alles conform afspraak correct geregeld.

aanpassing groepenkast en plaatsing prima gedaan!

Plaatsing panelen ging vlot en vakkundig.

Positief!

Probleemloos

Ontzettend goed geholpen. Communicatie was perfect, ook de monteurs dachten goed mee en waren vriendelijk.

Zeer tevreden over alles

Goede service en alles naar wens verlopen volgens afspraak en kundig personeel.

Zeer tevreden met de vakkundige professionals van Smit Zonnepanelen

Vanaf het aanvragen van de informatie over de zonnepanelen tot het daadwerkelijke plaatsen zijn we zeer goed en vakkundig geholpen door de ervaren professionals van Smit Zonnepanelen.

zeer tevreden.

zeer tevreden,hulp en plaatsing.

Zeer goede ervaring

Als zeer goed

Alles prima geregeld en uitgevoerd

Her is allemaal kwurig volgens afspraak en naar wens uitgevoerd

Heldere communicatie en goede afspraken gemaakt.

Wij alles als zeer prettig ervaren. Ze waren goed bereikbaar, en ook de offerte vooraf was duidelijk. Het plaatsen is ook prima verlopen. We kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

Prima jongens die hun vak verstaan

Alles is goed gegaan, dus wij zijn helemaal tevreden.

Goed advies, duidelijke afspraken, en degelijke oplevering!

Ben heel tevreden met mijn keuze voor Smit, zij hebben in ieder proces bewezen dat het de juiste was.

geweldig

helemaal geweldig alles werd voor je geregeld helemaal top

Top service!

De aanvraag en het beoordelen van de juiste hoeveelheid zonnepanelen en juiste plaatsingsmogelijkheid verliep voorspoedig. Het plaatsen ging ook voortvarend evenals het in gang zetten van de app om alles zelf te kunnen beheren. Heel blij mee!!

De panelen liggen prima. Ben alleen voorzichtig over gevolgen los koppelen van haken dakpannen.

Leggen panelen verliep goed. Constateerde alleen dat haken dakpannen werden losgekoppeld en na plaatsing liggers niet meer gekoppeld. de dakpannen zouden voldoende stevig liggen door de geplaatste panelen. Ben benieuwd wat de eerste storm op het Zuideinde gaat opleveren.

Kwalitatief goed

Netjes gewerkt

Ervaren ,serieus,kundig,oplossing gericht,en netjes

Ze zijn met zijn drieen gekomen voor 10 panelen te leggen.Hele nette jongens.Gingen vakkundig te werk.Een van hen merkte nog foutje in de meterkast op,en heeft dit meteen verholpen.Kan niet anders zeggen dan TOP

Lang moeten wachten. Plaatsing verliep prima. Door ontbreken update opstartproblemen, goed opgelost. Geen nazorg.

Snel en vakkundig

Panelen werden er ondanks de felle regenbuien snel gemonteerd en vragen van mijn kant goed uitgelegd.al met al niks mis mee.

Goede montage volgens afspraak

Eerst intake telefonisch offerte traject ook telefonisch. Voor demontage wordt er geschouwd en doorgesproken. Montage verliep snel en netjes inclusief het aansluiten in de meterkast was even korte verwarring omdat er al zonnepanelen waren aangesloten maar dit was snel verholpen. Prijs kwaliteit is goed waarbij ik wel denk dat de montage meeviel omdat de kanalisatie tussen het dak en de meterkast reeds in de nieuwbouw was aangelegd.

Panelen waren binnen 1 dag geplaatst, klasse

zeer goede ervaring (tot nog toe)

betrouwbaar en doet zij zegt/zegt wat zij doet;

Uitstekend.Alles netjes achtergelaten.

Precies geplaatst toen het mooie weer begon.Ze werken als een trein.

Helemaal toppie

Bellstraat 3

1131 JV Volendam

Over Smit Zonnepanelen

Smit Zonnepanelen is een gecertificeerd zonnepanelen installateur en heeft alle expertises met betrekking tot zonnepaneleninstallatie onder één dak. Zo heeft u als klant maar één aanspreekpunt. Van advies op maat vooraf en het berekenen van uw rendement, tot het installeren van de zonnepanelen en het monitoren van de opbrengst. Smit Zonnepanelen is onderdeel van Smit Elektrotechniek, een middelgroot en breed gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf uit Volendam. Volwaardig gecertificeerd en reeds 50 jaar verantwoordelijk voor talloze elektrotechnische installaties. Van zonnepanelen tot brandmeldinstallaties, van keuringen tot beveiliging; de vakmensen van Smit staan voor u klaar.