Korrekt,Gyors,Ügyfélközpontú!

Ha M minden Jó Akkor Minden Rendben

• Ajánlnál minket? Yes

Goede kwaliteit en service

Goedkoop, snel, discreet verzonden en vriendelijk contact. Prima ervaring voor mij.

Altijd goed

Altijd top Behalve de ziploks... Zakjes gaan kapot over geklaagd maar geen verschil. Ben een vaste klant

goede service

zeer snelle levering en een goede service met whatsapp

Eerlijk en betrouwbaar.

Al jaren doe ik onderzoek en Home chemistry is het juiste adres ervoor. Goede klantenservice en maken tot nu toe nooit fouten met mijn bestellingen.

Komt altijd vlot binnen en keurig verpakt!

Idiots

Can you be fuckin shut off to not destroi ppl lifes fypu are facking scamers making ppl adicct

Supersnelle levering en eredivisie … chemicals

Space X is er niks bij!

Slechte ervaring met Bromazelam

Mijn vriend en ik gebruiken regelmatig deze benzo. Nu zagen de pillen er anders uit dan normaal (veel kleiner) en naar ons weten werken ze voor geen meter. Normaliter kon ik na een hele tablet slapen als een baby, nu kan ik er vijf of meer innemen en voel/merk ik er helemaal niks en slaap ik ook niet. Heel jammer als je daar net meer dan €50 aan hebt uitgegeven…

Fijn bedrijf.

Ik ben erg blij met Home Chemistry. De prijs is prima. En de kwaliteit is uitstekend.

Doen wat beloofd wordt

Kwaliteit zoals verwacht mag worden

Topkwaliteit en altijd volgende dag in huis

Ruim assortiment, wordt telkens geüpdatet. Deskundig als je vragen hebt. Netjes anoniem verpakt. Prijs kwaliteit is top! Mijn nr 1 keuze als het om research chemicals gaat.

Vloeiende verwerking en bezorging

Zoals de titel al zegt.. alles verloopt steeds prima. Heb nu voor de 3e keer producten besteld en al deze keren verliep dit proces prima. Alleen jammer dat er alleen via een bankoverboeking betaald kan worden.

DE BESTE

Kwaliteit top Service top Levering top

Snel en goed, en geweldige service via WhatsApp

Zelfs toen het mis ging met het post.nl punt, vonden ze snel een oplossing. Communicatie is heel snel en gemakkelijk

Super goed

Het kwam heel snel aan en de producten waren geweldig

Kwaliteit en en op tijd

Groot assortiment, goede kwaliteit en op tijd geleverd! Top!

Goede service na missertje

Helaas het verkeerde bezorgd. Na contact met de klantenservice netjes opgelost en nageleverd. De verkeerd geleverde order mocht ik zien als bonus. Thnx team HC! Tot de volgende!

De beste vendor

Vandaag besteld, anders een misverstand meestal van mijn kant Somst komst de post een dag lager. Wel een waarschuwing. Combineer odsmt niet ben benzo. Of alcohol. Hier waarschuwd hc duidelijk voor. Zorg er voor dat je iemand bij je hebt die nuchter is. Alle lof voor hc

Goed en snel

Goeie snelle service en volgende dag bezorgd.

Enorm fijne en gemakkelijke site

De site ziet er beetje sketchy uit, maar het is 100% betrouwbaar. Goede producten, fijne prijzen en kortingscodes die het voordeliger maken. Snelle levering op zowel een pakketpunt als brievenbuspost.

Heerlijke middelen ingekocht.

Ik heb de afgelopen maanden diverse producten gekocht en uitgetest In een privé party, om meer uithoudingsvermogen te krijgen en om lekjer door te gaan in een mooie flow. Echte erotische gewildige ervaringen met de producten. Homechemistry.nl hartelijk bedankt voor deze ervaring. ♥

Zeer snelle en vriendelijke service

Ik klik gewoon op wat ik wil, voeg het toe aan de winkelwagen, plaats dan een bestelling en binnen twee dagen heb ik het op mijn adres. En de inhoud van het pakket is altijd zoals besteld. Ik raad het ten zeerste aan

super

top product, scherpe prijs, snel geleverd

De laatste tijd slecht

Heb nu al 3x achtereen volgend voor niks op me pakket zitten wachten. 2x pakketpunt en voor niks heen gefietst. Middag vrij genomen. Baal er echt van.

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!