Prachtige schoenen en topservice

Heb roze espadrilles gekocht. Zijn erg mooi en zeer comfortabel. De bestelling werd helder gecommuniceerd en zeer snel geleverd.

Fred de la bretoniere rocks

jaar in jaar uit prachtige collecties. Ik hou van Fred de la bretoniere

Gorge

Uiterst tevreden

Voor het eerst iets besteld bij Fred De La B. Het werd vrij snel geleverd, prachtig verpakt. Heel chique. Ik ben verkocht. Top!!!

Jammer!

Twee paar schoenen besteld netjes geleverd! Maar de maten kloppen niet meer heb al zes paar Fred schoenen,en deze passen perfect. Dezelfde maten besteld maar te klein!!! Zelfs een maat groter past niet goed!! Jammer nu dus nog geen schoenen!

Prachtige schoenen

Prachtige leren schoenen met goed draag comfort.

Heerlijke schoenen

Heerlijke pasvorm en de kleine details geven precies het juiste onderscheid aan een standaard witte sneaker

Prachtige espadrilles, wel een maatje groter nemen.

Over de kwaliteit van alle schoenen van Fred de la Bretoniere, valt niet te discussiëren- ze lopen heerlijk, zijn van hoge kwaliteit materiaal gemaakt en met ook voor detail. Deze schoenen vallen echter heel klein. Ik heb een tussen maat, 36-37 en had oorspronkelijk maat 37 besteld. Al bij het openen van de doos kon ik zien dat ze klein waren. Ik heb uiteindelijk maat 38 gekocht en passen perfect!

Een TOP-Brand

Een heel goed en fijne site met goede en prachtige producten. Je bestelling wordt snel en netjes verwerkt/afgehandeld.

Kwaliteit is geweldig

Mijn favoriete !!!

Zeer prettig

Heel fijn en betrouwbaar bedrijf!

Perfecte schoenen. Al jaren fan van Fred

Perfecte levering van schoenen en laarsjes, die ik al jaren bij F de la B bestel.

Wat je ziet is wat je krijgt

Degelijke laars, mooie kwaliteit en een goed voetbed. Een stevige hak waardoor de schoen niet alleen elegant is maar ook lekker loopt.

Heel blij met mijn sneakers!

Helaas was mijn maat uitverkocht toen ik op zoek was naar sneakers…maar ik kon mijn e-mailadres achterlaten en zou op de hoogte worden gebracht als de schoenen weer op voorraad zouden zijn. Na bijna twee maanden kreeg ik bericht dat ze er weer zijn. Gelijk besteld en geleverd. Voor de aanbiedingsprijs! Het is een hele fijne soepele leren sneaker!!! Heel blij mee!

Fredjes aan mijn voeten

Fredjes aan mijn voeten al jarenlang mijn favoriet! laarzen , loafers, sneakers….alleen met de sandaaltjes vaak geen match helaas…

Supermooie espadrilles die ook nog eens heerlijk zitten. Ik heb er zojuist een tweede paar van gekocht.

Hemels

Prachtige schoenen met een fantastische kwaliteit!

Gewoon prima!

Goede foto’s en productinformatie op de website. De maattabel is top omdat het de juiste info geeft en de keus voor een schoenmaat vergemakkelijkt. De boots zitten heel fijn, zijn makkelijk aan te trekken door de rits aan de binnenzijde, zitten goed sluitend om de kuit, model is wat smaller dan “normale” breedte. Afwerking en het gebruikte leer zijn TOP kwaliteit en met aandacht voor ontwerp en comfort gemaakt.

Perfect!

Ik heb deze schoenen al twee maal eerder in dezelfde kleur gehad. Ze passen helemaal bij mijn zomerse outfits. Het wil toch wat zeggen als je schoenen drie keer in dezelfde kleur koopt? De levering was weer top, erg snel. Kortom ik ben weer erg blij met mijn espadrilles Claire in de kleur light grey.

Mooie site van Fred de la Bretoniere keuze makkelijk gamaakt!

Goede site duidelijke foto's van alle producten. De keuze ia reuze!

Erg mooie espadrilles

De lichtblauwe espadrilles zijn erg mooi en zitten lekker. Bij de ad stond: ‘ze vallen klein’. Dit betreft ws. alleen de wreefhoogte en niet de lengte. Fijn dat ik ze de volgende dag al in huis had.

Is altijd een feestje

Schoenen van Fred de la bretoniere zijn chic, super pasvorm en voor iedereen een aanrader

Zeer snelle levering,goed verpakt en prachtige schoenen. Ik ben er reuze blij mee.

Zeer lekker zittende schoenen. Schoenen passen goed om je voet. Zien er mooi en elegant uit.

De ideale crossbodytas

Reeds twee keer dit model gekocht en nu voor de derde keer. Zo tevreden dus!

James wattlaan 7

5151 DP Drunen