen je snel weer eens terug te zien in onze webshop. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Guter service
Liebe Elfi, Vielen Dank für Ihre Nachricht. Wie schön zu hören, dass Sie zufrieden sind, wir hoffen, Sie wieder in unserem Webshop zu sehen. Mit freundlichen Grüßen, Team Shabbies Amsterdam
Ik ben zeer tevreden over de levering van de schoenen. Snel, keurig ingepakt.
Beste Corinda, Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent, We wensen je nog veel plezier van je nieuwe aankoop. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik heb recentelijk drie paar laarsjes besteld en elke keer heb ik de kwaliteit van Freddelabretoniere schoenen (d.w.z. laarzen) uitstekend gevonden. Na een periode van "zoeken" voor een stijl, denk ik, is Freddelabretoniere back-on-track en heeft "zijn weg" gevonden. Dat stel ik op prijs omdat al jaren heb ik Fred veterschoenen en laarzen gekocht and tot nu toe draag ik ze met grote genugen. Ik kan rustig een Fred-fan blijven! Bedankt!
Beste Hanna, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je Fred weer hebt teruggevonden! We hopen je nog vaak blij te mogen maken. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Goede kwaliteit schoen, zitten meteen als gegoten. De volgende dag al bezorgd!
Beste Ellis, Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier nog van je bestelling! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Geweldige laars. Snel geleverd. Goede communicatie. Helaas zijn ze mij te groot dus gaan ze terug, maar ik heb inmiddels al weer kleinere besteld.
Beste H.S. Bedankt voor het achterlaten van je bericht. Leuk dat je laarzen alsnog hebt besteld. We wensen je er alvast veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Helemaal blij met deze mooie tijdloze laarsjes. Goede kwaliteit leer met een perfecte pasvorm en ze lopen lekker. Al veel complimenten gekregen dat ze zo mooi zijn.
Beste Annie, Wat leuk om te horen dat zo blij bent met de schoenen en er allemaal complimentjes over krijgt. We wensen je er nog heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Zulke mooie laarzen
Beste Marian, Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je de laarzen zo mooi vind. We hopen je snel weer terug te zien. Lieve groet, Fred de la Bretoniere
Super, woensdagavond besteld en zaterdag binnen. Ze zitten meteen heerlijk. Is nu mijn 4de paar schoenen van Fred. Heel blij mee. :-)
Beste Sandra, Bedankt voor je bericht. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en de schoenen. Wij wensen je er veel plezier van. En hopelijk weer tot ziens :-) Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Fijne witte basic gympen gekocht, zeer vlottelevering
Beste Esther, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review. Heel veel plezier van je nieuwe sneakers gewenst! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Goede service, goede bezorging vis DHL. En ontzettend blij met mijn prachtige tas van Fred!
Beste Anita, Bedankt voor je leuke review. Goed om te horen dat je er zo blij mee bent. Wij wensen je er nog veel plezier van! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mijn favoriete merk...en is in de winkel mijn maat er niet meer dan is de webshop vaak een uitkomst!! Ideaal! Hetzelfde is het geval bij Shabbies...ook mijn favoriet.
Beste Claudia, Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je onze winkels en webshop bezoekt. We hopen je snel weer terug te zien. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
7 James wattlaan
Drunen 5151 DP