Goede producten

Goede producten en correct geleverd. Goedkoper dan andere soortgelijke bedrijven.

Lieferung und Bezahlung erfolgten ohne Probleme

Das aufdringliche wiederholte abfragen einer Bewertung sorgt für Punktabzug!

Wordt attent gemaakt op de korte houdbaarheidsdatum Snelle afhandeling en bezorging

Tweede order, weer vertragingen

Voor de tweede keer een order geplaatst. Eerste order werd te laat geleverd (product prima). Nu weer leveringsproblemen. Op de site wordt "same day delivery" beloofd, maar dat is hier bij beide orders niet waargemaakt. Bij plein.nl altijd op tijd geleverd. Die paar euro goedkoper is het voor mij bij de volgende order niet meer waard.

Supersnel geleverd een aanrader

Omgevingspray voor ongedierte kon ik dan ook direct gebruiken.

Tolle Produkte und toller Service.

Alles super toll gelaufen. Die Website ist klasse,die Preise sind super und eine große Auswahl an Produkten. Die Lieferung ging super schnell. Vielen Dank.

Onze hond is blij met zijn speeltjes. Maar debrokjes hoeft hij niet

Snel en betrouwbaar

Pakket goed en snel aangekomen

Goede zaak

Bestelling ging goed, veel keuze en wat het extra maakte, de leuke aanbiedingen

Zeer snelle levertijd

Nou dat het netjes verwerkt wordt ,en nogmaals snelle levering.

Snelle bezorging van bestelling, word via email goed op de hoogte gehouden, producten zijn goed en prima kwaliteit/prijs verhouding!

Schnelle Lieferung einfach Top

Schnelle Bearbeitung der Bestellungen alles verlief ohne Probleme

Soweit alles in Ordnung

Das Einzige was ich beanstanden muss: Das Flaschen mit Flüssigkeit nicht separat verpackt waren, so hatte sich der eine Deckel leicht geöffnet und alles war leider voll mit Fellglanzspray!

zeer goed

voor het eerst besteld bij my Petworld Laten via mail weten wat er met de bestelling gebeurd en houden je op de hoogte. Alles keurig stevig verpakt en snel geleverd. Ben zeer tevreden, houden zo.

super

Een XL honden mand bij jullie gekocht ene kant wordt hij koud en andere kant warm onze hond heeft er heerlijk op gelegen met die hitte.

zweite Lieferung kam nicht

die erste Lieferung kam super pünktlich und korrekt. bei der 2 Lieferung war Verspätung und der Kundenservice von Mypetworld war nicht wirklich sehr behilflich 6nd sagte ich soll einige Tage warten. also ich bestell nicht mehr bei Mypetworld

Prima geregeld

Snel gevonden, bestelt en geleverd

Super service !!

Super tevreden en super service !!

Fijne website

Hier kauwtabletten besteld voor mijn hond tegen vlooien en teken. Zij waren de goedkoopste en was een hele snelle levering.

Supersnel geleverd en voordelig geprijsd.

Snel geleverd, uitstekend geprijsd

Ik ben zeer tevreden

Goed en snel geleverd

Alles netjes verpakt en snel geleverd

Niet best

Bijna twee weken geleden wat besteld, nog steeds niet ontvangen.

gewoon goed

zeer tevreden snelle verzending helemaal top

Snelle service!

Goede levering.