Snelle levering met een leuke verrassing voor de hond. Als tip: vermeld welke verrassing is bijgevoegd zodat deze makkelijk te bestellen is

Lieferproblem

Nach 12 Tagen immer noch keine Lieferung

levering volgens afspraak

De eerste bestelling die ik heb gedaan bij MY PET WORLD is volgens afspraak goed verlopen als de prijs wat ik besteld hebt niet veranderd doe ik zeker de volgende bestellingen

Slechte info

Onduidelijke website. Kattenbrokken besteld hondenbrokken gekregen Gebeld. Zou terug gebeld worden, nooit iets gehoord.

Keurig verpakt en snel verzonden!

Prima service, goede site en snel verzonden.

Snelle levering, product goed veroakt

Lieferung nach 10 Tagen noch nicht eingetroffen

Trotz Nachfrage noch keine Ware da - ob mein Vogel noch lebt, bis endlich die Medizin da ist, ist fraglich...

Klasse!

Schnell und einfach! Klasse

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel verzonden en goede prijzen

Ik was eerst sceptisch of dit wel goed zou komen. Aangezien de goede reviews toch besteld. Waaronder csi urine, aanzienlijk duurder bij andere dierenwinkels. Hier voor de helft kunnen krijgen. Binnen 2 werkdagen in huis. Wel leek het track and trace op spam! Wat het dus niet was.

Nach der Bezahlung ging alles schnell.

Nach Klärung der Zahlung. Die im ersten Moment nich erkannt wurde. Und auf Nachfrage vom Kunden geklärt werden konnte ging dann alles gut.

Prima, zo doorgaan.

makkelijk bestellen. Snelle correcte levering. Prima informatie en communicatie. Zo doorgaan.

Super snelle levering

Prima site en snelle levering, goede service

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Geht so

Leider ist meine Bestellung immer noch nicht da

juiste en snelle levering

snel en simpel bestellen, voordelig en goed geleverd.

War in Ordnung

War soweit alles in Ordnung fand es nur nicht schön hatte kurz info geschrieben an Kundenservice weil ich nicht wusste ob mein Päckchen unterwegs ist habe keine Rückmeldung erhalten

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Habe Ware immer noch nicht erhalten

Warte jetzt elf Tage auf eine Wurmkur

Snelle correcte levering

Bestelling snel en correct geleverd.

Alles super

Bestellung aufgegeben bezahlt schnelle Lieferung. Danke dafür

Goede winkel

Fijne webwinkel, zou graag wel wat meer keuze in natvoer voor katten willen zien.

Sehr schlecht

Ich habe keine gute Meinung über diesen Händler. Ich bekomme meine Ware nicht, die ich vorher bezahlt habe und ich bekomme keine Antwort des Händlers. Ich kann nur jeden abraten, hier zu kaufen

Supersnel geleverd!

Mijn hoogbejaarde Golden Retriever, ze is inmiddels ruim 14 jaar, slikt al een aantal jaren, naast Glucosamine voor honden en inmiddels ook ‘officiële medicatie’ van de dierenarts, Flexadin Advanced. Omdat de prijzen daarvan nogal uiteenlopen bij de diverse leveranciers, zoek ik, wanneer de voorraad op zijn einde loopt, de voor mij voordeligste aanbieding. En deze keer leverde My Petworld daardoor de Flexadin. Ik bestelde 60 chews op vrijdag 30 december en tot mijn stomme verbazing lag het pakketje al op Oudjaarsdag op de deurmat! Supersnelle levering dus, ondanks de Kerstvakantieperiode!

Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en snelle service

Het vinden van de juiste producten en het bestellen ging er makkelijk en snel. Ik werd tijdens het bezorgproces goed geïnformeerd en de bestelling werd snel bezorgd, zoals ze beloven op de website.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

We hebben al meerdere malen besteld. Nu voor het nieuwe jaar. We hebben begrip dat het wat langer duurde. Maar normaliter dezelde dag besteld, max. 2dsgen later bezorgd. Super dus.

Dick Flemmingstraat 23

5161 CA Sprang-Capelle