Heel de familie gebruikt het

Lekker

Super geweldig

Bij het gebruik val ik af en mijn bloedsuiker spiegel gaat om laag

Fijne producten en snelle levering!

Top producten en snelle levering, zeer tevreden!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit shaker besteld Erg tevreden mee

Fijne shakes

Fijne shakes. Op tijd geleverd. Laatste periode weinig keuze in smaak.

Om te huilen

Ben gewoon 1.5 kilo aangekomen Terwijl ik heel goed mijn best heb gedaan

Heb ze nog niet geprobeerd

Jullie zijn veel te snel, heb nog geen kans gehad ze te proberen

Fantastische shakes

Heerlijke start van de dag, fantastisch voor onderweg. Goede smaak

Lekker!

De shakes zijn heerlijk. Service is top!

Goed maar te vroeg om volledig te kunnen oordelen

Een shake waar ik niet allergisch op reageer. Ik meng met water maar ik heb wel heel snel terug honger.

Goed product

Ik vind de shakes goed en lekker. Vullen goed en lekkere smaken .

Lekker

De smaken zijn oké zowel als met melk / water Voelt verzadigd en je mag genoeg erbij eten En niet geheel onbelangrijk je valt af

Snelle levering. Smaakt ook heel goed. Eenvoudig om te maken. Kan ik aanbevelen.

Prima ondersteuning bij t afvallen

In t verleden al vaker gebruikt. Ben tevreden met het resultaat heb alleen nog niet de juiste leefstijl gevonden als je op gewicht bent.

Is dat smaak wel goed is.

Hoop dat het wat bijdraagt om wat gewicht kwijt te geraken.

hele goede voeding

Ik gebruik het 2x p dag als maaltijd vervanger Ik wil namelijk een aantal kilo s afvallen. Ik ben vorige week begonnen en heb er nu 3kilo af en voel me heerlijk daar naast volg ik een laag koolhydraten warme maaltijd.

Mijn ervaring is goed ben tevreden met het product

Ee. Fijn product

Topservice

Vorige week mijn eerste bestelling binnen gekregen. Er was een pot al geopend geweest. Heb een mail gestuurd en kreeg gelijk de volgende ochtend een bericht terug dat ik een nieuwe pot zou krijgen. Ook deze pot werd de volgende dag al geleverd. De smaak van de shakes is prima (chocolade) de rest nog niet geprobeerd. Ook over de resultaten kan ik nog niet oordelen, eerst even goed in het ritme komen. De weekmenu's zijn overigens top!

De chocoladeshake is geweldig van smaak en goed op vol te houden

Fijn product bij regelmatig gebruik

Vandaag besteld morgen in huis

Werk echt

Is goed te doen 2 Shake’s per dag en verder het werkschema volgen 4 kilo in 2 weken

Goede maaltijd vervanger

Ik neem dit nu een paar maanden in de ochtend en middag en ik vind het prima te doen. Weinig tot geen honger tussendoor. Dat wisselt per dag. De kilo’s vliegen eraf en ik voel mij goed. Niet futteloos en moe maar vol energie en daar gaat het uiteindelijk om.

Heel tevreden.

Ik heb al veel shake,s geprobeerd maar deze springt er echt uit. Prima vol te houden zonder hongergevoel en ik blijf mij er goed bij voelen.

Het is lekker

Het is wel lekker . Ik ben 1 week bezig en ben toch al wat afgevallen . Men buikje is toch al wat minder . Af en toe toch nog een hongergevoel maar het valt heel goed mee vind ik . We doen verder !

Het helpt me , ik eet heel weinig omdat geen honger heb daarom drik 2 x per dag de shake

Fluorietweg 34

1812RR Alkmaar

+31 251 860 277

Over DieetPro

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277