Superlekker en snel

Fijne site, makkelijk te bestellen, supersnelle bezorging en lekker product

De shakes zijn heerlijk van smaak, zijn mooie combinatie deals te halen waardoor het ook betaalbaar is. Ik miste een product bij mijn bestelling, hierover een mail gestuurd en deze werd snel naar mij toegezonden. Hele fijne service geleverd.

Fantastisch goed dieet

Gewoon WAW

Dit heb ik echt niet verwacht de kilo´s smelten gewoon weg van eind augustus begonnen nu november en al 12 kg kwijt! Dit is DE beste van DE beste product! Levering ook heel snel binnen een dag geleverd! Toppers!!

Hele fijne shake

Ik gebruik dieet pro(de shakes)nu een jaar lang. De smaken vanille en banaan vind ik het lekkerst aangemaakt met ongezoete amandelmelk, een paar aardbeien en gemixt met de staafmixer. In combinatie met een koolhydraatarm dieet lukte om toch nog een paar kilootjes af te vallen en te behouden. Dit lukte niet mey 3 koolhydraatarme maaltijden. De shakes zet ik in als ontbijt en 16 uurtje en werkt perfect zo voor mij.

Makkelijk als je snel moet en lekker

Lekker en makkelijk in gebruik

prima, snelle levering

Prima vervanging en toevoeging van mijn maaltijden.

Alle bestellingen gaan altijd naar volle tevredenheid

Zie boven

Het werkt!

Goed vol te houden, leuke recepten en lekkere shakes

Geweldige producten ,snelle en nette bezorging.

snelle service

Duur maar goedwerkende shake.

Prima product.

Prima product Het is goed te doen, De glucomannn capsules daar merk ik niet veel van dat het hongergevoel minder is dus gebruik ik niet meer. Ala jullie een tip hebben? Graag !

Goed product, snelle levering

Producten zijn goed en smakelijk. Ruim assortiment, snelle levering.

Het helpt echt en ik heb geen honger als ik de 2 Shakes per dag neem.

Uitstekend spul.

Door Dieet Pro shakes ‘s morgens te gebruiken is dat hongerige gevoel pas later op de dag. Waardoor ik minder eet. Het is niet zo dat je de kilo’s eraf ziet vliegen helaas.

Top bedrijf

Goede producten, snelle levering, klantvriendelijke medewerkers, nooit meer ergens anders shoppen.

Heel goed vol te houden

Duidelijk, snelle levering

Goed product

Smaakvol goed gevuld met alles wat je nodig hebt

Fijne shakes

Geen honger gevoel.

Is goed vol te houden, als je het schema van Pro dieet volg. Het is ook goed te drinken, ik vind het lekker. Ik gebruik halfvolle melk in plaats van water bij de shake.

Heeft mij enorm geholpen!

Ben heel veel afgevallen, en ben op mijn streefgewicht. Maar blijf het gebruiken. Een punt van aandacht is, dat bij een bestelling van 2 potten krijg je een shaker erbij, inmiddels kom ik er in om. Er moet een keuze zijn van wel of niet een gratis shaker ontvangen.

Snel en efficiënt bedrijf.

Goed product

Altijd makkelijk

Fluorietweg 34

1812RR Alkmaar

+31 251 860 277

Over DieetPro

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277