TEVREDEN

Heb banaan en cappuccino smaak besteld.Ik vind de cappuccino de lekkerste.De shakes doen echt hun werk ,dus heel tevreden .

Zeer snelle levering en top shakes!

Zeer snelle levering en zeer lekkere shakes!

Lekker en makkelijk

De smaak is lekker. Eenvoudig te shaken met water of nog lekkerder: met ongezoete amandelmelk. Ik kan nog niet zeggen dat ik er echt van afval maar kom zeker niet aan.

Dieetpro is fantastich!

Het helpt mij enorm om een hongergevoel te voorkomen. Dieetpro is zeer voedzaam, met een hoge dosis eiwitten, wat mij helpt om me fit te voelen door de dag heen. Vanille door de yoghurt, chocola waar ik warme chocomel van maak als ik een dip voel aankomen. Neem ik dieetpro, dan blijf ik een eetbui vóór. Bovendien is de service van dieetpro top, en de prijs kwaliteit verhouding is heel oke.

De beste keus uit alle dieetpoeders!!

Met 2 shakes per dag en een koolhydraat beperkte avondmaaltijd en aangegeven tussendoortjes volgens schema van dieetpro is het een super dieet wat goed vol te houden is. Ben er zelf vol lof over!!

Fijn in gebruik, lekker van smaak

Een dieet dat goed te doen is en lekker

Tussen door iets eten dat maakt het dat het goed te doen is en het is lekker

Lekkere Shakespeare en geen hongergevoel

Lekkere Shakespeare en geen hongergevoel. Net een week begonnen, benieuwd naar de resultaten

We gaan het nog proberen ,maar goede recensies

In de ochtend neem ik dieetpro met amandel melk en in de middag doe ik dilet pro in mijn skyr . Ik zit zo vol over de hele dag dat ik geen snaaimomenten ondervind ook niet in tijdens mijn werk . Ben 2 weken bezig en ik ben zeer tevreden met het resultaat dus ik ga nog ff door.

Dieetpro de juiste manier om af te valen

Dieetpro is een goede manier om je te helpen met afvallen. En het zorgt dat je op gewicht blijft

Prima te doen afvallen met dieet pro

Heb al eens eerder dierproeven gebruikt en daar meer dan 25 kg mee afgevallen , daarna zonder dieetpro nog een tijd mijn leefstijl aangepast ben nu totaal ongeveer 30 kg kwijt . Maar nu voor de zomer nog de laatste paar kilo’s proberen krijt te raken met dieet pro

Prima bezorging.

Goed en duidelijk. Alleen jammer dat de shakefles alleen in het roze is(was)

Goed en betaalbaar product

Voor nu kan ik nog weinig over het resultaat vertellen omdat ik net 1 weekje begonnen ben. Weet zeker dat het gaat goedkomen, mede door de heerlijke recepten die op de website van Dieetpro te vinden zijn ;-)

Fijne shakes!

De shakes zijn heerlijk van smaak en geven een vol gevoel.

Snelle levering en lekker

Lekker en effectief, makkelijk vol te houden

Geweldig product

Smaakt goed en snel klaar te maken met karnemelk.

werkt prima

je valt er redelijk snel mee af en is goed uit te houden qua honger gevoel

Gewoon goed

Deze shakes zijn makkelijk te bereiden en geven geen klontjes. Heel veel keus in smaken maar zijn ook makkelijk en goed te mengen als aanvulling in een smoothie. Als je meteen naar aanlengen opdrinkt kan het nog wat poederig smaken maar als je de shake gewoon eventjes laat staan of door een smoothie proef je hier helemaal niks van. De portie zakjes vind ik ideaal om mee te nemen op vakantie

Gebruik al jaren Dieet pro..

Ben jaren geleden begonnen met Dieet Pro te gebruiken.. S`morgens als ontbijt.. De rest koolhydraat arm eten. Ben toen 20 kilo afgevallen en ik gebruik het om op gewicht te blijven.. Ik vind het lekker.

Heerlijk om de dag mee te beginnen

Lekkere shake

Top producten

Snelle levering en heerlijke shakes!

Grandioos

8 kilo kwijt. Super blij mee en dit voordat we op vakantie gaan.

Goede service en producten

De shakes zijn erg lekker en passen perfect in ons dagelijkse eetpatroon. Bij de levering waren 2 potten kapot en deze zijn netjes nieuw meteen nageleverd. Super snelle service.

Hoop dat dit helpt

Kan nog niet veel zeggen ben net een paar dagen bezig

Fluorietweg 34

1812RR Alkmaar

+31 251 860 277

Over DieetPro

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277