in alle opzichten correcte dienstverlening

mijn eerste ervaring viel meteen goed mee

Snelle levering en goed ingepakt!

Snel geleverd maar er ontbrak 1 fles Beersky. Ik ontving er 2, maar had er 3 besteld en betaald. Verder wel een mooie sortering van donkere bieren!

Netjes geleverd

Duidelijke website met veel soorten bier. Snelle levering.

Top bieren voor een top prijs

Al meerdere bestellingen geplaatst, bieren van goede kwaliteit en af en toe leuke kortingen. Snelle levering, ook in Nederland. Absolute aanrader!

Accuraate en snelle levering en een mooi aanbod

Zie vorige opmerking.

Goed bier voor een goede prijs

Mede door biertjes die tegen de datum lopen blijft het totaal bedrag schappelijk met de borrel

Relatief goedkoop.

Verbeterpunten : Untappd score toevoegen Groter assortiment in buitenlandse speciaal bieren

Topservice

Oprechte firma, met handige webshop. Er was een foutje geslopen in de levering, wat altijd mogelijk is, dit werd meteen rechtgezet door een terugbetaling.

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Top produkt

Alles goed geregeld en op tijd

Snel & vlot, groot aanbod, leuke bierpakketten.

Snel & vlot, groot aanbod, leuke bierpakketten.

Makkelijk bestellen, snel geleverd, lekker bier!

Een mooie proeverij in een leuk klein kratje met 6 verschillende Brewmance bieren! Was makkelijk te bestellen, snel geleverd en daarnaast was het ook nog eens lekker!

Ruime keuze, makkelijk bestellen en snel en correct verzonden!

Nu een aantal keren besteld; bevalt goed!

Door code biertjes is het goed te betalen

Interessant assortiment, leuke prijzen

Leuke plaatselijke Belgische biertjes. Als klant ben je geen nummer. Klantenservice is persoonlijk.

Heerlijke bieren voor een geweldige prijs en snelle levering

Ruim assortiment bieren voor een mooi prijsje, snel geleverd in Nederland. Ook leuk dat er een zelf geschreven kaartje in de doos zit!

helemaal goed super snel geleverd

alles netjes verpakt en snel geleverd

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Alles goed en stevig verpakt ,leuke ansichtkaart erbij

Goede service!

Had veel speciaal biertjes besteld, deze waren netjes verpakt en afgeleverd. Kreeg nog een bericht dat er helaas één niet bij was, maar deze werd netjes terug betaald. Zal nog wel eens een bestelling doen.

Volt en zonder franjes!

De bestelling was eerder beperkt. Ik heb geen opmerkingen. Indien ik in de toekomst iets uit jullie gamma kan gebruiken zal ik niet twijfelen.

Leuk

Heb een bierproefpakket besteld als cadeau voor kerst. Kwam netje op tijd zoals beloofd. Het zijn allemaal leuke biertjes. Nu nog proeven.

Je heb je pakket snel in huis

Mooie selectie aan bier op de website. Goed ingepakt zodat alles heel blijft. De volgende dag verzonden en een dag later heb je je bestelde pakket in huis. Het persoonlijke kaartje wat ze erbij doen maakt het extra leuk! Volgende keer zeker hier weer bestellen

Snelle service. En verzorgd

Lutlommel 42