Het werkt!

Goed vol te houden en het afvallen gaat goed

Elke ochtend en middag neem ik me shake en om 10 uur een proteïne bar,s,avonds me gewone maaltijd,de smaken zijn heerlijk van de shake,s absoluut geen honger gevoel.

Super dieet Pro

Snelle levering sneller als verwacht!

Fantastische producten om mee af te vallen.

Ik gebruik Dieetpro nu sinds januari 2023 en ben er tot nu toe 25 kilo mee afgevallen. Ik maak de shakes aan met water en neem ze als ontbijt en lunch. Tussendoor eet ik mijn groente, fruit of cracker/rijstwafels en s'avonds eet ik gewoon met de pot mee! En ik sport 3x in de week. Net als met elke maaltijdvervanger, moet je er zelf ook wat mee doen, maar dieetpro werkt voor mij echt het aller aller allerbeste!

Fijn dieet poeder

Ik gebruik het ter vervanging van 1 maaltijd, na meerdere kilo's afgevallen te zijn.

Geduld hebben maar het werkt echt

Super blij over het product zelf. Kleine nota : misschien is nadenken om het schepje aan het deksel of zo vast te maken. Of iets aan het deksel bevestigen om het schepje er makkelijk uit te halen. Nu is het niet echt hygiënisch om het uit het product zelf te halen. Vingers hangen volledig vol. Het is telkens een heel geknoei. Groetjes

Is goed

Alleen de cappuccino smaakt naar karton. Eerst was ie wel lekker maar de rest wat we hebben smaakt wel.

Smaakt prima

Erg lekker als je het aanmaakt met ongezoete soyamelk

Super goed Dieetpro

Dieetpro is een zeer goeie dieet. En verschillende smaken waardoor het nooit het zelfde is.

Zoekende naar de juiste weg, lijk ik hem hier gevonden te hebben. Shakes zijn lekker en gewoon met water te bereiden wat ik echt een plus vind! 3.3kg kwijt in 1 week.

Prima eiwitpoeder!

Ik ben al jaren klant bij jullie en gebruik het eiwitpoeder iedere morgen door mijn groentenshake! Ik gebruik eigenlijk alleen banaan en mango, omdat ik die lekker vind!

Werkt goed als je je aan het dieet houdt. Makkelijk vol te houden door de eetmomenten.

Heerlijke shakes!

Ik kom altijd weer uit op DieetPro. Beste smaak, goede prijs en fijne pakketten met suplementen etc. 10/10!

1 belletje en probleem opgelost

Natdat ik mijn bestselling binnen had gekregen bleek de inhoud van 1 van de artikelen niet te kloppen. Ik heb gebeld en volgende dag kreeg ik het product niet toegeatuurd. Super service en klantvriendelijkheid top.

Snel in huis, leuke pakketten en het is best lekker. Ben zelf heel zinnig, maar dit is een van de weinige shakes die ik lekker vind.

Ik gebruik het al jaren. Vind het heerlijke shake

Ik gebruik al jaren dieetpro, Vind het heerlijk en voel me er goed bij

Voor mij zijn met name de shakes ideaal om te combineren met mijn werk. Makkelijk mee te nemen, voedzaam en heerlijk!

Prima afslankproduct

Ik gebruik dit al 6 maanden om mijn kh arm manier van eten te ondersteunen. Heb meerdere smaken staan. Ben zeer tevreden.

Ik ben pas begonnen, makkelijk vol te houden

hou je aan de menu`s en de kilootjes vliegen eraf

in het begin vlogen de kilo`s eraf daarna ben ik dag en nacht gaan werken en hierbij heb ik voeding nodig om alert te blijven. nu heb ik een ritme gevonden waarin ik elke week een kilo kwijt raak. zodra de werkdagen weer wat normaler verlopen zie ik dat het weer sneller gaat .

Snel geleverd, makkelijk te drinken. Had alleen laatst een niet compleet gesealde pot. Maar zag der de plaklaag in een hoekje had losgelaten. dus was wat van de poeder verloren. Maar heb geen klacht ingediend omdat echt een foutje wel kan gebeuren! De service is altijd goed en het is een makkelijk vol te houden dieet! 6kg inmiddels kwijt in 5 maanden en het weekend neem ik er maar 1 zodat ik ook sheat days kan hebben. Zo is het makkelijker vol te houden ☺️

Idd matig

Ik ben rustig aan begonnen Ik zou er een boekje bij krijgen maar helaas niet gezien

Heel goed product en bestellen is altijd andere dag in huis

Artikel valt tegen

Vindt jammer dat er weinig smaak aan de Shake zit. Had er wat meer van verwacht.

500gr minder gewicht! Visolie capsules lagen zwaar op de maag

Had er meer van verwacht :(

Fluorietweg 34

1812RR Alkmaar

+31 251 860 277

Over DieetPro

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277