Geduld wordt beloond. Bij 90 kilo ben ik met DieetPro begonnen. Alleen een shake in de ochtend! Nu, jaren later weeg ik nogsteeds 65 kilo. Dat gaat niet in 3 maanden, maar heel gelijkelijk. Dus houd vol!! Ik gebruik gewoon een shake in de ochtend zo blijf ik stabiel.

Dieet pro, bevalt mij zeer goed , lekker en smaakvol.

Ik ben in het begin van het jaar bijna 9 kilo afgevallen. Ik onderhoud het nu met dieet pro en iets meer " gewone voeding". Hierdoor blijf ik aardig op gewicht en in oktober pak ik de wekelijkse er weer bij en hoop dan nog meer af te vallen.

Zeer goede levering en shakes heerlijk van smaak

Helemaal top niks aan toe te voegen

geweldig

geweldig product dieetpro gebruik ik elke dag 2x ter ondersteuning om op gewicht te blijven. ben 9-9-1999 25 getrouwd en pas gewoon me trouwpak.

Prima.

Het pakket was helemaal goed , maar het pakket stond op de stoep. Gelukkig niemand het meegenomen.

Zeer tevreden over Dieet Pro

Ik ben 34 kg afgevallen en heb Dieet Pro daarvoor gebruikt. Neem het nu nog (3x per week) in balans te blijven en mijn gewicht stabiel te houden

Deliciously tasty yummy shakes

Ben nu bijna 2 weken bezig met 2 maal daags een shake. Heb 2 smaken aardbeien en vanille. Beide superlekker in melk als shake. Geeft vol gevoel en draagt goed bij aan de rest van mijn dieet. Ben nu in 15 dagen al 3 kilo kwijt.

Werkt zoals beloofd

De poeders lossen prima op zonder te klonten. Het werkt, want ik val er van af. De smaken mogen wat mij betreft wel sterker worden.

Smaak is erg zwak .

Iets meer smaak .aanbrengen.

Heerlijk

Heb nu voor de tweede keer besteld de smaak kokos is toch wel een van mijn favoriete smaak.

Topproduct snel geleverd

Enkele weken geleden kennis gemaakt met de proteïne van dieet pro. Prima spul, mengt goed met sojamelk en yoghurt en de smaak is prima. Daarom weer een bestelling geplaatst.

Ik was in 2 weken 9 kilo kwijt

Met sporten en 2 maals 1 shake en fruit en tussen door rijstewafels ben ik totaal nu 19 kilo kwijt, Nu neem ik nog maar 1 shake in de middag.

Erg goed goede smaak

Van een schake zit je behoorlijk vol helpt goed bij het afvallen

Snel bezorgd de 1e x

Heb opnieuw besteld,een mail gestuurd van is mijn bestelling al onderweg? Wordt mijn mail geblokkeerd

Mooie thermo shake beker, en lekkere shakes maar niet super sterk van smaak.

Nog te vroeg om resultaat te zien

Met water aangemaakt vind ik het ronduit smerig, heb het nu geprobeerd met magere melk en dan smaakt het beter. De vanille smaak gebruik ik met wat oploskoffie erbij! De aardbei vind ik erg chemisch van smaak!

koolhydraat vervangers

Dieetpro heeft goede koolhydraat vervangers. De vrijheid die ik nu ervaar om noedels en pasta te kunnen eten zonder ongemakkelijk gevoel. Gewicht en gluten spelen nu niet meer mee. Prijs, smaak en porties zijn prima in evenwicht. Normaal gezien schrijf ik zelden een review, maar voor deze keer kostte het geen moeite. Meert Catharine

Lekker voedzaam

Doordat ik een operatie moest ondergaan ben ik gestart met dit product. In 8 weken 9 kilo kwijt geraakt. Wilde afvallen maar spiermassa behouden. Dit is gelukt. Nu met revalidatie blijf ik het gebruiken om Spiermassa te behouden en eventueel aan te sterken. Product gebruik ik alleen in mijn Yoghurt De pot met cappuccino smaak (mijn favo) is nu op en ga ik de fruitmelange proberen. Wordt vervolgd!

De smaken van het product smaken goed.

De bestelling kwam wel later dan er wordt aangegeven op de website.

Makkelijk vol te houden

De smaken van de shakes zijn goed ! Goed vol te houden. Alleen de supplementen zijn te groot en vies..

snelle levering en uistekende producten. Top!

Al een paar keer DieetPro producten besteld en supersnel ontvangen. De eiwitshakes (in ons geval Mango en Kersen) smaken heerlijk en mengen goed met bijv. magere melk of magere yoghurt. De shakebekers werken prima en in no-time is je shake klaar en echt "smooth". Bij de laatste bestelling zat als aanbieding een mat rose aluminium beker. Ik wist niet goed wat ik daar van moest verwachten, maar dat blijkt echt een prachtige stevige hoogwaardige beker te zijn. Helemaal top !

Bevalt prima.

Uniek in z’n soort

Over de afgelopen jaren verschillende soorten shakes geprobeerd maar kom toch elke keer weer terug bij dieetpro. Vooral door de extra ingrediënten die er in zitten , ik heb t idee dat dat wel echt meer energie geeft vergeleken met anderen. Mijn dagen verlopen ongestructureerd , en zo is mijn dieetpro gebruik ook dus heb geen harde cijfers over hoeveel ermee ben afgevallen in welke tijd, maar val er wel steeds mee af. Het is maar net hoe streng je je aan het schema houd en voor hoe lang . Aardbei en cappuccino zijn mijn favoriet . Voorde cappuccino heb ik wat nieuws waar k helemaal goed op ga dus miss ook leuk voor anderen. Voeg van die “koek en speculaas” kruiden toe en een snufje zout ! Ik ga ook nog experimenteren met andere koffie toevoegingen zoals pumpkin spice kruiden enzo . Mochten anderen nog meer leuke ideetjes hebben hiervoor lees ik dat graag :)

Slecht

Alles van te voren betaald, niks afgeleverd! Slechte klantenservice: telefoon wordt niet opgenomen en emails worden niet beantwoord. Dus veel geld betaald, niks ontvangen, DieetPro niet bereikbaar.

Valt zwaar tegen, misleidend

Ik heb m’n twijfels over dit product. Ben nu 4 weken bezig 2 x per dag, daarnaast wandel ik 1 uur per dag. ‘s avonds eet ik een gezonde maaltijd. Week 1 was hoop gevend -2 kg, week 2 + 6 ons, week 3 -1 kg, week 4 niets eraf. Ik heb nog 1,5 bus staan en stop er dan mee. Enige pluspunt eraan is geen hongergevoel.

Fluorietweg 34

1812RR Alkmaar

+31 251 860 277

Over DieetPro

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277