Top spul

Goed te doen, alleen geen gratis weekmenu erbij gehad

Onderdrukt de eetlust prima

Ik gebruik dieetpro in aanvulling op krachttraining om meer spierweefsel op te bouwen. Dus niet als maaltijdvervanger. Het gaat om de hoeveelheid eiwit en calorieën. Deze is prima!

Het is lekker en makkelijk.

Lekkere smaken.

De shakes zijn heerlijk!!

Ik ge ruik de shakes in de ochtend en voordat ik ga sporten. Een aanrader als je gewicht wil verliezen en erg actief bent. Je krijgt binnen wat je nodig bent.

Snelle verzending en lekkere smaken!

Snelle levering, werkt alleen niet bij mij

1,5 week bezig en aangekomen ipv afgevallen te zijn

Prima product maar jammer van die overbodige shake bekers iedere keer

Prima product maar jammer van die overbodige shake bekers iedere keer

mooi product

Verschillende smaken zodat je niet elke dag het zelfde eet. Ook nu weer de reisverpakkingen voor in de vakantie makkelijk mee te nemen en makkelijk in gebruik.

Tevreden.

Wat ik zo fijn vind aan Dieet Pro kleine potten. Goedd tips op de site. 2 shakes + gezonde tussendoortjes .

Ik ben pas 4,dagen bezig dus kan er weinig over zeggen

Ik ben pas 4 dagen bezig dus ben nog niet afgevallen

Het vervangt voor mij de maaltijden die niet eet

Goed hongerstiller

Enkel 1 probleem mijn drinkbeker zat een scheur in misschien fabrieksfout dus kon ik die niet gebruiken erg jammer kost wel €9,95

Het lijkt wat te helpen.

Ik durf nog niet te optimistisch te zijn maar na jarenlang struggelen en het succesverhaal van een collega met dieetshakes van een ander merk kwam ik uit op dieetpro. Nadat ik het besteld had kwam ik erachter dat het niet mag icm borstvoeding. Inmiddels ben ik met de borstvoeding gestopt en begonnen. Het nadeel van de shakes vind ik dat je er niet echt vol van gaat zitten maar nu ben ik erachter gekomen icm de dieetpro pillen die ondersteunen bij gewichtsverlies zit ik wel vol en heb ik als ik ze 2 keer.per dag 2 inneem de rest van de dag amper honger. Het hele proces van aankomen/afvallen begint voor mij bij een verzadigd/onverzadigd gevoel. Oftewel ik durf langzaam hoopvol te zijn maar ook weer niet teveel, even afwachten wat het verder voor me gaat betekenen want ben net begonnen..

Begint goed maar stagneert snel

In het begin leek het goed te werken maar na 3 weken stond het afvallen al stil. Ben nu 7 weken verder en nog maar een paar ons meer kwijt na de derde week. Weekmenu is steeds dezelfde, dat wordt erg eentonig.

Werkt super smaakt super en goede service

De shakes vullen goed smaken ook heel lekker. Is echt een Shake die je door wil doen en zin aan krijgt. Als ik bestel staat het de volgende dag al voor de deur!! Ik val een halve kilo per week af en dat is hard genoeg verder eet ik er normaal omheen zodat ik de kilo’s er zo niet weer bij aan heb ik ben al 14 kilo kwijt

Lekkere effectieve shakes

Ik ben zeer tevreden over DieetPro. De shakes zijn goede maaltijdvervangers waardoor ik inmiddels al behoorlijk wat kilo’s kwijt ben. Ze zijn ook in meerdere lekkere smaken verkrijgbaar.

Goed diëten

Goed dieet

Het is een middel die aan je verwachting voldoet

Ik ben nu 1 week bezig, het is goed vol te houden, ik ben nu 1,5 kg kwijt. Smaken zijn prima.

Gewoon lekker!

Ik ben een echte koffie liefhebber. Alles met een koffiesmaak ben ik dus dol op. Daarom de cappuccino smaak geprobeerd met halfvolle melk. Ik geloof niet in wondermiddeltjes, maar dit is twee vliegen vangen in één klap. Ik volg jullie schema, eet dus regelmatig nu en heb geen honger- of trekgevoel. Sta niet op weegschalen, maar merk wel een verandering in mijn lijf. De shake met cappuccino smaak op zich is wat mij betreft een winnaar.

Nette prijzen in vergelijking met andere winkels,snelle levering!

Ik bestelde altijd de caramelsmaak maar die smaakt nu anders

Ik bestel al sinds de smaak caramel is uitgekomen, deze smaak. Ik heb vorige week opnieuw een bestelling geplaatst en het smaakt nu veel minder naar caramel. Ook lijkt de samenstelling, het poeder, anders. Het is wat vettiger en klontert meer in de pot. Nadat ik nu het poeder vermeng met een melkproduct zitten er ook wat ‘vliesjes’ in het mengsel. Ik heb nog een extra pot caramel staan en hoop dat die weer smaakt naar de vertrouwde caramel die ik al zo lang en met veel plezier gebruik. Ik ben nu niet tevreden, daar waar ik altijd heel tevreden was.

super

gute preise,schnelle lieferung. was will frau denn mehr?!!!

alles prima

Heel snelle levering en goede kwaliteit

Dit werkt echt!

Goed vol te houden, heerlijke smaken en een geweldig resultaat. In combinatie met een koolhydraat beperkt dieet vliegen de kilo’s eraf

Fluorietweg 34

1812RR Alkmaar

+31 251 860 277

Over DieetPro

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277