Leuke en goed herkenbare karikatuur

Prettige samenwerking, goede prijs en gave karikatuur.

Fijn contact met fantastisch resultaat

Met laagdrempelig en persoonlijk contact tot een geweldig resultaat gekomen. Met enerzijds een paar uitgangspunten en anderzijds de vrije hand en creativiteit van Sandor toch verrast worden!

Prachtige karikatuur!!

De karikatuur is precies geworden zoals we voor ogen hadden, echt prachtig.

Superleuke karikatuur, fijne service!

Het is gemakkelijk om in contact te komen met Sandor. Het is duidelijk hoe het proces loopt en het belangrijkste de karikatuur is top!

Zeer humoristische en toch ook smaakvol obv 2 foto’s een prachtige tekening gemaakt

Snel en volgens verwachting

Iedere keer weer een unieke karikatuur of kleurplaat geheel volgens de inbreng van de persoon.

Super! Fijn contact en snelle levering.

Gave karikatuur waar je ook echt de personen in herkent.

Geweldige karikaturen!

Voor de derde keer een karikatuur laten maken door Sandor. Iedere keer levert hij weer een super mooie sprekende tekening. Fijne communicatie en snelle levering.

Heel erg leuke karikatuur. Echte aanrader

A3 formaat laten maken t.b.v. Afscheid van een collega. Snel geregeld en bovendien heel erg leuk. Echte aanrader.

Super kwaliteit

Super tevreden over de gang van zaken Het was binnen no time geregeld

Vanaf het eerste moment door Sandor ontzettend goed geholpen. Middels een aantal foto's en kort verhaal verteld wat onze wensen waren. Uiteindelijk weet Sandor dit om te zetten een zeer vakkundige tekening, ontzettend blij mee!

Prachtig cadeau om te geven

Ter gelegenheid van een jubileum werd een karikatuur gemaakt. Sandor weet de jubilaris treffend te tekenen en onze wensen werden perfect weergegeven. Snelle service en goede afstemming.

Levert prachtige karikaruren precies volgens je wensen!

Fijne samenwerking gehad met Sandor van De Karikaturist. Levert tijdig en volgens afspraak. Goede en snelle communicatie en afstemming. Zou voor een volgende keer zeker weer bij Sandor aankloppen!

Leuk

Zeer leuke karikaturen, razendsnel een treffend.

Super goed

Mooie kwaliteit snelle levering en komt de afspraken na

Geweldig!!!

Sandor is een hele goede karikatuurtekenaar en dat maakte onze bruiloft helemaal af! Dankjewel! Zeker een aanrader.

Top tekening, erg tevreden!

Sandor heeft onze wensen van een tekening erg mooi tot in detail uitgewerkt. Van de foto's welke wij aangeleverd hebben heeft hij een prachtige Karikatuur gemaakt die goed past bij de persoon.

Zeer professioneel!

Na contact te hebben gezocht met 'De Karikaturist' reageerde Sandor al heel snel met een concreet plan. Wij hadden een spoedje op vrijdag aangeleverd, maar op dinsdag een geweldige karikatuur retour! Kortom; fijne samenwerking!

De verbazing blijft telkens als ik kijk!

Ongelovelijk blijf ik het vinden , de manier hoe iemand de juiste plekken weet te gebruiken van een persoon. Door juist die herkenbare aspecten uit het gezicht te nemen zie je direct wie het moet voorstellen. Ik heb mijn vrouw en dochter laten tekenen, na super fijn contact de tekening mooi verpakt via de post ontvangen!! En meer dan tevreden! Wat een gave tekeningen!! Zeker tot een volgende keer!!

Sandor weet de juiste toon in de tekening te vangen, houdt rekening met de onderdelen die je wenst!

Prettige benadering, denkt in mogelijkheden. Biedt ruimte voor wijzigingen, levert kwalitatief werk. Mooi om te zien dat wensen van de klant echt gerealiseerd worden. Prettige omgang in contact via mail en WhatsApp. Professioneel afgehandeld, vriendelijk en sociaal in omgang. Werkt snel en secuur, betaling en afhandeling volgens gemaakte afspraken. Zeker een aanrader!

knap gedaan

Ben er echt heel blij mee. Degenen die hem al gezien hebben vinden het echt schitterend.

Super snelle communicatie en geweldige tekening.

We wilden voor onze vriendinnengroep een tekening laten maken. De tekening was super snel klaar en is boven verwachtingen leuk geworden! De communicatie met Sandor was ook erg goed en kregen snel reactie op onze vragen. Super fijn dus!

Snelle service op top niveau!!

Heel blij met het resultaat.

Precies zoals ik het me had voorgesteld!

vlotte kwalitatieve service

We hebben een mooie tekening met de juiste karikatuur waarop we gehoopt hadden gekregen. Alle spreekt weergegeven en snel geleverd. Top

Dorpsstraat 13

5735 EA Aarle-Rixtel

+31 6 25253882

Over De Karikaturist

De Karikaturist is dé juiste man als u een live-karikaturist zoekt, maar ook als u op zoek bent naar een mooie karikatuur vanaf foto. Leuk voor uzelf of als een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een jubilaris, pensionado of een gewaardeerde collega!