Perfecte service

Perfecte service!

TOP TOP maar ik wacht op de levering.

Dit keer ging de levering sneller

Vlot bestelproces & levering

Alles kwam goed aan, alleen de doos was tijdens de verzending wel een paar keer geopend en terug dichtgekleefd zo leek. Blijkbaar wilden er onderweg wel enkele mensen kijken wat er in de doos zat? Desondanks een half open doos, bleek de verzending wel volledig & heb ik enkele toppers van bieren kunnen ontdekken. Jammer genoeg is de XXXX quadrupel reserva van de struise brouwers nu niet meer op voorraad :D

Snel en goed geleverd

De Bierproeverij heeft ee. Grote selectie bieren. Bij bestellen wordt het bier zeer goed verpakt en snel geleverd. Prima dus.

Was heel goe verzorgd

De bestelling is netjes en op tijd geleverd zonder nare gevolgen.

Heel vlotte bediening. Overzichtelijke webshop. Exclusieve bieren in voorraad. Snelle bediening.

Snelle en accurate levering

Lekkere bieren

Mooi 8 flesjes minerva triple in een goed verpakte doos compliment!

Snel en correct.

Snelle levering. Correct.

Snel geleverd voor een prima prijs

Bestellen ging soepel, ruim assortiment.

gemakkelijk kiezen en snel geleverd

gemakkelijk kiezen op de site en snel geleverd

Top zoals het hoort

Snelle service!

Door een probleem bij de pakjesdienst had mijn levering vertraging. Wanneer ik dit had gemeld, hebben ze dit meteen opgelost. De dag nadien had ik het pakketje in huis!

Lekkere bieren, nette veilige verzending

Lekkere bieren, nette veilige verzending

Goede keuze

Zeer ruime keuze en snelle levering

Geen reactie op vraag

Voor de eerste keer besteld Op de site staat voor 16.00 uur besteld de zelfde dag nog verzonden. Gevraagd waarom dit niet gebeurd.... geen antwoord van hun kant. Jammer Ook de vervoerder is een slechte keuze post nl Neemt een loopje met zijn klanten.

Mooi assortiment aan speciaal bieren, ook van micro brouwerijen. Snel verstuurd met een persoonlijk berichtje in de doos. Erg attent.

Vlotjes

Makkelijk bestellen, levering verliep vlot

Veel keuze met toch ook wel soorten bier die je normaal niet zo snel elders tegenkomt. Altijd snel geleverd en zeker een aanrader!

Zeer ruim assortiment Ze hebben alles

Superschnell, einwandfrei

Immerwieder gern

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik heb mijn pakket nog niet

Graag zorgen dat mijn pakket zsm naar mij toe komt

Compleet, voordelig, snel en goed verpakt!

Veel keuze en nette service!

Lutlommel 42

3920 Lommel