Snelle service en goed product, maar opmerkingen worden niet gelezen

Ik heb al 3x bij het plaatsen van de bestelling aangegeven dat ik van een aantal vorige bestellingen de punten niet heb bijgeschreven gekregen, maar daar nooit een reactie op gehad. Dit vind ik erg jammer, het spaarsysteem is namelijk wel de reden waarom ik bij jullie koop en niet via een andere aanbieder.

Niet mijn ding

Helaas past deze manier van afvallen niet bij mij. Ik vond de shakes heerlijk en kon echt toeleven naar mijn volgende shake. Toen werd ik ziek en kon mijn lichaam niet meer voldoende uit de shakes halen. Baal enorm maar mijn lichaam is niet gemaakt voor deze shakes. Uit bloedonderzoek kwam ook dat er vanalles niet goed is. Dus mijn lichaam heeft alle stoffen uit gevarieerde voeding nodig. Na 1,5 week ben ik ook niks afgevallen ondanks dat ik me erg streng aan het dieet heb gehouden.

Super service

Bestellen en volgende dag thuis

Het werkt!

3,5 maand bezig en 14 kilo kwijt.

Vriendelijk en snel geholpen.

Lekkere shakes

Ik heb nu al verschillende smaken van de shakes geproefd en ze zijn stul voor stuk lekker

Top Shake gezoet met Stevia

Deze shake is super lekker, niet veel calorieën en eenvoudig om mee te nemen. Aan te raden! Een nadeel momenteel : geen chocolade smaak meer !

Werkt goed

Ik heb dieetpro al eerder gebruikt en stimuleert mij om af te vallen ,lekkere smaken en geeft een vol gevoel.

werkt prima voor mij

Gebruik het naast mijn voeding. Vult goed.

Smaken lekker, makkelijk in gebruik,en kan gemixt worden met verschillende soorten melk.

Goed!

Prima maaltijdvervanger in de yoghurt,verdund met melk.

Paar jaar geleden dit ook besteld, ben er ontzettend veel bij af gevallen. Smaken vindt in heerlijk vooral de caramel. Ik gebruik het nu puur om bij te houden.

Lekkere smaken. Makkelijk in gebruik. Ook handig om mee te nemen naar je werk.

Zeer effectief

Als je echt het aangegeven menu volgt, werkt het super. Het werkt voor mij niet als ik met de pot thuis mee eet. Verder sport ik er elke avond 20 min bij, en drink ik geen frisdrank en eet ik geen snoep, chips etc. Ik ben nu alweer in 2 weken 3 kilo kwijt. Als ik op streefgewicht ben, neem ik meestal nog maar 1 shake per dag, en eet ik wel weer kleine porties met het gezin mee.

Voor een man niet voldoende voeding

Voor een man niet voldoende voeding

Prima product, goed van smaak

Na een paar weken, bevalt het gebruik van DieetPro mij goed. Ik vervang alle maatlijden overdag met deze shake, aangevuld met de vezelcomplex, en 's avonds gewoon het avondeten nuttigen. In het weekend gewoon genieten van lekker eten. Iedere week verlies ik een paar kilo zonder dat ik er veel voor hoef te doen. Eén klein minpuntje is het ontbreken van een maatschepje voor de vezelcomplex.

Even wennen maar prima te doen

Ik probeerde de shake eerst met water maar vind dit persoonlijk echt super vies. Met melk is het een stuk beter te doen. Ik moet wel wennen aan de structuur maar na flink schudden, even laten staan en weer schudden is het best lekker. Banaan niet zo, caramel heerlijk!

Fijn en simpel

Het is makkelijk vol te houden met genoeg variaties

Snelle levering goeie prijs

Lekker als ontbijt of tussendoor

Snel en correct

Snelle, goede service. Jammer dat het aan de prijs is.

Perfect product om een eetpatroon in balans

Door het gebruik van dieetpro, de shakes met name kom ik nooit in de problemen met bijvoorbeeld hongeraanvallen. Ik ben heel de dag druk in de weer, en na het nuttigen van een shake kan ik er weer tegenaan. Ik voel me meteen weer energiek. Omdat het zo’n verantwoorde maaltijd/keuze is voel ik me niet schuldig en ben zonder honger. En is de kans dat ik de rest van de dag in een gezond eetpatroon blijf ook veel groter.

Ik heb dit via me schoonzus, ben er heel blij mee

Heerlijke shakes, snelle levering

Shakes smaken lekker, lossen goed op in de shake beker. Net gestart, ben benieuwd hoe het afvallen verloopt.

Alles naar wens

De producten zijn snel geleverd en voldoen aan mijn wensen.

Goed product. Is goed oplosbaar en lekker

Fluorietweg 34

1812RR Alkmaar

+31 251 860 277

Over DieetPro

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277