Professionele monteurs die hun vak verstaan! Alles ligt superstrak op het dak.

Wij zijn tevreden.

Alles correct en netjes geïnstalleerd volgens afspraak,top.

Helemaal top We zijn er erg blij mee

Netjes geregeld en goed product

Goed product

Smit heeft een zeer goede indruk op mij gemaakt

Vanaf het moment van offerte aanvraag tot uiteindelijk het plaatsen en installeren van de app, was de beleving bij Smit top. Zeer professioneel aangepakt!

Zonnepanelen voldoen, helaas wel lekkage tijdens het plaatsen

Het contact via mail en over de offerte is prima verlopen en ook verdere afspraken maken ging vrij soepel. Tijdens het plaatsen regende het alleen wel maar dat was volgens de monteurs geen probleem. Helaas bleek dit niet helemaal en was er een flinke lekkage in onze slaapkamer ontstaan. Na afronding van de werkzaamheden stopte het lekken maar al met al was dit geen prettige ervaring en was er toch lichte schade aan het laminaat. Een aantal dagen later ondekte ik toch nog wat schade aan wat dakpannen en lagen er een paar niet goed op z'n plek. Hierover contact gehad met Smit en een paar dagen later is dit netjes hersteld. Vwb het plaatsen in de regen heb ik achteraf dus toch mijn vraagtekens. Het dak ligt toch redelijk open voor meerdere uren, wellicht had dit op opnieuw ingepland moeten worden. De panelen zelf zijn netjes en strak geplaatst en doen wat ze moeten doen.

De mannen hebben hard gewerkt

De mannen hebben keihard en netjes gewerkt Ze zijn wel vergeten het lood terug te zetten maar dat hebben we zelf gedaan.

Allemaal heel goed gegaan.

Goede begeleiding en vriendelijk. Snel geregeld allemaal. Top.

Vakmanschap

Onlangs hebben zeer ervaren vakmannen van Smit Elektra zonnepanelen geplaatst. We zijn erg tevreden over de zonnepanelen, over de deskundigheid van Smit Elektra en ook over de vakmannen die de zonnepanelen op ons dak hebben vastgemaakt.

Prima net solide bekwaam bedrijf

Voor een billijke prijs een goede installatie gekocht en netjes geïnstalleerd door vakmensen. Geheel positief. Iedereen aan te raden. Complimenten.

Volgens afspraak gemonteerd

Ging soepel met goede mensen die de installatie hebben gedaan

Uitvoerig geïnformeerd, zeer vakkundig gelegd bevalt uitstekend.

Late reactie op wijziging van aantal geplaatste zonnepanelen

We kregen helaas een hele late reactie op het aantal geplaatste zonnepanelen. Daardoor konden wij pas laat de site voor terugvragen van energie invullen.

alles top naar wens

Van offerte tot realisatie is alles top en gesmeerd gegaan. Goede prijs, goede kwaliteit, goede montage. Ik ben erg tevreden.

Duidelijk en heldere afspraken

Van de eerste afspraak tot het plaatsen van de panelen werdt er duidelijk en helder gecommuniceerd. De plaatsing werdt op de afgesproken dag en tijd uitgevoerd door 2 vriendelijke, vakkundige monteurs die ook meedenken in oplossingen. Na de plaatsing ontvingen we met 2 dagen de gegevens voor het installeren van de app. Al met al een hele goede ervaring, ik zou Smit Zonnepanelen bij iedereen aanbevelen.

alles werkt naar behoren

alles werkt naar behoren.

Zeer goed , professioneel en kundig !!!

Heel professioneel, goed , snel, betrouwbaar en netjes !!!

Professioneel en klantvriendelijk

Houden zich netjes aan afspraken en werken keurig netjes, zeer tevreden.

prima geregeld

- keurig een voorstel gekregen met uitleg van materiaal, en waarom ze bepaalde materialen wel en niet gebruiken. - afspraak ingepland voor de montage - vervolgens vakkundig gemonteerd - uitleg gekregen over de app die er bij hoort kortom prima geregeld!

In 1 woord gewoon super

Zoals beloofd werd alles netjes geïnstalleerd en aangesloten.

Top! Professioneel en vriendelijk.

Zowel bij aanschaf en bij de plaatsing alles op en top geregeld. Professioneel en vriendelijke mensen. Alles werkend en netjes achter gelaten.

Gewoon erg goed!

De monteurs waren mooi op tijd en hebben alles volgens afspraak uitgevoerd. Keurig nette jongens die netjes en schoon werk afgeleverd hebben, kortom een zeer tevreden klant.

alles conform afspraak correct geregeld.

aanpassing groepenkast en plaatsing prima gedaan!

Plaatsing panelen ging vlot en vakkundig.

Positief!

Bellstraat 3

1131 JV Volendam

Over Smit Zonnepanelen

Smit Zonnepanelen is een gecertificeerd zonnepanelen installateur en heeft alle expertises met betrekking tot zonnepaneleninstallatie onder één dak. Zo heeft u als klant maar één aanspreekpunt. Van advies op maat vooraf en het berekenen van uw rendement, tot het installeren van de zonnepanelen en het monitoren van de opbrengst. Smit Zonnepanelen is onderdeel van Smit Elektrotechniek, een middelgroot en breed gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf uit Volendam. Volwaardig gecertificeerd en reeds 50 jaar verantwoordelijk voor talloze elektrotechnische installaties. Van zonnepanelen tot brandmeldinstallaties, van keuringen tot beveiliging; de vakmensen van Smit staan voor u klaar.