Prachtig

Wat een prachtige schoenen, en zitten heerlijk

Dit is de eerste keer dat ik Fred sneakers online heb gekocht. Fred schoenen draag ik al jaren; super goeie pasvorm! Jammer dat de winkel in Den Haag is opgeheven! Ik hoop dat ik nog jaren dit merk kan dragen! Met vriendelijke groet, Louise Robert

Teleurgesteld

De schoenen zijn prachtig, echt waar! Ik heb mijn eigen normale maat besteld maar ze waren veel te groot. Gekocht met kortingsbon maar ze moeten teruggestuurd worden, dus weg korting! Heel jammer dat er op de site niet wordt aangegeven dat ze groter uitvallen. Tegen de tijd dat ik mijn geld terugkrijg zullen ze wel weer uitverkocht zijn, zooo jammer!

Top sneakers!!

Voor de eerste keer sneakers van Fred de la Bretoniere Mooie sneacker! Zitten perfect!

Altijd goed! Mooie, constante kwaliteit!

De espadrilles van Fred zijn elke zomer weer goed. Pasvorm en loopcomfort zijn gewoon top. En fijn dat de maatvoering gelijk blijft. Nooit een miskoop.

Mooi

Snelle levering..mooie site Helaas waren mijn espadrilles te klein

Prima ervaring

Savonds schoenen voor mijn vrouw besteld en dag erna binnen. Precies zoals ze beloven op de site.

Heel goede vlotte service

Goede service, niets op aan te merken!

Levering prima vind schoenen niet fijn

De levering was prima, echter vind ik de schoenen niet fijn zitten en heb ze dan ook retour gestuurd.

geweldige kwaliteit!

Al jaren ben ik fan van Fred en heb schoenen en tassen van hen. De maat 38 past steevast. Zowel in de winkel als online bestellingen, daar ben ik erg blij en tevreden mee. Hoge service ervaar ik wanneer ik vragen heb. Recent weer een telefoontasje besteld van metallic goud. Topper. Ik hou van het ontwerp van Fred.

Géweldig

Hele snelle service! Géweldige mooie zilverkleurige sneakers.. staan prachtig én lopen héérlijk!!

Slecht !

Jullie pretenderen dat besteld voor 22 uur, de volgende dag in huis. Niets van dat. Ik heb donderdagmiddag 2 mei sneakers besteld. Vervolgens bevestigingmail en een track en tracé link. Het is nu zondag, vrijdag en zaterdag niets ontvangen. De link meldt dat er nog niets verstuurd is en ik ontving op donderdag al een mail dat de bestelling is afgerond. Wel betaald, geen artikel. Ik had het artikel zaterdag nodig. Waardeloos !

De schoenen vallen erg klein uit

Ik heb altijd maat 39, maar deze schoenen zijn echt te klein. Ze zijn zeker een volle maat kleiner.

Super leuke sneakers

Toffe sneakers; leuke kleuren en ze lopen heerlijk. Ik heb maat 38, ze passen perfect!!

Super!!!

Op de hoogte gehouden mbt bezorging! Alles naar volle tevredenheid! Dank!

BLIJ !!!

de SNEAKERS zijn TOP qua pasvorm en LOOK , erg leuk met Fred zijn Handtekening ... niet alleen voor Fan,s Espadrilles is ook weer echt Fred , altijd Top .

Heerlijk goed passend voor iedere gelegenheid

Van Freddy’s word je blij… altijd goed mooie uitstraling en voor iedere gelegenheid te dragen

Gewoon niets op aan te merken, alles klopt

Fijne, mooie schoen met goed voetbed. Snelle levering.

Prachtige schoenen

Zoals altijd prachtige kwaliteit schoenen. Snel geleverd. Nu alleen de zon nog om ze te kunnen dragen...

Schoenen dragen heerlijk en zijn de volgende dag al bezorgd!

Snel en prachtig verpakt

Tas gekocht die binnen 2dagen bij mij thuis kwam, superfijn en snel! Prachtig stevig verpakt, daar kon niks mis gaan onderweg. Ga ik zeker vaker doen

Super!!

Ik heb inmiddels mijn vierde Marianneke gekocht. Nog steeds een stijlvolle en super handige handtas.

mooie en heerlijke kwaliteitsschoenen

De schoenen zien er mooi uit en eindelijk een schoen zonder witte zool. Ze lopen ook heerlijk. De schoenen zijn wel duur, de prijs kwaliteitverhouding zal ik nog moeten ondervinden.

Prima verzending en levering!

Een ontzettend mooi elegant en praktisch schouder tasje! Precies zo als je hem wilt hebben niet te groot en niet te klein! ‘K ben er blij mee.

Geweldig!

Al jarenlang koop ik zeer regelmatig sneakers en laarzen van het merk Fred de la Bretoniere en nog steeds ben ik heel enthousiast over de kwaliteit en het trendy assortiment! De pasvorm is altijd heel goed en de kwaliteit van het leer is ook prachtig. De kleurstellingen spelen in op de trends dus zijn altijd goed te combineren met de kleuren van het seizoen. Al met al een ben ik een zeer tevreden klant! Groet Olette Kokkelkoren

7 James wattlaan

Drunen 5151 DP