Snelle levering van de bestelling

Snelle levering van de bestelling, netjes verpakt.

Prima levering en vriendelijke klantenservice

Mooie tote bag besteld, prijs vond ik eigenlijk wel te hoog. Prima levering en onlangs mailcontact gehad met de klantenservice. Snelle en vriendelijke reactie.

Snelle levering en mooie producten

Mexx: mooie en betaalbare kleding en schoenen

Top geregeld! Mooie kwaliteit schoenen!!

Bestelling volgende dag in huis. Goed verpakt, prachtige kwaliteit schoenen. Heel blij mee!

mooie kwaliteit

Mooie laarzen besteld en ze zien er precies zo uit als op de site. Snelle levering en ben heel blij met mijn laarzen

Heb mijn bestelling niet gekregen.

Ik vind erg jammer om thuis te zitten wachten voor mijn bestelling, en zijn niet gekomen en ook geen bericht gestuurd om te zeggen, wanneer het wel wordt bezorgd. Vind het heel vervelend, omdat ik geen boodschappen had kuunen doen

T O P

Fijn merk, mooie items. Helemaal ik!

Goede service en een geweldige broek.

Een heerlijke broek

Vlugge levering en mooie producten

Zeer tevreden met mijn aankoop bij Mexx. Ik zal in de toekomst zeker nog andere artikelen bestellen.

Mooie aankoop. Leuke en heerlijke trui

Snelle levering,de maat is goed en een superleuke trui. Zeer tevreden met de aankoop!

De maat komt niet overeen met de ervaring welke ik had van Mexx

Ik had al Mexx boxershorts en deze bevielen mij prima, dus nieuwe besteld. Diegene die ik had kon ik niet eer kopen, dus andere gekocht die er zeker wel moor uitzagen. De maat was echter niet hetzelfde, dus dat viel tegen!

Blij met de kleding

Mooie Blazer en bijpassende t-shirts. Staat leuk

Perfect, zoals we het altijd al gewoon waren

Maten, kleuren en pasvormen perfect zoals verwacht van Mexx

2 jassen besteld, nav uitzending koffietijd. Helemaal blij mee!

Top super snelle levering

Besteld na het zien van een jas in koffietijd en binnen 2 dagen in huis En de jas is geweldig

Prachtige trui

Mooie zwarte trui besteld, en zoals altijd bij MEXX van prima kwaliteit !! Ik beveel deze zeker aan !

Snelle levering, mooie spullen, zeer klantvriendelijk en een uitstekende klantenservice

Zeer snelle levering! Alles dik in orde

Alles dik in orde. Mooie kledij

Toppie, perfecte afhandeling van mijn bestelling

Vrijdag besteld en maandag aangeboden voor levering. Kwaliteit prijs, top. Zeer tevreden

Mooie kwaliteit kleding

Mijn dochter heet Mexxi en vind het altijd leuk als haar naam op haar kleding staat. De kleding blijft mooi ook na meerdere keren wassen.

Topservice Mexx: doen wat ze beloven!

Aankoop sweater, helemaal wat ik er van verwachtte, snelle levering en betaling achteraf is zonder problemen verlopen. Ik bestel hier zeker en vast nog. Super tevreden klant :)

Snelle verzending en mooi product!

Kwaliteit product en ook nog eens snelle verzending, wat wil je nog meer! Groetjes van een tevreden klant :)

Snelle levering en prima pasvorm

Super sneakers

Prachtige sneakers lopen geweldig en dat voor een zacht prijsje

mijn pakket

Hoe kan ik beoordelen als ik mijn spullen nog niet ontvangen. Al te laat van de pakket

James wattlaan 7

5151 DP Drunen