De bestelling en levering verliep vlot. Ben blij met de tas , voldoet aan de eisen

Mooi product

Was op zoek naar een handzame kleine crossbody met toch veel ruimte en dat is dit tasje zeker.

Weer een topper aangeschaft waar ik weer helemaal blij van word.

Perfect en snel geleverd.

Verademing!

Wat n verademing weer n paar Fred de la Bretoniere schoenen aan m'n voeten! Tussendoor eens n ander merk geprobeerd maar nu weet ik weer waarom ik fan ben van FdlB!!

Mooie sneaker

Mooie sneaker bestels in maat 42, net als eerdere sneaker van Fred. Dit keer voelt mt 42 als mt 41. Heb ze meteen terug kunnen sturen. Het hele proces van versturen en retourneren en geld terug storten verloopt heel soepel.

Prima. Zeer tevreden.

Prima. Keurig verzorgd, niets op aan te merken.

Prachtige laarsjes

Ik had een paar laarsjes besteld. Ze gingen niet goed dicht. Heb gelijk een ander paar bestel en dat was super. Ben er erg blij mer. Ook een snelle zending. Besteld en de volgende dag in huis.

Chique en toch stoer!!!

Fijne pasvorm met een prettige hoogte van de hak. Ik zocht een alleskunner cirque en stoer. De laars sluit boven de enkel wat ik ook mooier vind.

Hele fijne pasvorm en supersnelle levering!

Dat ik een paar sneakers voor de tweede keer in dezelfde kleur heb besteld en ook nog in een andere kleur zegt genoeg, ik ben fan van FDLB! :-)

Top sneakers!

Het is de tweede keer dat ik exact de zelfde sneakers koop. Ze zitten geweldig. Bovendien al jaren tassen van Fred de la Bretoniere! Zo jammer dat jullie geen fysieke winkel meer hebben in Amsterdam… Maar online werkt het ook goed heel vlug het bestelde in huis!

Goede schoenen en goede bezorging!

Alles ging goed: juiste schoenen, netjes verpakt, duidelijke berichtgeving, en de schoenen zitten zoals ik hoopte!

Top ervaring!

2 dagen achter elkaar laarzen besteld ivm een andere maat en echt de volgende dag in huis!!!

Heel mooi!

Ik heb deze keer een zwart tasje met metalen ketting gekocht voor netjes. Heel mooi afgewerkt, netjes maar ook stoer. Heb al meerdere tassen en laarzen, mooi leer en goed afgewerkt en vooral tijdloos.

Mooie leren laars

Eindelijk een leren laars die niet alleen mooi is maar ook lekker loopt met precies de juiste hoogte hak. Verder hebben zij op hun website nog een prachtig aanbod. Dus voor elk wat wils. Zeker aan te bevelen.

Snelle levering, prachtige laarzen!

Supersnel geleverd en prachtige kwaliteitslaarzen!

Ben tevreden en leuke schoenen echt top

Vind altijd een leuke winkel toen nog in Amsterdam

Eindelijk goed zittende, mooie laarzen!

Al bijna 2 jaar op zoek naar elegante, goed zittende laarzen. Dit is mijn vierde paar dat ik online besteld heb. Na Ugg, Tommy Hilfiger en Gabor laarzen eindelijk laarzen die niet te wijd of te strak zijn. Dit dankzij de goede beschrijving en de maattabel! Het klopt perfect! Comfortabele laars met mooie, niet te hoge hak. Ik kan deze laars gelijk aan zonder het gevoel te hebben ze eerst in te moeten lopen en dat wil wat zeggen!

Lange wachten waard

Vallen een beetje ruim, maar neem geen maat kleiner. Nogmaals dank aan het contact met webshop.

Snelle en correcte levering

Na bestelling was de levering binnen een paar dagen! Netjes verpakt, prachtige schoenen

Slechte service DHL

Pakket op de oprit achtergelaten zonder aan te bellen. Via mail op hoogte gebracht dat pakket was geleverd. Aansluitend het pakket gezocht. Pakket op de oprit gevonden in de regen en zichtbaar voor voorbij komend verkeer.

Vlekkeloze bestelling en hele comfortabele schoenen

Gisterenavond besteld, vanmiddag al opgehaald. Heerlijk zittende schoenen in de uitverkoop

Hoge kwaliteit en zeer duurzaam!

Sinds ik dit merk ken, blijf ik altijd de goede lederen tas van Fred de la Bretoniere aanschaffen!!! Nooit andere merken tassen, wegens bijzondere stijl en vooral hoge kwaliteit! Hoop dat Fred de la Bretoniere zo lang mag blijven bestaan!

snelle levering van een zeer goed passende sneaker

super snelle levering van de sneakers en ze zitten top ! precies de goede maat.

Zeer snelle levering, mooie laarzen!

Ik heb er nog niet uitgebreid op kunnen lopen, maar ze zitten prima en zien er mooi uit. Zeer snelle levering en een mooie bewaarzak erbij om ze netjes te houden. Tot nu toe alles prima. Hoop dat het mijn lievelingslaarzen gaan worden!

Zoals altijd, prachtig product! Ik ben fan!

De laarsjes zitten direct goed en zijn prachtig afgewerkt.

7 James wattlaan

Drunen 5151 DP