Goede prijs/kwaliteit en snel verstuurd

Uitstekende service en duidelijke procedure voor het bestellen. Product goed betaalbaar en goede kwaliteit.

Goede chemistry snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Ruim assortiment met voor ieder wat wils. Zeer redelijke prijzen en goede kwaliteit. Ook de keus tussen levering via reguliere post wat goedkoper is en twee soorten pakketpost, te weten aan huis of bij een afleverpunt zijn erg handig. Pakketpost is natuurlijk wel iets duurder maar het voordeel is dat de kans ook groter is dat het aankomt. Speciale aandacht voor de klantenservice. Foutjes qua levering en kwaliteit worden serieus genomen en zonder problemen opgelost. Dikke pluim!

Makkelijk bestellen en een goede snelle levering

De bestelling is makkelijk te maken en de levering is snel. Uitstekend voor als je snel wat nodig hebt voor je research.

Tevreden in vele opzichten

Helaas doet men er geen uitleg bij, wanneer er kleurverschillen in 2mmc tabletten zitten.

Erg vriendelijke en actieve klantenservice. Volop aanbiedingen !

Ik beoordeel deze website als goed !

Uitstekende service, top kwaliteit en snelle verzending

Pure diefstal. geen ster waard.

Bestel aan 50€ producten. krijg 3 zakjes truffels. Product was aan het oxideren dus zakjes staan op springen. deze meteen in de vuilbak gegooid aangezien dit niet enkel gevaarlijk alsnog giftig is. Video gestuurd als bewijs van oxidatie en vraag achter mijn werkelijke producten zijn meteen geweigerd aangezien ik deze producten niet kan terugsturen. Wat een grap, krijg niet eens deel van mijn geld terug dat mij teveel aangerekend wordt voor de vervallen producten...

Goede producten, snelle levering, nooit problemen gehad met wat dan ook.

Uitstekend behulpzaam betrouwbaar

Betrouwbare hulp en site.

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering

Snelle service en goede producten

Ik bestel hier al regelmatig en krijg 9/10x het pakketje snel in huis binnen (1 werkdag) en de kwaliteit is ook prima net zo makkelijk dat er contact kan opgenomen worden met het bedrijf bijv door e-mail contact

Goede prijs kwaliteit verhouding

Tevreden klant!

Blij met het aanbod, goede klantenservice

Gewoon goed en snel

Snel geleverd goed product

lekker makkelijk

Dat makkelijk lekker is.

Goede service, snelle levering

Product discreet en netjes verpakt

Super kwaliteit, en uiteraard goede service!

Snelle levering, prima service.. Foutje bij de levering werd snel opgelost, vriendelijke medewerkers:)

Betrouwbaarheid

Het komt gelukkig altijd op tijd aan Altijd goede producten Dankjewel

Gegarandeerd kwaliteit en service

Discreet en ook snel bezorgd

levering volgens afspraak.

Dag later binnenm.

Goed spul, goeie service, altijd netjes verzonden.

Gewoon goede site.

Goede levering en service

Goede levering en service. Ze helpen je uiteindelijk altijd bij de klantenservice!

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!