Vriendelijke hulpvaardige klantenservice
Hi Tatiana, Bedankt voor je feedback. Wat leuk om te horen! Wij wensen je veel plezier van je aankoop. XX, Team Mexx
Voldoet aan mijn verwachting, en zeer vlugge levering
Beste Marloe, Bedankt voor het achterlaten van de recensie. We wensen je veel plezier met de items :) XX, Team Mexx
Via nieuwsbrief leuke aanbiedingen gezien, besteld en de volgende dag al geleverd (een dag eerder zelfs dan geschat)
Beste Marina, Bedankt voor de leuke review :) We wensen u veel plezier met de items. XX, Team Mexx
ik heb deze sneakers al twee paar gehad ze zijn stijlvol en mooi en zitten heerlijk vandaar dat ik er drie paar heb bij besteld voordat ze er niet meer zijn
Beste Hennie, Bedankt voor het achterlaten van de review. We wensen u veel plezier met de sneakers! :) XX, Team Mexx
Een artikel was te klein. Ik durf geen andere maat te bestellen omdat ik het retour sturen te duur vind.
Veel te lang wachten op het artikel Als je wil bellen, nooit bereikbar
Beste Heidi, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je geen gehoor kreeg, wij zijn zijn alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00-17:00 en via de mail: [email protected] Mochten we iets kunnen doen laat het ons even weten. XX, Team Mexx
Super tevreden, mooie schoenen en lekker snel geleverd
Beste Ineke, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk om te horen dat alles zo soepel verlopen is. Veel plezier gewenst van de aankoop! XX, Team Mexx
Snelle bezorging, goede kwaliteit kleding
Hi Esther, Bedankt voor het achterlaten van je feedback. Leuk om te horen, veel plezier ervan gewenst! XX, Team Mexx
Duidelijke communicatie over levering, die relatief snel was. Kwaliteit van Mexx was eerder altijd heel goed, de jas die ik had besteld lijkt dat ook te zijn maar hij heeft voor mij te lange mouwen en bolt achterop als je de ceintuur iets aantrekt (wat nou eenmaal zo hoort bij een trenchcoat), dat ziet er slordig uit dus dat is jammer.
Hi Aleid, Bedankt voor je feedback wij zullen dit zeker meenemen. Veel plezier van je bestelling gewenst. XX, Team Mexx
Duidelijke beschrijving. Bestellen ging gemakkelijk en werd snel geleverd. Helaas een maat te klein. Terugsturen ging gemakkelijk. Nu maat groter besteld!
HI Joke, Wat goed om te horen! We hopen dat je veel plezier gaat hebben van je bestelling. XX, Team Mexx
Goede ervaring snel en goed geleverd.
Hi Anja, Bedankt voor het achterlaten van je review. Heel veel plezier ervan gewenst. XX, Team Mexx
Mijn bestelling zondag gedaan en gisteren al geleverd. Product is als op de site
Wat fijn om te horen Brigitte. Heel veel plezier ervan gewenst! XX, Team Mexx
Eerder altijd sneakers gehad van de 'bekende' merken, maar mijn vrouw wees mij op Mexx. Was wat sceptisch, maar deze schoenen zitten heerlijk! Prettige pasvorm, fijne aansluiting met elastiek en lopen heerlijk. Erg tevreden tot dusverre en een volgende keer kijk ik zeker weer bij Mexx.
Hi Raymond, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk om te horen, we hopen je nog eens terug te zien en wensen je veel plezier van je bestelling. XX, Team Mexx
Leuke kleding en mooie schoenen
Hi Kirsten, Bedankt voor je review. Wij wensen je er veel plezier van! XX, Team Mexx
Snelle bezorging!
Goed om te horen Laila. Veel plezier van je bestelling! XX, Team Mexx
Ik koop al jaren bij Mexx en ondanks dat ze bijna geen fysieke winkels meer hebben, bestel ik online. De kwaliteit is nog steeds even goed zodat je jaren van kleding kunt genieten. Daarnaast bevalt de pasvorm mij altijd (1,69m, 65 kg). Mexx is zeker niet voordelig, maar de kwaliteit is z'n prijs waard! XX
Hi Maarten, Wat leuk om te horen, dankje! Wij wensen je nog veel plezier van je aankoop. XX, Team Mexx
Ik had laarsjes besteld die volgens de website de volgende werkdag geleverd zouden worden. Uiteindelijk duurde het een volledige week vooraleer ik mijn bestelling mocht ontvangen. De laarsjes hebben aan de binnenkant een dikke laag memory foam waardoor de maat voor mij persoonlijk niet volledig klopt. De linkerlaars had bovendien een beschadiging. Retourneren zou mij 4,95 EUR kosten. Ik denk dat ik in de toekomst toch terug via andere websites zal bestellen.
Beste Kim, Bedankt voor het achterlaten van je review. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, onze excuses daarvoor. Wanneer je contact opneemt met de klantenservice vergoeden zij in deze situatie de retourkosten ook voor je. XX, Team Mexx
Zoals je het eigenlijk wil, als je iets koopt wil je het snel hebben, en dat is gelukt!
Wat goed om te horen Dineke! Heel veel plezier ervan. XX, Team Mexx
Mooie schoen, zit perfect. De witte hak geeft het iets sportiefs. Goede kwaliteit en pasvorm.
Fijn om te horen dat je zo enthousiast over de schoenen bent :) Bedankt voor je fijne review Sandra! XX, Team Mexx
Snel en netjes geleverd
Leuk om te horen Chantal :-) Veel plezier ervan gewenst. XX, Team Mexx
The shoes fit perfect, delivery was quick, very happy
Hi Marta, Thank you for your positive review :) Enjoy your purchase! XX, Team Mexx
De schoenen werden erg snel geleverd en ik ben er heel blij mee. Ze zitten perfect!
Pakketje altijd keurig verpakt en snel geleverd!
Hi Cindy, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering. XX, Team Mexx
Mexx schoenen zitten mij als gegoten, heb ze al jaren, nog nooit zulke fijne en lekker zittende schoenen gehad, perfecte pasvorm en super leuke modellen, zowel im de zomer als ion de winter
Hi Marie-Louise, Bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over ons merk, dankjewel :) XX, Team Mexx
Leuke aparte kleding en schoenen
Hi Tatiana, Fijn dat je positief bent over ons merk. Bedankt voor je review! XX, Team Mexx