Zijn vriendelijk en behulpzaam
Beste Ansfried, Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze vriendelijke en behulpzame service. Met vriendelijke groet, Rob van Twenty4Bearings
Zoals het eigenlijk hoort.
Beste Henk, Bedankt voor jouw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Rob van Twenty4Bearings
Snel, Goed, Meewerkend, Goede prijs
Beste Robert, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en service. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of meer lagers nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Rob van Twenty4Bearings
Alle lagers die ik zoek hebben zij op voorraad. Levering is zeer snel. Fantastisch.
Had nieuwe lagers nodig voor mijn schuifpoort. Had nog even gebeld om te vragen of particulieren ook kunnen bestellen. Dit is mogelijk. Meteen alle lagers besteld. De volgende dag had ik alles al in huis. En kon ik de poort weer netjes laten rollen.
Beste Nick, Bedankt voor jouw positieve review. We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en lagers. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of meer lagers nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Rob van Twenty4Bearings
Bestellen, snel reactie en zeer snelle levering! erg goed!
overzichtelijke website en snelle levering top
Supersnelle levering en toplagers.. Contact ging ook gesmeerd
Beste Rob Janssen, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel onze lagers als de service die je hebt ontvangen! Het is altijd ons doel om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het doet ons deugd om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of meer lagers nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Rob van Twenty4Bearings
Product is geleverd volgens info op website..
snelle levering goede website
Beste York Schatorje, Heel erg bedankt voor je positieve review! We blijven ons inzetten voor uitstekende service. Met vriendelijke groet, Rob van Twenty4Bearings
Altijd op voorraad wat je zoekt. En snel geleverd Correct bedrijf
Beste Jan, We zijn dankbaar voor je positieve beoordeling en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Rob van Twenty4Bearings
Hebben veel op voorraad
Beste Ansfried, Fijn om te horen dat onze service en voorraad aan je verwachtingen voldeden. Bedankt voor je positieve feedback. Met vriendelijke groet, Rob van Twenty4Bearings
Prima! Scherpe prijs en snelle levering.
Beste Hans, Hartelijk dank voor jouw positieve review. We zijn blij om te horen dat je order snel geleverd is. Een prettige dag en tot ziens! Met vriendelijke groet, Rob van Twenty4Bearings
Makkelijk te bestellen, snelle levering, en de juiste producten.
Beste Robert, Hartelijk dank voor jouw positieve review. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rob van Twenty4Bearings
Kon goed zoeken en snel gevonden de lagers die nodig had en besteld en snel geleverd Goeie site en snelle levering
Beste Patrick, Hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat de zoekfunctie goed heeft gewerkt en dat je de gewenste producten hebt kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Rob van Twenty4Bearings
Vooral het gebruik van de site was duidelijk en handig!
Voor de lagers die ik besteld had, had ik een technische vraag maar heb daar nooit antwoord op gehad. Maar wat snelle levering betreft was dat een dikke voldoende dus vandaar Cijfer 6
Beste Henk, Bedankt voor je review en het delen van jouw ervaring. We hebben ons best gedaan om de vraag te beantwoorden, maar helaas konden we de benodigde informatie niet vinden bij de fabrikant. Je hebt wel een reactie van ons ontvangen, maar helaas niet het antwoord op de vraag. Desondanks zijn we blij te horen dat je tevreden was over de snelle levering van de producten. Met vriendelijke groet, Rob van Twenty4Bearings
goed geholpen met goed advies en zeer snel geleverd
Beste W. Schouten, Bedankt voor de positieve review. Fijn dat we je goed hebben kunnen adviseren en de producten snel zijn geleverd. Met vriendelijke groet, Rob van Twenty4Bearings.
Fantastisch! Geleverd wat besteld is.
lagers zijn niet de maat die ik verwachte, de maatvoering op de pagina is niet volledig! Maar na een telefoontje, werd alles perfect opgelost
Beste Paul Sesink, Dank je wel voor je recensie! Het spijt ons te horen dat de maten van de lagers niet aan je verwachtingen voldeden vanwege mogelijke onduidelijkheden op onze website. We zullen dit probleem onderzoeken en proberen het op te lossen om een betere ervaring te bieden aan onze klanten. Desondanks zijn we verheugd te horen dat je toch tevreden bent met de service en ons een beoordeling van 5 sterren en een 10 hebt gegeven! Als je in de toekomst nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Rob van Twenty4Bearings
Originele beoordeling
Vandaag besteld is meestal de volgende dag in huis
Beste M. de Boer, Bedankt voor jouw review! We zijn verheugd te horen dat onze pakketjes over het algemeen snel bij jou worden bezorgd. We kijken ernaar uit om jou snel weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Rob van Twenty4Bearings
Mooi geregeld
ik heb 6 lagertjes gekocht voor een schappelijke prijs en binnen 24HRs had ik ze in de hand.
Beste Marthijn, Het doet ons goed te horen dat je tevreden bent met je aankoop en de snelle levering van de lagers. We kijken er naar uit om je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Rob van Twenty4Bearings
Lindenhoutseweg 64
6545 AJ Nijmegen