Enerverende site.

Zeer enerverende site, volstrekt gericht op kwaliteitsdoeleinden. Ook over de klantenservice ben ik zeer te spreken!

Amazing store - fast, reliable, and great products

Great store to get those things which other stores do not sell! HomeChemistry is a reliable and affordable option for those in need of something special and hard to get by. I would definitely vouch for buying at this online store!

Goed geholpen door de klanten service

Er was iets fout gegaan en netjes opgelost door de klanten service.en de producten zijn zuiver van kwaliteit

Altijd netjes en goed bereikbaar

Service is goed, producten snel geleverd

Bestellen ging simpel eveneens de overboeking van betaling. Attent dat je een gratis product kunt kiezen als je 3 producten besteld. Levering relatief snel, na 2 werkdagen in huis. Producten zijn wat wisselend. Ene keer wat potenter dan de andere keer. Op zich redelijk zuivere stof na testen.

Sommige producten zijn wel wat duur, helemaal als de voorraad slinkt, zo lijkt het. Maar de kwaliteit is altijd perfect!

Toppers!!

levering altijd snel goede kwaliteit Nummer 1

Snel antwoord op je bestelling.

Snelle goede levering

Snelle service Goede afhandeling Zou alleen naam voor verzenden aanpassen

snel, discreet en professioneel

Bij vragen krijg je snel een antwoord. Fouten kunnen gecorrigeerd worden.

Too

0 fouten

Uitstekend product en service

Uitstekend product en service

Snel geregeld.

Geweldige service

Geweldige service en de kwaliteit is altijd goed. Bovendien is de levering ook altijd zoals afgesproken.

Slecht

Mdphp darkstone freebase zou niet verkocht mogen worden als mdphp freebase. Lijkt totaal niet op de mdphp freebase poeder! Geen aanrader!

Toppie service en kwaliteit!!!

Sneller en beter kan gewoon niet! Eerlijke Support! Echte aanrader!

Product kon beter

Zoz

Altijd kwaliteit

Altijd waar voor je geld

superflex

nemen alle verantwoordelijkeid, wel prettig want die shit is nogal prijzig. doen wat ze beloven.

Ik blijf erbij dat je betere kwaliteit niet kunt vinden.

gewoon toppie

snel correct en lekker

Echt top geregeld bij dit bedrijf!!.

Super snelle levering! Voor 19:30 dan wordt het nog verstuurd diezelfde werkdag gaat ook altijd goed dag later ligt het bij de afhaalpunt. De volgcodes krijg je gelijk op mail en werkt altijd,! Dus tot nu toe een dikke 10.

Erg onaanneemlijk

De service niets over te klagen, enkel mis ik gewoon een goed alternatief op a-pihp. De voorgaande producten waar a-pihp het alternatief van werd hadden nauwelijks verschil qua smaak structuur en proces. De alternatieven die aangeboden worden als het alternatief op a-pihp of als vergelijkbaar product worden aangeboden vind ik onacceptabel als zodanig genoemd te worden. Biedt het niet zo aan zou ik wensen en a-pihp weer terug in het aanbod. Het is werkelijk een gevaar als dit in crimineel handel terecht komt. Controle kwijt zeg ik.

Goeie communicatie op welke vragen dan ook, altijd vriendelijk en altijd een keuze voor voor een gratis artikel.

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!