Geweldig!!

DieetPro doet waarvoor het ontwikkeld is, afvallen..... maar het is geen tovermiddel. Je moet geduld hebben en volhouden, dan wordt je beloond, met maar 1 shake in de ochtend ben ik op een goed gewicht gekomen, dan kan jij het óók!

Zoals altijd top in orde.

Goedemorgen producten en snel geleverd.

Heerlijk en makkelijk

Ik heb veel smaken geprobeerd en elke smaak is makkelijk. Alleen nu nog een shakebeker die echt goed blijft afsluiten. Ik gebruik de shake als ontbijt en als lunch.

Super en snel geleverd

Super fijn en snel geleverd

4 verschillende smaken besteld. Lekker en lekker makkelijk!

Met deze Shakes kan ik een dagdeel prima functioneren

Vaak start ik mijn dag met een shake, soms met toevoeging van een extra banaan en of spinazie. Geeft me een vol gevoel en haal hier prima de middag mee, dan eet ik een boterham oid

Goede ervaringen. De smaken zijn goed en er is genoeg keus /variatie.

Ik kreeg de bestelling snel binnen, wat er op het menu stond lus ik niet allemaal, heb toen een mailtje gestuurd en kreeg netjes een berichtje terug. Ik ben nu een paar dagen bezig en het bevalt me super. Ik ben nog niet op de weegschaal gaan staan maar dat komt nog wel.

Heel goed product

Ik volg het weekmenu en val af , wat met andere dieet nooit lukte

Heel fijn product

Gee opgeblazen gevoel meer, geen maagpijn meer , meer energie en niet onbelangrijk, mijn kleding zit niet meer strak!

Afwachten of het werkt...

Ik gebruik het net een week dus kan nog niet veel zeggen over resultaat. Ik ontbijt niet (deed ik al nooit), ik neem als lunch een shake met magere melk (soms met bevroren aardbeitjes erin) en een theelepel psylliumvezels. Ik drink het met een rietje, zodat ik langzaam drink. Prima smaak (de cappuccino vind ik helaas iets minder lekker). Het enige nadeel vind ik, en dat kan persoonlijk zijn, is de weeïge nasmaak van de zoetstoffen die erin zitten. Dat heb ik ook altijd met light frisdranken, vind ik vrij onaangenaam. Ik heb vier potten dus voorlopig kan ik wel even voort, met m'n ene shake per dag. Afwachten of het gaat werken, ik combinatie met 2x per week wandelen (8 tot 12 km) en 1x sportschool...

Binnen 2 wkn 3 kilo kwijt

Ik doe smorgens een shake, smiddags een shake en savonds gewoon normaal avondeten. Beweeg wel veel meer, maar toch al 3 kilo kwijt in 2 wkn. Heb nu banaan, kersen, aarbeien en caramel smaak en het is erg lekker met melk! Net een milkshake

Prima produkt

Lost goed op Lekkere smaken En gelukkig niet te zoet

Gemakkelijk om af te vallen.

Om weer op mijn oude gewicht te komen, gebruik ik DieetPro. Het gaat heel gemakkelijk. Twee maal daags DieetPro en je mag zo om het anderhalf uur wat eten en je warme maaltijd gebruiken. Je hebt geen hongergevoel dus die paar kilo’s gaan er op een gezonde manier van af.

Niet wat ik had verwacht

Of je nu 200 of 300 cc water toevoegd, het blijft heel waterig, dit vult niet zoals ik had gedacht. Met een lepel chiazaad bind het enigzins, zodat het iets meer vult.

Zeer tevreden, lekkere smaken.

Ik ben zeer tevreden met dieet Pro, Lekker en veel keuze in smaken. Bestelling is snel en keurig verpakt bij mij thuis bezorgd.

zeer goed

als ik normaal werk heb en slaap voldoende dan is dit een snel middel om af te vallen. 1e weken gaat het ontzettend snel

Lekkere shake

Het zijn lekkere shake’s waar ook lang van vol zit.

Heerlijk en gemakkelijk in te nemen.

Gebruik sinds enkele Dieet Pro shake, s'morgens en s'middags en eet normaal in de avond. De smaak is uitstekend en het vermindert mijn hongergevoel voor een aantal uren. In vergelijking tot andere dieetshakes is Dieet Pro het beste dat ik totnutoe heb gehad. Kortom: voor mij is het een uitstekende en lekkere dieetshake. Ik hoop de komende tijd enkele overtollige kilo's te verliezen. Ps het enige wat ik jammer dat er niet gratis een shakebeker wordt bijgevoegd..

Top product

Doet wat het beloofd, zeer tevreden en correct, ook lekker van smaak

Lekker afvallen!

De smaken zijn heerlijk en als je twee maaltijden per dag vervangt door DieetPro, val je nog van af ook.

Altijd prima

Mijn dag start al jaren met DieetPro. Kwaliteit en levertijd is altijd consistent.

Fijn product!

Fijn product aanrader.

Ideale maaltijd vervanger

Smaakt en vult goed! Snelle levering, makkelijk mee te nemen! Inmiddels doet de rest vang het gezin ook mee.

Ben net begonnen voor de 2 e keer

Het product bevalt goed had al eerder een pakket gehad maar nu zonder de extra vitamines Had mango smaak besteld en deze smaak vind ik jammergenoeg niet lekker.

Fluorietweg 34

1812RR Alkmaar

+31 251 860 277

Over DieetPro

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277