Super snel verzonden en een hele scherpe prijs. Toevallig heb ik nu ook eens zooltjes bij jullie gekocht maar dit ga ik onthouden. Echt heel fijn!
Goed om te horen Emmy. We wensen je er nog heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Goeie en snelle verzending
Veel plezier van je bestelling Lucienne :-)
Online sneakers besteld, volgende dag in huis. Prachtige sneakers en een geweldige comfort. Zo blij met deze fantastische sneakers, boven verwachting!
Bedankt voor je leuke review, Ellen. Fijn om te horen dat je blij bent met je aankoop! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Weer een mooi paar sneakers besteld. Altijd weer een apart model bij Fred de la Bretoniere net weer iets anders dan andere merken. Lopen heerlijk en gemaakt van mooi leer. Ben er blij mee .
Bedankt voor je leuke review Anne. Veel plezier met je aankoop. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Na een lange werkdag vond ik thuis mijn nieuwe prachtige sneakers. Altijd spannend of de maat goed is. Ze zitten als gegoten. Naast het mooie ontwerp en soepel leer zit er een voetbed in dat voelt of je op wolkjes loopt. Heel erg blij met deze prachtige schoenen
Fijn om te horen dat je zo blij bent met de sneakers, Solange. Bedankt voor je leuke review. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Snel, zorgvuldig. Hartelijk dank daarvoor!
Bedankt voor je leuke feedback Madeleine! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mijn zoveelste sneaker van Fred de La Bretoniere. Zitten perfect. Mooi afgewerkt en net even anders als de doorsnee sneakers. Ben er heel blij mee.
Beste Nancy, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen dat je zo blij bent met je sneakers. We wensen je er heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Espadrille June Li Taupe gekocht. En wat zijn ze mooi! Heel mooi afgewerkt en het gouden kettinkje op de schoenen maken ze heel apart. De schoenen zitten mooi om mijn voeten en een heerlijk voetbed. Mooie kleur en leuke print. Zowel casual als netjes te dragen. De producten van FdlB zijn duurdere prijsklasse, maar van uitstekende materialen gemaakt, mooi afgewerkt en net iets luxer. Kortom, heel blij met mijn aankoop!
HI Karin, Bedankt voor je enthousiaste feedback. We wensen je heel veel plezier van deze mooie espadrilles. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Bij de bestelling wordt gezegd voor 22.00 besteld de volgende dag in huis . Maar helaas na twee dagen nog niks ontvangen. Wel jammer want ik had de schoenen graag naar een feestje aan willen hebben Daarom had ik ze via deze site besteld. Contact gezocht via mail daar wel meteen reactie op gehad dat was prima .
Beste Aukje, Wat vervelend dat je bestelling niet volgens afspraak werd geleverd. Inmiddels is het probleem opgelost met DHL en hoop ik dat je veel plezier gaat hebben van je bestelling. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Zolang ik me kan herinneren heb ik tassen van dit merk. Ik doe er jaren mee, want ze blijven mooi. En als ik eens weer wat nieuws wil, dan kom ik altijd weer bij Fred de la Bretoniere uit. Ik houd van deze stijl!
Beste Marleen, Wat leuk om te horen dat je fan bent van ons merk. Heel veel plezier gewenst van je mooie tas. Liefs, Fred de la Bretoniere
Voor aankomende zomer weer mooie en fijne espadrilles gekocht! Mooie kwaliteit en goede pasvorm!! En snel geleverd :)
Leuk om te horen Agnes, We wensen je er heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Fijne ervaring, als ik maat bestel die ik heb komt het bijna altijd goed!
Hi Conny, Goed om te horen. Heel veel plezier gewenst van je nieuwe aankoop. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Er stond bij deze espadrille niet bij hoe de maat viel, toch besteld en passen perfect. Heb maat 42 en brede voet, maar dat is bij jullie schoenen eigenlijk nooit een probleem. Heel goed op maat!
Leuk om te horen Jacqueline! We wensen je er heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Voor 22uur besteld maar dagen later nog steeds niet bezorgd. Maar wel alvast van jullie een review mailtje ontvangen, dat wel ..... Haalt er wel iets de glans van mijn gouden sneakers vanaf hoor!
Beste Juana, Bedankt voor je bericht. Helaas was er iets mis gegaan bij DHL, inmiddels zou het zijn opgelost en wordt het pakket vandaag geleverd. Onze excuses voor de vertraging. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik ben teleurgesteld in fdlb omdat ze een Marianneke in de verkeerde hebben geleverd. Taupe ipv sand. Kan gebeuren, terugsturen vind ik gedoe maar ik hoop dat de bestelde kleur zsm zal worden nageleverd.
Beste Joke, Bedankt voor je bericht. Inmiddels hebben we elkaar gesproken via de mail en hopen we tot een oplossing te komen. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Nog nooit zulke fijne sneakers gehad.Top schoenen
Leuk om te horen Marijke, Wij wensen je er heel veel plezier van :-) Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Wat zitten deze sneakers toch altijd lekker! Strak om de voet met heerlijk voetbed waardoor je er uren op kunt lopen; maar ook vrouwelijke sierlijke snit; een super combi waardoor ik steeds op dit merk terugval.
Super leuk om te horen Stanny! Nog heel veel plezier ervan gewenst. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Alles goed en netjes.
Bedankt voor het achterlaten van je review Magdalena! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mooie sneakers besteld, kunnen bij alle kleren gedragen worden. Fijn dat de binnenzool eruit kan, ik heb steunzolen.
Hi Francéé, Leuk om te horen dat je de schoenen lekker kunt combineren. We wensen je er nog heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik koop al paar jaar schoenen van jullie. Goede kwaliteit. Aparte ontwerpen. Snelle service Heel blij mee
Bedankt voor je leuke berichtje Karin, We wensen je er heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Prachtige lage, met leer gevoerde sneakers thuis gekregen, snelle levering! Pasvorm perfect, dus geen blaren van 'inlopen'. Mooie veters met goudkleurige afwerking! Kortom; ik word hier heel blij van! Ingrid van de Plasse Zierikzee
Hi Ingrid, Bedankt voor je berichtje. Wat leuk om te horen dat de schoenen meteen goed zitten! We wensen je er nog veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mooie sneakers, best wel chic zowel onder een rok of jurk als onder een broek
Hi Hanny, Bedankt voor het achterlaten van je review. Leuk om te horen dat je je schoenen overal bij kunt combineren. We wensen je er nog heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
De beige/witte hoge sneakers zijn van een goede kwaliteit en pasvorm. Lopen heerlijk en geven extra steun aan de enkels. Mooi zijn de zachtroze details op de klep en achterkant. Kortom opneiuw heel blij met een aankoop bij Fred
Beste Aarda, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk om te horen dat je er weer zo blij mee bent :-) Wij wensen je er nog heel veel draagplezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Stijlvol tasje van mooi leer voor als je een keer geen behoefte hebt aan een grote tas. Past perfect bij elke outfit!
Hi Marianne, Bedankt voor het achterlaten van je review. Leuk om te horen dat je er blij mee bent. We wensen je er nog heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mooie sneakers gevonden, ook nog in de sale.
Hi Esther, Wat leuk dat je nog iets voor een mooie prijs hebt kunnen scoren. Wij wensen je er heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
7 James wattlaan
Drunen 5151 DP