Producten die ik regelmatig bij een lokale dierenwinkel kocht, koop ik nu voortaan online via MyPetWorld. Het scheelt namelijk een paar euro in de portemonnee. Website is makkelijk te bedienen en de producten heb je veelal binnen 3 werkdagen in huis. Top!

ik heb een goede ervaring met het bestellen bij mypetworld

Hat alles super schnell geklappt... gern wieder

Bestens

Aanrader

Goed geprijsd, gratis verzonden en blij met het product! Meteen aangeraden aan anderen :)

Sehr gute Artikel

Artikel relativ schnell versand

Goed verpakt en snel verzonden!

Voldoet aan mijn verwachtingen

Behulpzaam

Mijn bestelling was na paar dagen nog niet geleverd. Na telefonisch contactc werd het probleem (te weinig voorraad) goed opgelost met alternatief. Het pakje werd de volgende ochtend afgeleverd.

Gemengde gevoelens

Besteld bij my pet word. Helaas werd maar een deel bezorgd. De bestelling kwam overigens pas na een paar dagen, terwijl op de website staat: vandaag voor 8 uur besteld, dezelfde dag verzonden. In verband met de ontbrekende artikelen gebeld met hen. Na telefonisch contact te hebben gehad bleek de rest van de bestelling niet leverbaar. Jammer dat ik hiervoor zelf contact moest opnemen. Vervolgens heb ik een creditnota ontvangen. We zijn inmiddels een week verder maar mijn Klarna account is nog steeds niet bijgewerkt. Daar staat dat ik nog steeds de volledige bestelling moet betalen. Dus ook de niet geleverde artikelen die tevens niet meer leverbaar zijn. Dus moet ik weer contact opnemen. Ik had verwacht dat dit gewoon goed verwerkt zou worden. Jammer.

nette afhandeling en netjes bezorgd, gewoon top

Alles uitstekend

Alles perfect

Super net bedrijf

Door een storing in het systeem kon ik iets bestellen wat al niet meer leverbaar was ! Ik kreeg een mailtje met de vermelding en dat het helaas niet mogelijk was de bestelde kalkoenstrips te leveren en dat ik mijn geld terug kreeg ! Met hun welgemeende excuses en een korting bod voor de volgende bestelling van 15%! Zeer netjes opgelost zo !

Prima prijs, snelle levering

Mijn bestelling was makkelijk te plaatsen en snelle levering

Perfekt

Bestellvorgang und Lieferung hervorragend. Gerne wieder, vielen Dank

Goede prijs, snelle levering

Beste prijs voor Trm producten en snelle verzending!

Toller Service, schnelle Lieferung

Top Preis, gute Qualität, schnelle Lieferung. Gerne wieder.

Prima webwinkel

Ze hadden een besteld artikel niet op voorraad en hebben het bedrag netjes gecrediteerd en een vervangend product gratis opgestuurd. Perfect opgelost door Lonneke. Super bedankt

Netjes afhandeling van alle bestellingen

Nette goede producten,en afhandelen bestellingen

Schnelle Lieferung, alles super

Schnelle Lieferung hat alles super geklappt

Sehr gut

Sehr schneller Versand Und sehr günstige Preise

Geleverd zoals omschreven. Levering is prima verpakt en snel geleverd.

Heel slecht

Leugens, en nog eens leugens als je vraagt waar je bestelling blijft!! Volgende dag? Laat me niet lachen En 2 x een ander verhaal als oorzaak, ze verzinnen het waar je bij staat maar zijn te stom om elkaar ervan op de hoogte te brengen

Waardeloos

Het belangrijkste deel van mijn bestelling via de webshop bleek niet leverbaar en dus sturen ze de rest maar op zonder overleg vooraf. Over de reden waarom kreeg ik 2 verschillende mails, met 2 verschillende redenen (storing en eigen verzoek?!). Om 17:07 op vrijdag waren ze al niet meer bereikbaar tot maandag. Slechte service!

zeer goede ervaring

zeer goede ervaring, levering echt de volgende dag in huis raad deze Mypetwordl iedereen aan

Goed / zeer goed

Ervaring is goed. Ik heb het product met een prima houdbaarheidsdatum in een nette verpakking mogen ontvangen. Ik ben wel gewend dat tegenwoordig producten sneller verzonden worden. De hondenbrokken hebben er enkele dagen over gedaan

Dick Flemmingstraat 23

5161 CA Sprang-Capelle