Snelle verzending!

Helemaal tevreden met mijn aankoop

Ik heb me vriendin verrast met een mooi T-shirt en hij stond hem geweldig. De levering was top en het materiaal is ook duurzaam. Ik zal hier zlsrt vaker een bestelling doen.

Zomerset beige ziet er uit zoals op de foto. Zit comfortabel. Bezorging, ook niks op aan te merken. Goed tevreden, als ik een klein min puntje moest aangeven is de prijs. Die vind ik persoonlijk wat aan de hoge kant, maar dat is persoonlijk

Komen na wat er beloofd wordt. Snelle verzending en goede kwaliteit kleding. Zeker een aanrader

Snel, veel keuze en duidelijkheid

Erg blij dat de polo op voorraad was. Ik heb overal gezocht en ik heb de polo die ik wilde bij jullie kunnen vinden! Daarbij ook nog eens snel geleverd in 2 dagen. Bedankt voor deze fijne medewerking :)

Uitstekend eerder geleverd dan dat het stond dat het geleverd kon worden

Super goed

Goed service en snel geleverd

Het product is dezelfde dag nog geleverd dus prima service

Niks op aan te merken

Bezorging binnen 1 dag. Het product was identiek aan wat ik besteld had en niks op aan te merken!

Super snelle verzending

Heel tevreden. Snelle verzending en ook is de klantenservice makkelijk bereikbaar en snelle afhandeling.

Super en snel

Goede kwaliteit en hele snelle service! Helemaal top!!

Super snelle service

Gisteren besteld en volgende dag al in huis. Mooie kleding van goede kwaliteit, ben erg blij dat ik een mooi cadeau kan weggeven. Super service!!

Super aanrader

Top site helder en duidelijke foto’s leuke aanbiedingen en top kwaliteit mijn zoon was helemaal blij, en ook met de super snelle levering.

Snel en goede kwaliteit

De levering was er binnen 24 uur en de aankoop is van goede kwaliteit.

Site is gebruiksvriendelijk. Bestelling was snel binnen. Communicatie is goed

Een blije puber, maak rust in het leven en een herhaling in bestellingen van deze site:)!

Wij hebben een puber in huis die houdt van merkkleding, natuurlijk heel leuk. Als hij iets wilt hebben moet dat het liefs zo snel als mogelijk. Dus wij gingen in de avond opzoek naar zijn (droom) kleding. Gevonden bij jullie en gelijk besteld. Een puber kan niet wachten maar gelukkig stond DHL zeer snel op de stoep. Bij blije puber met de kleding die hij graag wilde hebben. Hij blij, wij rust. Ik beveel deze site aan!!

Goede service met name klant contact.

Kleding snel geleverd. Had contact opgenomen i.v.m. Kortingscode die ik vergeten was in te leveren. Na contact opgenomen te hebben kreeg ik het bedrag terug op mijn rekening.

Professioneel, vertrouwelijk en snel

Ik heb zeer goede ervaring met Mezaldy. Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld, telefonisch heb ik het zeer snel kunnen laten wijzigen door een vriendelijk en deskundig personeel van Mezaldy. De volgende dag heb ik mijn jas binnen. zeker een aanrader, vooral voor duurdere merken is het belangrijk dat de service ook goed is, dat is het geval bij mezaldy.

Suppper geweldig

Vior het het vind ik het een top setje plus grstis slipper ik raad iedereen jullie site aan

Prachtige polo, scherp geprijsd

Deze polo als Vaderdag cadeau gegeven en viel enorm in de smaak. Prachtige pasvorm en kwaliteit, scherp geprijsd en snel geleverd! Zeer tevreden!

Snelle & nette levering.

Onlangs Armani slippers besteld voor mijn man zijn verjaardag. Duidelijke uitleg, waardoor ik de juiste maat had besteld! Ook was de levering snel! Al met al blij met jullie site, en zal er zeker nog een keer wat bestellen.

Super goede verzending en goed verpakt

Had het in de avond besteld en was de volgende dag gelijk binnen gekregen. In het vervolg bestel ik daar weer!

Snelle levering en precies wat ik bestelde !

Ik kende het bedrijf nog niet, nu was ik opzoek naar een specifieke trui die overal uitverkocht was behalve bij Mezaldy. Ik bestelde het s’ avonds en de volgende dag was het al in huis. Super snelle en goede service!

Mooi tof shirt

Arte is altijd goede kwaliteit. Relatief dikke ‘heavy’ kantine, pasvorm is prima. Maat L voor mijn lengte 1.92 is perfect.

Goed.

Snelle verzending & goede kwaliteit altijd!

Super goed!

‘S avonds besteld, voor de middag in huis. Goede prijzen en collectie!

James Wattlaan 7

5151 DP Drunen

+31611215537

Over Mezaldy.com

Sinds 2021 is Mezaldy gevestigd op de James Wattlaan in Drunen. Het aanbieden van een compleet voorradig assortiment van de meest gewilde fashion kledingmerken maakt Mezaldy een toonaangevende webshopretailer op het gebied van fashion en lifestyle. Samen met de designers staat Mezaldy voor exclusieve kleding in combinatie met streetwear. Mezaldy streeft naar een ultieme online shopbeleving. Het assortiment aan merken wordt ieder seizoen opnieuw door onze mode experts samengesteld. Zo zijn er bij Mezaldy ieder seizoen de nieuwste modetrends op voorraad. Door het blijven perfectioneren van de site www.mezaldy.com kan iedere bezoeker slagen bij Mezaldy.