Overweldigende geste van scootmobielspecialist nijmegen
Vanwege mijn gezondheid en mede daardoor de fysieke beperkingen en het niet meer verlengen van mijn rijbewijs, medische reden, ben ik op zoek gegaan naar mobiele alternatieven. Na wat speurwerk op Internet uitgekomen bij scootmobielspecialist. In eerste instantie in Eindhoven (Bas), vanwege mijn gezondheid de afspraak probleemloos laten omzetten naar Nijmegen.
zeer gastvrij ontvangen door Debbie. Zij informeerde ons kort en krachtig wat wij konden verwachten van het bezoek aan de showroom! Na enkele vragen die te maken hadden met het gebruik van de scootmobiel haalde ze een paar modellen te voorschijn. Na proef zitten bleven er 3 modellen over. na een heldere instructie over het gebruik van deze modellen, kon ik enkele proefrondjes rijden. Het voor mij favoriete model was snel gekozen. Debbie ging even naar kantoor om de voorraad te bekijken , toen ze terugkwam vertelde ze de voor mij overweldigende geste, dat scootmobielspecialist Nijmegen besloten had om, hun maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid te nemen om mij de Nijmegen-scootmobiel ONBEPERKT in de tijd in bruikleen te geven gezien mijn medische omstandigheden! De Nijmegen-scootmobiel is een door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt geschilderde scootmobiel, met een Nijmegen thema! Ziet er heel goed uit! En ook nog het zelfde model als die ik had uitgekozen. Daarna afspraken gemaakt over de levering en wat administratieve gegevens uitgewisseld! Ondanks het slechte bericht uit het ziekenhuis deze week verliet ik samen met mijn dochter zeer blij de showroom. Op t einde van t jaar toch nog een positief bericht, Heerlijk.
Debbie bedankt voor jullie maatschappelijke betrokkenheid, het gebruik van de scootmobiel en de ontvangst en service, HARTVERWARMEND!!
Wim