Geweldige slippers

Vaak bij mexx besteld wat fijn is wil je het retour sturen is meteen formulier erbij voor terug testuren je hoeft niet te zoeken Maar omdat het artikel wat je besteld meestal zo perfect en mooi is hou je.het complimenten

slecht

Eerste keer bij Mexx schoenen online besteld, wat blijkt, ik krijg schoenen die gedragen zijn geweest!!!

Snel besteld, snel thuis!

Prima bestelsite, keuze hoe te betalen en snel geleverd. Geweldige schoenen, zitten heerlijk. Ik ben super tevreden!

TOP

Ik kijk, ik bestel, ik krijg snel bezorgd! Ikben super tevreden!!

De mexx mode is anders

Mexx mode is veranderd. Het is allemaal groo en enorm. Mijn bestelling viel tegen. Maar kwaliteit is nog sltijd goed.

Mooie collectie

Dit seizoen heeft Mexx een hele mooie collectie. Krijg veel complimenten over mijn nieuwe items en de pasvorm is ook naar tevredenheid. Ben al benieuwd naar de collectie voor het volgende seizoen!

Fantastisch Keurig op tijd,zoals afgesproken !!!

Heb super leuke slippers besteld, en had ze supersnel in huis

Mooie schoenen, zitten lekker

Ook in het echt zijn het mooie sneakers, die lekker zitten. Wel jammer, dat er op de website staat: voor 22.59 uur besteld, de andere dag in huis, maar dat klopte niet. Ik had om 15.39 uur besteld, maar moest er een dag langer op wachten.

Prachtige kwaliteit!

Ontzettend blij met mijn bestelling! De kwaliteit en kleuren zijn erg mooi. Ik kom zeker terug :)

Het is een prima bedrijf. helaas kunnen veel webshop niet altijd waar maken wat ze zeggen omdat ze afhankelijk zijn van de bezorging. en wie het bezorgd. er wordt gezegd voor een bepaalde tijd besteld en de volgende dag in huis niet dus. Altijd jammer

Prima en snel verstuurd!

Kwaliteit van product heel goed!!!

Mijn 2e paar …fantastische heerlijke schoenen

Ik had ze vorig jaar al gekocht. Maar… op vakantie ermee door de bossen en zandvlaktes gelopen. Na wassen natuurlijk niet helemaal schoon gekregen. Geen probleem… ze zijn ook gedragen te worden. En dat heb ik gedaan!!! Nu zag ik de schoenen in mijn maat staan. Tja.. gelijk besteld en ze zijn binnen De oude voor bos zand honden uitlaten en voor wat nog meer Ze lopen zo lekker!!! En de nieuwe voor “netjes” zoals op visite Nogmaals ik ben er zo blij mee als een kind van 59 jaar :)

Product zoals beschreven, snel geleverd!

Snelle en goede service!

Snelle levering, keurig net pakket! Top!

Correcte en snelle levering

Ik heb een bestelling gedaan via de webshop en het artikel is net zoals beschreven werd op de webshop. Super mooie laarzen! Snelle en correcte levering. Een echte aanrader!

Goede ervaring met Mexx

Levering op tijd. Uitleg over de verzending ruim voldoende. Product tevreden.Ik beveel Mexx aan.

Precies wat ik wilde

Alles klopt

Zeer tevreden met mijn mooie aankoop van Mexx! Producten, zoals gezien op de website zien er ook zo uit en kwaliteit is goed! Heel blij met mijn Mexx aankoop!

Bestelling in de webshop gedaan. Perfect afgehandeld.

In de Sale van de webshop gezocht naar een geschikt shirt. Gevonden en besteld. Binnen een paar dagen in huis. Netjes verpakt met retourbescheiden. Gepast en gehouden. Tevreden dus.

Mooie laarzen, goed verzorgd en verpakt. Blijft toch een klasse apart Mexx !!

Kleding snel geleverd Goede kwaliteit en pasvorm

Goede vorm en kwaliteit

Toen mexx nog o.a. moustache heette was het al origineel, later ben ik overgestapt op esprit, maar mexx is nu een uitstekend alternatief.

Verwachtte een 2 delig setje, maar ontving alleen een vest. Zo vreemd.

Op de site wordt een 2 delig setje aangeboden. Ik heb helaas alleen een vest ontvangen.

Het is goed behalve DHL gooit de pakjes op n stapel in de hal van het appartement. Weet niet of jullie invloed hebben om DHL hierover aan te spreken.

James wattlaan 7

5151 DP Drunen