Geweldig product - Top contact

Voor een project moest ik snel nieuwe leuningen hebben. Contact gehad met de klantenservice. Vrolijke dame aan de telefoon gehad, die mij doorverbond met een collega en die heeft mij super geholpen. Bestelling geplaatst en op de juiste dag uitgeleverd. Leuning zijn top, behandeling helemaal super en mijn klant is ook weer tevreden. Zeker ga ik bij volgende klussen weer contact met Onlinehoutspecialist opnemen.

vlotte levering.

On line bestelling doorgegeven. Prompte levering met een perfect product.

Fouten worden hersteld

In mijn geval is er ergens een fout gemaakt in de postcode zodat het pakket op het verkeerde adres bezorgd dreigde te worden. Geprobeerd contact op te nemen met de bezorgdienst maar dat haalde niets uit. toen contact op genomen met de Online Hout winkel en die regelde het dat het goed kwam. En het bestelde voldoet ook heel goed. Wat opviel was de hoge kwaliteit van de meegeleverde schroeven, dat maak je ook wel anders mee.

Snel en goede kwaliteit

Het bestellen van een extra stukje trapleuning ging snel en vrij makkelijk, de bezorging werd goed aangekondigd en toen we niet thuis waren, slim opgelost. Uitstekend werk dus van de Onlinehoutspecialist!

Goede kwaliteit

We hebben een trapleuning met houders besteld. Goede kwaliteit en fijn afgewerkt. Een aanrader!!

Ondanks de vertraging toch kunnen lachen

Mijn vorige beoordeling aangepast na een telefoontje van André. We hebben er hartelijk om gelachen. Alle gekheid op een stokje. Prettige communicatie, er wordt goed meegedacht en een vriendelijke toon met een lach! Bedankt!

Duidelijke website

Mooie producten en uitstekende service.,

Prachtige leuning dankzij Onlinehoutspecialist. Chapeau.

Ze leveren uitmuntend werk. En je hebt het snel in huis. Goed gedaan jongens.

Goed geregeld

Zeer snelle levering en vergeten vermelden 2x schilderen en na vragen als nog gedaan. Toppers

Super communicatie en top product

Wat een snelle en leuke communicatie had ik via de mail met André. Het advies was super en we kregen meerdere opties aangeboden. De levering ging ook nog snel dus dat was helemaal top. Wij zijn erg tevreden en zullen jullie ook echt aanraden bij vrienden en familie.

Houten trap besteld. Goede kwaliteit. Zeer tevreden

efficiënt, goede service

prima en snel

Surpris de l'usine d'assemblage

Si le produit correspond à la description, le plus surprenant est de découvrir que l'usine d'assemblage est située à Fleurus (50kms de mon domicile).

Heel fijn bedrijf.. doet wat het beloofd !

Geweldige mensen

Fijne communicatie

Helaas pellets niet kunnen leveren., bestelling en ook de annulering ed erg prettig en persoonlijk gecommuniceerd. Indien weer leverbaar, ga ik zeker weer bestellen

Prima trapleuningen, uitstekende service!

Ik wilde nieuwe essenhouten trapleuningen. Het bedrijf bleek bij mij in de buurt te zitten. Contact opgenomen, en heb ze opgezocht. Werd allerhartelijkst ontvangen. Bestelling geplaatst, ook daarbij was het contact uitstekend en de service prima. En ook de producten werden vlot gemaakt en helemaal conform afspraak. Kortom: een prima ervaring!

Fantastische service & advies!

Vakkundige en sympathieke (persoonlijke) communicatie, snelle levering en goede service!

Goed geregeld!

Ipv 2 maar 1 trap geleverd. 1 telefoontje en de 2de trap werd alsnog op de door mij aangegeven dag geleverd. Foutje maken kan, maar goed opgelost.

Komt na wat je afspreekt

Super snel geleverd

Trap besteld daar mvoor mail contact gehad kreeg snel reactie en producht is super snel ook geleverd.

Uitstekend!

Heb een trap besteld die aangepast moest worden, omdat het geen standaard maat was. Daarmee is goed contact en communicatie essentieel. En ik moet eerlijk zeggen, bij onlinehoutspecialist was het beter dan ik had verwacht! Was het maar zo bij alle bedrijven! En de trap zelf is ook echt prachtig. Super tevreden mee! Vakmanschap! Echt een aanrader!

super

snel, nauwkeurig en volgens afspraak.. ook op mails wordt binnen 1 uur gereageerd

Snelle levering. Mooi product voor een mooie prijs. Omschrijving online correspondeert met de daadwerkelijke uitvoering.

Familie van de Weystraat 71

8923 CK Leeuwarden

Over Onlinehoutspecialist.nl

Sinds 1918 zijn wij al actief in de houtbewerking. We hebben een grote productie in traponderdelen en diverse houtproducten. De producten leveren we dagelijks in de gehele Benelux, op de gewenste locatie. Wij hebben een Nederlandse productie waardoor we snel kunnen schakelen en de kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben wij onze sporen verdiend in de houtbewerking. Door de grote vraag naar leuningen en balustrades van particulieren door heel Nederland kwamen we er achter dat onze producten moeilijk te verkrijgen zijn. Hierdoor hebben we de stap gemaakt om de producten ook online aan te bieden.