Snel en gewoon goed

Gewoon goed

Alles super

Unkomplizierte Bestellung, schneller Versand und gute Ware

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en telefonisch beteikbaar

Snel en goed geleverd. En voordelig

Was op zoek naar Cavom Compleet voor onze hond en had het best snel nodig. De volgende dag geleverd en door de kennismakingskorting nog super voordelig!

Lieferungsverspätung

Vor mehr als einer Woche habe ich zwei Produkte auf der Website bestellt, auf der eine schnelle Lieferung angegeben war. Der Absender hat keinen Tracking-Code gesendet, damit ich das Produkt verfolgen kann! Bis jetzt habe ich um eine Rückerstattung gebeten und er sagte, dass ich das Produkt ablehnen könnte und jetzt … Ich weiß nicht, ob das Produkt wirklich gesendet wurde und ob es tatsächlich ankommen wird…

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Product zoals beschreven. Snelle levering en goede prijs.

Unzuverlässig

Haben einen Artikel 4x bestellt. Versand hat sehr lange gebraucht ( wurde auf die Post geschoben). Als das Packet endlich ankam, war der Artikel nur 2x drin. Nach Nachfrage von uns, wurde uns mitgeteilt, das der Artikel nicht mehr da ist. Das Geld für die beiden Artikel wurden aber zurück erstattet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Netter Kontakt.

Schnelle Lieferung. Netter E-MAIL Kontakt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bij de vestiging in Millingen aan de Rijn, kon het pas aan het eind van de aankomende week geleverd worden en online was het sneller in huis.

Snel en goed.

Goede prijs en snel geleverd.

Ben heel goed telefonisch telwoord gestaan. Snelle levering

Correcte en snelle levering

Duidelijke website

Schnelle Registrierung und Lieferung der Bestellung

Trotz Schwierigkeiten mit der Vorauszahlung mittels anderer Dienstleister haben Sie meine Bestellung via mail betätigt und bearbeitet. Vielen Dank.

Prima snelle levering

Gewoon goed, geen klachten alles goed afgehandeld.

Snelle correcte levering!

Bestelling kwam keurig op tijd, goed op de hoogte gehouden. Goede prijs!

Mooie producten prima service.

Snelle levering en uitstekende smakelijke producten.

Gerne wieder

Habe die bestellten Entwurmungsmittel für unsere Hunde unglaublich schnell mit DHL bkeommen - "normale Zustellung" fand innerhalb von 24 Std. nach der Bestellung statt. Daumen hoch! Daher gern wieder, wenn nach wie vor der Preis stimmt :-).

Sehr schnelle Bearbeitung und Lieferung

Auf jeden Fall weiter zu empfehlen

Zeer behulpzaam en meedenkend

Doordat ik een fout in het adres had gemaakt kon het pakket niet geleverd worden. Door meedenken van de medewerkster is dit helemaal in orde gekomen.

slechte communicatie, correcte afhandeling na contact klantenservice

Mijn bestelling werd geannuleerd, zo maar, zonder mij hiervan op de hoogte te stellen. Na 10 dagen wachten toch maar eens gebeld, mijn bestelling bleek geannuleerd doordat 1 van de items niet op voorraad was.... Dus erg slechte communicatie. Toch een voldoende score doordat klantenservice dit netjes oploste. Echter, de nieuwe betaling via klantenservice erg omslachtig, geen betaallink, geen tickie oid, moest het zelf overmaken en een betaalbewijs sturen.... Internet aankopen behoren gemak voorop te stellen, niet hier helaas...

Keurig op tijd en goed verpakt

Het voer kende ik al, en aan de deur geleverd is met 12 kilo perfect. Mijn Bella is er ook blij mee.

Website bereikbaar en levering binnen 24 uur

Website bereikbaar en levering binnen 24 uur

schnelle lieferung

i deal

Unkomplizierte Lieferung nach Deutschland

Sehr gutes Preis Leistungs Verhältnis über den Lieferstatus wurden wir ausreichend informiert, einfacher Bestellprozess. Gerne wieder.

Helemaal prima

Prima en snel en correct afgehandeld

Dick Flemmingstraat 23

5161 CA Sprang-Capelle