Veel keus, mooie artikelen, snelle levering

Ruime keus in mooie en kwalitatief prima kleding. Mooie website, duidelijk aangegeven hoe te bestellen. Vlotte levering en goede klantenservice. Ben dik tevreden

Alles naar wens

Van aankoop tot levering geen verrassingen en zoals ik gewend ben van Mexx prachtige artikelen ontvangen. Blij mee!

Top kwaliteit en snelle verzending

Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit.

Heel netjes en zorgvuldig verpakt

mooie sneakers

mooie sneakers,netjes ingepakt en snel geleverd

Wat een goede en snelle service

Het bestellen ging makkelijk, net als het betalen. De kleur, de stof en de maat zijn perfect. Netjes verpakt.

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

De bestelling is perfect verzorgd

De bestelling is perfect verzorgd

Goede schoenen voor mooie prijs.

Mexx schoenen zijn fijne schoenen. Geen pijn meer aan je voeten. Je moet wel voor Europese maat je eigen maat 1 maat groter kopen!

Mooie aparte kleding van goede kwaliteit

Vriendelijke hulpvaardige klantenservice

Voldoet aan mijn verwachting, en zeer vlugge levering

Mooie collectie en de volgende dag al in huis!

Via nieuwsbrief leuke aanbiedingen gezien, besteld en de volgende dag al geleverd (een dag eerder zelfs dan geschat)

geweldige sneakers

ik heb deze sneakers al twee paar gehad ze zijn stijlvol en mooi en zitten heerlijk vandaar dat ik er drie paar heb bij besteld voordat ze er niet meer zijn

Een artikel was te klein. Ik durf geen andere maat te bestellen omdat ik het retour sturen te duur vind.

Veel te lang wachten op het artikel Als je wil bellen, nooit bereikbar

Super tevreden, mooie schoenen en lekker snel geleverd

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goede kwaliteit kleding

Duidelijke communicatie over levering, die relatief snel was. Kwaliteit van Mexx was eerder altijd heel goed, de jas die ik had besteld lijkt dat ook te zijn maar hij heeft voor mij te lange mouwen en bolt achterop als je de ceintuur iets aantrekt (wat nou eenmaal zo hoort bij een trenchcoat), dat ziet er slordig uit dus dat is jammer.

Mooie kleding, goede kwaliteit!

Duidelijke beschrijving. Bestellen ging gemakkelijk en werd snel geleverd. Helaas een maat te klein. Terugsturen ging gemakkelijk. Nu maat groter besteld!

Goede ervaring

Goede ervaring snel en goed geleverd.

Mijn bestelling zondag gedaan en gisteren al geleverd. Product is als op de site

De eerste en zeker niet de laatste!

Eerder altijd sneakers gehad van de 'bekende' merken, maar mijn vrouw wees mij op Mexx. Was wat sceptisch, maar deze schoenen zitten heerlijk! Prettige pasvorm, fijne aansluiting met elastiek en lopen heerlijk. Erg tevreden tot dusverre en een volgende keer kijk ik zeker weer bij Mexx.

mooie overzichtelijke site

Leuke kleding en mooie schoenen

Alles okee

Snelle bezorging!

Goede pasvorm en kwaliteit

Ik koop al jaren bij Mexx en ondanks dat ze bijna geen fysieke winkels meer hebben, bestel ik online. De kwaliteit is nog steeds even goed zodat je jaren van kleding kunt genieten. Daarnaast bevalt de pasvorm mij altijd (1,69m, 65 kg). Mexx is zeker niet voordelig, maar de kwaliteit is z'n prijs waard! XX

James wattlaan 7

5151 DP Drunen