Mooie stevige slippers en snelle service

Erg goed

Mezaldy was snel met de levering en er kon zelfs een keuze gemaakt worden tussen bezorgdiensten. Dit is een service die niet vaak geleverd wordt.

Hele snelle service, nette website, en de bestelling was ook perfect

Mooie producten, en snel bezorgd

Volgende dag gelijk in huis!

Helemaal top

Snelle verzending, duidelijk aangegeven. Mooi shirt staat zoals omschreven

Niks ontvangen

Ik heb nog steeds niks ontvangen of mail terug gehad

100% positief!

Het bestellen via de site ging super makkelijk! Het pakket was er binnen 1 dag. Het shirt zag er goed uit en het was een geslaagd vaderdag cadeau. Helemaal blij met de aankoop.

Supersnel, super makkelijk en superleuk

Zoals altijd op het laatste moment een verjaardags kado uitzoeken was hier zo gepiept en op tijd binnen. Keurig verpakt en duidelijke leverings informatie!

Kleren komen snel en van goede kwaliteit. Zeer tevreden!

Ik heb de kleren in de ochtend besteld en diezelfde avond zijn ze bij mij thuis gekomen

Oplichters?

Word niet gereageerd op de appjes, en word tevens niks geleverd!

Helemaal top!!

Duidelijk, Makkelijk bestellen, makkelijk betalen, snelle levering!!. Helemaal top!!

Werkelijk een top merk met een mooie uitsrataling levering was ook uitstekend .

Werkelijk een top merk met een mooie uitsrataling levering was ook uitstekend . Zeker weer voor een herhaling vatbaar .

Perfect.

Vandaag besteld, morgen in huis. Dat klopte. Alles zoals besteld. Tevreden.

Top service!

Ik kreeg het pakketje vrij snel. En heel netjes ingepakt en opgevouwen. Hoefde er verder niets aan te doen en kon ‘m me vader zo als vaderdagcadeau geven! Hier ga ik vaker bestellen :)

Helemaal fantastisch!

Ik heb een trui gekocht voor mijn vriend, in een maatje M. Hij werd de volgende dag zoals afgesproken bezorgd en paste perfect. Niet te klein en niet te groot. Een goede aanrader!

Fijne ervaring

Fijne ervaring. Snel een reactie na de bestelling, de bestelling kwam alleen iets later dan van te voren aangegeven.

Fijne en snelle service!

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop op mezaldy. het pakket was er heel snel zeer tevreden over mijn bestelling. Zeker een aanrader om is een keer een kijkje te nemen op mezaldy

Makkelijk bestellen, snelle reactie en levering.

Fantastisch!

Goede communicatie over de mail en zeer snel verzonden. Ook het retourneren is eenvoudig en snel!

De schoenen zijn perfect!

Ik heb vorige week bij jullie schoenen besteld. Ze waren ontzettend snel binnen en leken precies op de foto! Ook was er erg veel korting en dat is ook zeker de reden geweest waarom ik het bij jullie heb besteld! Blij mee!!

Prima verzorgd en snel verzonden

Prima verzorgd en snel verzonden

Leuke korting en snel in huis

Mooie Polo CP Company met een leuke korting gekocht en snel in huis

Goede service, snel geleverd, mooie kwaliteit

Bestel regelmatig hier, vaak leuke kleren in de sale. Leveringen waren tot op heden altijd zeer snel in huis!

James Wattlaan 7

5151 DP Drunen

+31611215537

Over Mezaldy.com

Sinds 2021 is Mezaldy gevestigd op de James Wattlaan in Drunen. Het aanbieden van een compleet voorradig assortiment van de meest gewilde fashion kledingmerken maakt Mezaldy een toonaangevende webshopretailer op het gebied van fashion en lifestyle. Samen met de designers staat Mezaldy voor exclusieve kleding in combinatie met streetwear. Mezaldy streeft naar een ultieme online shopbeleving. Het assortiment aan merken wordt ieder seizoen opnieuw door onze mode experts samengesteld. Zo zijn er bij Mezaldy ieder seizoen de nieuwste modetrends op voorraad. Door het blijven perfectioneren van de site www.mezaldy.com kan iedere bezoeker slagen bij Mezaldy.