Super !!! Heel tevreden!!!
Snel verzonden, goeie service en altijd geleverd en keurig verpakt. Snel, goed, goed te bereiken voor vragen ed. Goeie service dus!
Goeie kwaliteit en altijd optijd geleverd.
snelle levering en betalen gaat ook goed ben tevreden
Altijd uitstekend maar had wel 2 units meer verwacht als compensatie bij een klein foutje van hun/jullie!! Maar voor de rest uitstekend en kwaliteit Cok de Groot
Fijn assortiment. Duidelijke, vriendelijke support. Mis je een pakketje? Geen probleem, geld terug.
Vragen via mail of WhatsApp worden binnen een uur beantwoord. Als per ongeluk een verkeerd product geleverd is, wordt dit per direct opgelost zonder allerlei procedures, formulieren, etc. Zo heb je de juiste spullen alsnog op tijd in huis, als je aan het begin van de week besteld. De enige bezorgmethode is nu per pakketpost. Dit lijkt verspilling, maar ik betaal liever extra. Toen brievenbuspakket nog een optie was, werden deze vaak te laat bezorgd, zonder goede track&trace. Wellicht zijn de producten soms duurder dan bij de concurrent, maar de verpakkingen zijn volgens mij licht en lucht dicht, waardoor de producten langer goed blijven
Ben al zeker 5 jaar klant bij HC. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van hun producten . De verschillende bezorgopties zijn ook erg fijn. Kan deze leverancier zeker aanraden.
Produceren altijd goed. Snel geleverd. Uitstekende klantenservice.
My experiences with HomeChemistry has been nothing but positive. They are extremely quick to answer any questions, their goods usually arrive overnight for me, and their prices are reasonable - especially when you do take the quality and speed into account. If i have any negative feedback it would be: - A better customer reward system, something with points for instance. - Free shipping when ordering for more than 75-100€ Still, i give them 5/5 - however there is room for improvement :)
Vriendelijke mensen... alles netjes op tijd altijd binnen!!!
Beste Suus, Dank je wel voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en snelle levering. We doen altijd ons best om alles op tijd en netjes te leveren! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry 🧪✨
Betrouwbaar en snel geleverd. Ook direct bereikbaar voor vragen
Beste Maria, Dank je wel voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de betrouwbaarheid, snelle levering en bereikbaarheid van onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry 🧪✨
Zeker aan te bevelen, hebben zelfs hun eigen lab
Beste R., Dank je wel voor je positieve feedback! 😊 We zijn blij dat je onze service en aanbod waardeert, en dat je vertrouwen hebt in onze betrouwbaarheid. Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze producten en dat je onze eigen labfaciliteiten opmerkt! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry 🧪✨
Helemaal top
Beste Anne, Dank je wel voor je geweldige review! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle service. Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry 🧪✨
Snel binnen gekregen, vond de manier van geld overmaken eerst een beetje sketchy, maar alles was super snel binnen en van goede kwaliteit.
Beste Lize, Dank je wel voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. We begrijpen dat de betalingsmethode even wennen kan zijn, maar we zijn blij dat alles uiteindelijk naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry 🧪✨
Het is eenvoudig om te bestellen, het assortiment is breed. De verwerking en de bezorging gaan snel! Bij vragen is de klantenservice snel bereikbaar. :)
Beste Fabian, Dank je wel voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je de bestelling eenvoudig vond, het assortiment breed is en de levering snel ging. We zijn ook blij dat onze klantenservice snel bereikbaar was! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry 🧪✨
Het kost wat (veel) centjes; maar de service is uitstekend!
Beste Marlies, Dank je wel voor je feedback! 😊 We begrijpen dat de prijs soms een punt van overweging is, maar we zijn blij dat je tevreden bent met de uitstekende service. We doen altijd ons best om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry 🧪✨
Beste Pieter, Wat ontzettend vervelend dat er wat aan de hand is met je bestelling. Onze excuses hiervoor ! Had je ons klanten service al een berichtje gedaan? We willen je namelijk graag helpen om dit op te lossen 🥰 We horen graag van je ! 😊 Met vriendelijke groeten, Team HomeChemistry 🧪✨
Snelle levering en een goed product. De website is duidelijk en fijn om snel een bestelling te plaatsen. En als je vragen hebt dan heb je snel antwoord via Whatsapp.
Beste Albert, Dank je wel voor je positieve feedback! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, het product en onze klantenservice via WhatsApp. We streven altijd naar gemak voor onze klanten! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry 🧪✨
I had little trouble with shipping, luckily HC’s customer support was kind and supportive and helped me to solve the issue quickly:)
Hey K, We are sorry your order didn't arrive. We put our trust into PostNL that they will delivery your package safely. But unfortunately because PostNL is a separate business we cannot control when something goes wrong with their delivery service. We still want to apologize for the inconvenience. Please send us a message so we can discuss on how to solve this problem and move forward ! Kind regards, HC service
Originele beoordeling
My order didn’t arrive, yet marked as delivered. I was dismissed and told to get better shipping option next time.
Overzichtelijke site. Duidelijk en makkelijk in gebruik. Snelle en discrete bezorging. Sommige producten wat hoog geprijsd, lang niet alle maar sommige wel
Beste I.K., Dank je wel voor je duidelijke feedback! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de gebruiksvriendelijkheid van onze site en de snelle, discrete bezorging. We nemen je opmerking over de prijzen zeker mee! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry 🧪✨
great quality, fast shipping, I recommend
Beste Jakub, Thank you for your great review! 😊 We’re thrilled to hear that you’re satisfied with our quality and fast shipping. With kind regards, Team HomeChemistry 🧪✨
Bijna perfect
Beste Je-remy, Dank je wel voor je fantastische review! 😊 We zijn blij dat je zo tevreden bent. Als er iets is waar we nog aan kunnen werken, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry 🧪✨
Ik bestel al geruime tijd mijn producten via een con collega website. Maar de prijzen hier zijn toch een stuk voordeliger en de levering is heel erg snel. Verder goede kwaliteit producten.
Beste L@rz, Dank je wel voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je onze prijzen, snelle levering en productkwaliteit waardeert. We zijn blij dat je bij ons hebt gevonden wat je zocht! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry 🧪✨
Great products and prices, quick shipping. Highly recommend.
Beste Oleg, Thank you for your great review! 😊 We’re happy to hear that you’re satisfied with our products, prices, and quick shipping. With kind regards, Team HomeChemistry 🧪✨
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!