Alles in orde

Zuverlässig und schnell

Vollständige Lieferung zum von mir gewünschten Zeitpunkt. Das konnte nicht besser sein. Jederzeit gerne wieder.

Aanrader

Correcte afhandeling van aangekochte producten aan ZEER goeie prijzen.

Jammer

7 van de 12 biertjes spoten half leeg.. er zat veel “koolzuur” in. De smaken waren bijna niet te proeven door de prikkeling in je mond. Voor ons helaas geen goede ervaring.

Altijd TOP

Heb al enkele keren bieren besteld en steeds heel tevreden. Zeer degelijk verpakt en snel verzonden. Bestelling wordt met de beste zorgen verpakt en bezorgd. Heb nu zelf een pakketje samengesteld, maar heb ook al eens een verrassingspakket gekocht. Assortiment bieren is zooooo uitgebreid, dat het voor mij zeer moeilijk was om te kiezen. Ik bestel steeds mijn (bier)cadeaus bij deze zaak.

Goed, snelle en complete levering

Korrekt

Alles conform afspraak

Prima prijs kwaliteit

Voor het eerst besteld en zeer tevreden. Goede communicatie, ruim assortiment en redelijke prijzen. Fijn om een keer de minder bekende belgische biertjes te kunnen bestellen, zonder daar naar België voor te rijden. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Goede prijs en snelle verzending

Ik heb nu 2 keer speciaalbier besteld bij De Bierproeverij en laten bezorgen in Nederland. Alles verliep prima. Snel verzonden en goed verpakt. Lekker bier voor een goede prijs, wat wil je nog meer.

goede service

Ik heb wat biertjes online besteld. De levering is vlot verlopen en de biertjes waren stevig ingepakt. Er zat zelfs een persoonlijk dankbriefje bij voor de geplaatste bestelling.

Nette levering

De bieren waren keurig verpakt geleverd, voorzien van handgeschreven kaart. De houdbaarheidsdatum is goed en de levering was tijdig.

Perfect ingepakt & op tijd geleverd! Bedankt!

Perfect ingepakt & op tijd geleverd! Bedankt!

Bierpakket voor vaderdag

Mijn vader vindt alle biertjes lekker en vooral heel origineel cadeau!!

Vlotte correcte levering

Vlotte correcte levering

snelle levering en goed verpakt

Vriendelijk telefonische begeleiding. Een echte topper! Ga er blijven bestellen.

ruime keuze

Ruime keuze en snelle verzending, ook naar Nederland!

Prettige bedrijf, ook het klanten contact is erg goed. Ga zo door.

Topper

De bestelling is steeds met de nodige zorgvuldigheid behandeld. Verrassingsbox was heel verrassend. Bieren waar ik nog nooit van had gehoord.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, voldoende berichtgeving en ruim aanbod.

Goede leverancier.

Netjes.

Snelle levering en alles netjes verpakt.

Alles ok

Alles ok

Tevreden

De klantenservice is top. Ee hebben mijn pakket nabij gebleven en zorgde ervoor dat ik up-to-date bleef. Hier was ik zeer tevreden mee. Daarnaast zaten er in het paket een mooie variatie van bieren. Veel bieren waar ik nog niet van gehoord had. De representatie van het pakket was niet goed in mijn mening. De bieren waren heel sporadisch in een doos bij elkaar gelegd. Het verbaasd me dat ze de levering overleefd hebben. Daarnaast plakte de flesjes. Ik weet niet waarom de flesjes zo plakkerig waren.

Goed bier voor een eerlijke prijs

Ik heb via de webshop 20 verschillende speciaalbiertjes besteld. Twee dagen later werd het al in Nederland bezorgd. Goed verpakt met een persoonlijke boodschap. Ik ben erg tevreden.

Snel en goede producten

Lekkere biertjes; niet altijd alle gewenste soorten voldoende op voorraad. Snelle levering. Top!

Lutlommel 42

3920 Lommel