Snelle levering, mooie zooltjes

Super snel verzonden en een hele scherpe prijs. Toevallig heb ik nu ook eens zooltjes bij jullie gekocht maar dit ga ik onthouden. Echt heel fijn!

Perfect Niks op aan te merken Het zijn fijne sneakers

Goeie en snelle verzending

Prachtige sneakers gekocht en het comfort is geweldig!

Online sneakers besteld, volgende dag in huis. Prachtige sneakers en een geweldige comfort. Zo blij met deze fantastische sneakers, boven verwachting!

Prachtige slanke sneakers

Weer een mooi paar sneakers besteld. Altijd weer een apart model bij Fred de la Bretoniere net weer iets anders dan andere merken. Lopen heerlijk en gemaakt van mooi leer. Ben er blij mee .

Lopen op wolkjes

Na een lange werkdag vond ik thuis mijn nieuwe prachtige sneakers. Altijd spannend of de maat goed is. Ze zitten als gegoten. Naast het mooie ontwerp en soepel leer zit er een voetbed in dat voelt of je op wolkjes loopt. Heel erg blij met deze prachtige schoenen

Zoals altijd, prima service!!

Snel, zorgvuldig. Hartelijk dank daarvoor!

Sneakers Licht zand

Mijn zoveelste sneaker van Fred de La Bretoniere. Zitten perfect. Mooi afgewerkt en net even anders als de doorsnee sneakers. Ben er heel blij mee.

Espadrille June Li Taupe gekocht. En wat zijn ze mooi! Heel mooi afgewerkt en het gouden kettinkje op de schoenen maken ze heel apart. De schoenen zitten mooi om mijn voeten en een heerlijk voetbed. Mooie kleur en leuke print. Zowel casual als netjes te dragen. De producten van FdlB zijn duurdere prijsklasse, maar van uitstekende materialen gemaakt, mooi afgewerkt en net iets luxer. Kortom, heel blij met mijn aankoop!

Teleurstellend

Bij de bestelling wordt gezegd voor 22.00 besteld de volgende dag in huis . Maar helaas na twee dagen nog niks ontvangen. Wel jammer want ik had de schoenen graag naar een feestje aan willen hebben Daarom had ik ze via deze site besteld. Contact gezocht via mail daar wel meteen reactie op gehad dat was prima .

Al jarenlang liefhebber

Zolang ik me kan herinneren heb ik tassen van dit merk. Ik doe er jaren mee, want ze blijven mooi. En als ik eens weer wat nieuws wil, dan kom ik altijd weer bij Fred de la Bretoniere uit. Ik houd van deze stijl!

Goede kwaliteit!!!!

Voor aankomende zomer weer mooie en fijne espadrilles gekocht! Mooie kwaliteit en goede pasvorm!! En snel geleverd :)

Snelle levering, schoenen prima op maat

Fijne ervaring, als ik maat bestel die ik heb komt het bijna altijd goed!

Mooi en comfortabel product!

Er stond bij deze espadrille niet bij hoe de maat viel, toch besteld en passen perfect. Heb maat 42 en brede voet, maar dat is bij jullie schoenen eigenlijk nooit een probleem. Heel goed op maat!

Volgende dag bezorgd?

Voor 22uur besteld maar dagen later nog steeds niet bezorgd. Maar wel alvast van jullie een review mailtje ontvangen, dat wel ..... Haalt er wel iets de glans van mijn gouden sneakers vanaf hoor!

Helaas slecht: verkeerde kleur geleverd

Ik ben teleurgesteld in fdlb omdat ze een Marianneke in de verkeerde hebben geleverd. Taupe ipv sand. Kan gebeuren, terugsturen vind ik gedoe maar ik hoop dat de bestelde kleur zsm zal worden nageleverd.

Super schoenen

Nog nooit zulke fijne sneakers gehad.Top schoenen

super design maar heerlijk comfortabel

Wat zitten deze sneakers toch altijd lekker! Strak om de voet met heerlijk voetbed waardoor je er uren op kunt lopen; maar ook vrouwelijke sierlijke snit; een super combi waardoor ik steeds op dit merk terugval.

Geweldig, ik ben heel blij met de aankoop

Alles goed en netjes.

Prachtige schoenen

Mooie sneakers besteld, kunnen bij alle kleren gedragen worden. Fijn dat de binnenzool eruit kan, ik heb steunzolen.

Waanzinnig leuke aparte modellen

Ik koop al paar jaar schoenen van jullie. Goede kwaliteit. Aparte ontwerpen. Snelle service Heel blij mee

Top schoenen!

Prachtige lage, met leer gevoerde sneakers thuis gekregen, snelle levering! Pasvorm perfect, dus geen blaren van 'inlopen'. Mooie veters met goudkleurige afwerking! Kortom; ik word hier heel blij van! Ingrid van de Plasse Zierikzee

GEWELDIG!!!!!

Mooie sneakers, best wel chic zowel onder een rok of jurk als onder een broek

Schoenen en tassen van Fred maken mij blij

De beige/witte hoge sneakers zijn van een goede kwaliteit en pasvorm. Lopen heerlijk en geven extra steun aan de enkels. Mooi zijn de zachtroze details op de klep en achterkant. Kortom opneiuw heel blij met een aankoop bij Fred

Perfecte aanvulling op mijn tassenverzameling

Stijlvol tasje van mooi leer voor als je een keer geen behoefte hebt aan een grote tas. Past perfect bij elke outfit!

Mooie website, veel te kiezen

Mooie sneakers gevonden, ook nog in de sale.

7 James wattlaan

Drunen 5151 DP