Schoenen paste niet

Bezorging was prima , schoenen waren te klein

Levering zoals afgesproken zonder verzendkosten.

De schoenen voldoen aan mijn verwachtingen. Of ze duurzaam zien moet nog gaan blijken. Dat weet ik na de zomer.

Uitstekend. Snelle levering en de mogelijkheid om na levering te betalen

Ik ontdekte Mexx eigenlijk opnieuw. Vroeger in de winkels geshopt, maar nu dus online omdat er in Nederland geen fysieke winkels meer zijn. Prachtig pak besteld en ga ik ook houden. Was op zoek naar linnen pak in een stijl die niet zakelijk is omdat ik hem bij iedere gelegenheid zou willen dragen. Juist de ruim vallende pijpen zijn voor mij een look van nonchalance. Het belangrijkste vond ik de stof. Deze is van linnen met viscose!! Heerlijk Teveel pakken die ik bekeek zat polyester in . Voor mij geen optie

Goede service, mooi product!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en mooie sandalen die heerlijk lopen.

geen minpuntjes

niets op aan te merken, dinsdag besteld woensdag in huis

Op tijd en netjes verpakt. 1 min puntje van 1 paar sneaker binnen papier stuk en heel erg gekreuktelt. Dus was al een keer gepast geweest.

Goed,

Alleen, zoals beloofd, niet volgende dag levering bij bestelling voor 17 uur.

hele goede ervaring

correct

top

Een cadeautje om uit te pakken. Om daarna schoenen en kleding van kwaliteit te ontdekken!

Vlot en correct

Mooie schoen. Vlotte levering. Goeie communicatie. Mooie korting.

Mexx terug ontdekt!!!

Ben zo blij dat ik mexx terug ontdekt heb, vroeger was er een winkel op de Meir en bij P&C, maar beide zijn daar weg.... Heb me even laten gaan

mooie kwaliteit en snelle levering

de broek die ik besteld heb valt goed op maat, mooi van lengte (ik ben 1.77 m) maar jammer dat Mexx ook bij vaste klanten en een prijs van 40,00 euro verzendkosten in rekening brengt.

TOP

Geweldige service

Helemaal mijn blazer!

Ben dolgelukkig met de blazer, is helemaal mijn ding!

Goede service kwaliteit en altijd vertrouwd

Goede service kwaliteit en altijd vertrouwd geen woorden meer nodig.

Goed en correct

Zeker voor herhaling vatbaar

UITSTEKEND!!!!!

Bestelling goed verpakt en zeer snel ontvangen!!! Spencer goede pasvorm en top kwaliteit!!! Kortom,ik ben er heel erg blij mee!!!! Vriendelijke groet, Ellis Mourits van Loon.

Erg tevreden

Bestelling volgende dag in huis. Goed verpakt, prachtige kwaliteit zwarte coltrui, lang genoeg, maat komt goed overeen met wat het belooft. Top

7 James wattlaan

Drunen 5151 DP