Snelle levering en ziet er verzorgd uit.
Beste Dini, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen! We wensen je er nog heel veel plezier van. XX, Team Mexx
Voor mijn kleinzoon die 4 jaar word heb ik een hoort gekocht met 50% korting. In het echt is hij nog veel mooier dan op de foto.
Beste Henne, Wat leuk dat je je kleinzoon hiermee hebt verrast. Wij wensen hem er dan nog veel plezier van! XX, Team Mexx
Goede en snelle service
Beste Manuela, Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, we wensen je heel veel plezier van je bestelling. Lieve groet, Team Mexx
Snellelevering v mijn bestelling. Tevreden
Beste Saskia, Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Graag tot ziens! Liefs, Team Mexx
Meerdere paren heb ik. Koop wel eens andere, van een ander merk, maar die vallen altijd tegen
Beste Hélène, Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je steeds weer bij de Mexx schoenen uitkomt. Veel plezier ervan! Liefs, Team Mexx
Mooie sneakers zowel voor jong en oudere jongere
Beste Desirée, Bedankt voor je bericht. Wat leuk dat je zo tevreden over de sneakers, we wensen je er heel veel plezier van! XX, Team Mexx
Prima kwaliteit en van strakke en mooie eenvoud, deze nieuwe winterjas
Beste Wim, Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te horen dat je er zo blij mee bent. Wij wensen je er nog heel veel plezier van! XX, Team Mexx
Snelle levering, goede kwaliteit kleding, en last but not least, ben blij met mijn keuze en aankoop bij Mexx!
Beste Clemmy, Bedankt voor je positieve bericht. Wat leuk om te horen! We wensen je nog veel plezier van je aankopen. XX, Team Mexx
Duidelijke webshop, overzichtelijk. Snelle levering en je krijgt alles mails die nodig zijn. Retourprocedure is ook makkelijk. Kleding die ik heb gehouden erg blij mee!
Beste Karin, Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te horen dat alles overzichtelijk en duidelijk is. We wensen je nog veel plezier van de kleding. Liefs, Team Mexx
Ik ben super blij met mijn nieuwe schoenen.
Beste Elif, Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te horen dat je er zo blij mee bent. We wensen je nog heel veel plezier van je bestelling! XX, Team Mexx
Leuke sneekers van Mexx. Leuke prijs mooie uitstraling binnen volgende dag gelijk bezorgd . Ze lopen heerlijk
Beste Tessa, Bedankt voor het achterlaten van je review. Leuk om te horen dat je er blij mee bent, wij wensen je er nog heel veel plezier van! XX, Team Mexx
My order has been shipped quickly. Also the products were in perfect state - perfectly packed! Thanks a lot!
Dear Kim, Thank you for leaving your message. We wish you continued enjoyment from it. Kind regards, Team Mexx
Snelle levering en mooi kwalitatief schoenen. Ben er super blij mee.
Beste Yvonne, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wij wensen je er nog heel veel plezier van! XX, Team Mexx
Beste Christelle, Bedankt voor je bericht. Fijn om te horen dat de bestelling op tijd is geleverd. We wensen je er nog veel plezier van. XX Team Mexx
Mooie collectie. Betaalbaar. Groot draagcomfort. Zeer goede service.
Hi Marleen, Bedankt voor het achterlaten van je review. We wensen je veel plezier van je aankoop! XX Team Mexx
Altijd bijzonder en echt mooi
Hi Edo, Bedankt voor het achterlaten van je review. We wensen je veel plezier van je bestelling! XX Team Mexx
Artikel als verwacht Maat oké
Hi Erna, Bedankt voor het achterlaten van je review. We wensen je veel plezier van je aankoop! XX Team Mexx
Lopen heerlijk deze sneakers. Minder vermoeiden voeten na een wandeling met de hond. Raad deze schoenen zeker aan.
Hi Afien, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk om te horen. We wensen je veel plezier van je aankoop. XX Team Mexx
Keurige afwikkeling en snelle service van de bestelling.
Hi Hanny, Bedankt voor het achterlaten van je review. We wensen je veel plezier van je aankoop! XX Team Mexx
Ik heb een paar sneakers besteld bij mexx,ze worden snel bezorgd. Ik vind ze mooi,goede kwaliteit en prijs.
Beste Galyna, Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je er nog veel plezier van. Liefs, Team Mexx
Mooie slippers en snel bezorgd
Beste Irma, Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te horen dat je er zo blij mee bent, we wensen je er nog veel plezier van. Liefs, Team MeXX
Goed en snelle levering. Super gemakkelijk om retour te sturen. Kortom prima webwinkel welke ik zeker wil aanbevelen.
Beste PJ, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen dat je de winkel zou aanbevelen. We hopen je snel weer terug te zien! Liefs, Team MeXX
Vind het niet meer van deze tijd dat je moet betalen (4,95) voor de retourzending.
Beste Ingrid, Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat jammer dat je niet tevreden bent, dit is een bewuste keuze van het bedrijf en dit wordt aangegeven op de website. Onze excuses als dat niet duidelijk voor je was. XX Team MeXX
snelle levering product zoals omschreven
Beste Jolanda, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je nog veel plezier van je bestelling. Liefs, Team MeXX
Alles naar wens, site was heel duidelijk en Bestellen heel gemakkelijk.
Beste yv, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent, we hopen je snel weer terug te zien. XX Team MeXX