Post.nl

De mensen van Homechemistry een dikke pluim. Ze versturen het altijd snel. Alleen post.nl wil nog weleens zorgen voor vertraging

GEWELDIG

Perfecte en GEWELDIGE shop!!! Ik ben VASTE KLANT en blijf dit!!!

Goede kwaliteit, en goede prijzen !

Ze geven je ook nog een gratis product, bij een bestelling van minimaal 2 andere producten, zo krijg je echt veel waarde voor je bestelling. Gewoon goed ! Ik bestelde eerst altijd bij FunCaps, maar nu alleen nog maar hier !

Snel, betrouwbaar.

Bestelproces is eenvoudig. Aflevering snel, prima verpakking. Beperkte ervaring maar wat wij telkens bestelden was prima van kwaliteit.

Goede ondersteuning

Bestelling is vlot binnen.

Pakketje kwijt

Door PostNL niet geheel goed afgerond. Gelukkig zijn de werknemers van deze organisatie wΓ©l klantgericht om problemen als deze zsm op te lossen en je als klant op de hoogte te houden van de stand van zaken. Dank daarvoor!

Top kwaliteit en betrouwbaar

Al jaren ben ik klant van dit bedrijf. Ze zijn aardig en berijkbaar. Heel fijn allemaal!

makkelijk besteld, snelle levering

Nr 1 for research chemicals

Fijn discreet

Discrete bezorgjng en goede klantenservice

Producten top en klantenservice komt bij problemen altijd netjes over de brug + is prima bereikbaar.

Altijd goede service

Goede service, supersnelle levering

Prima levering!

Weer blij en tevreden! Bedankt voor de goede service!

Very good

Super service good packing good produkt. Bravo for seller giid joob

Altijd perfect

Fijne leverancier, scherpe prijs en goede kwaliteit

Snelle en de juiste leveringen.

Veel keus (vooralsnog) en gelukkig vallen de middelen die ik regelmatig gebruik niet onder de nieuwe stoffen wet. Ik vind dat eenieder het recht heeft middelen te gebruiken, als dat zijn/haar wens is. En geen zaak voor de overheid. Die is bovendien gruwelijk inconsequent. Producten met suiker smaken nog steeds niet naar tabak en hebben ook niet zoveel accijns. Hieronder wordt gevraagd of ik jullie zou aanbevelen. Misschien aan een chemicus die daadwerkelijk onderzoek wil doen naar de derivaten die jullie aanbieden, Aan willekeurige mensen zou ik jullie niet aanbevelen, omdat het gebruik en de manier waarop volledig bij de persoon in kwestie ligt.

Nieuw materiaal kunnen testen en resultaten meer dan perfect.

Topper

Breed assortiment, goede klantenservice

Er zijn veel verschillende stoffen te koop op de site, de levering gaat snel en je hebt de keuze hoe je het wilt laten bezorgen. Ook de klantenservice vond ik erg goed! Het was al in de avond, maar ik kreeg snel een adequaat antwoord op mijn vraag.

Er kan er maar een de beste zijn.

Ben al jaren vaste klant, de reden, HomeChemistry is een betrouwbare internet winkel met kwaliteits producten, die betaalbaar zijn. Razend snelle bezorging, klanten service is uitstekend, en dat zeg ik niet vaak. Je krijgt wat je verdient is mijn uitspraak.

Top.

Goede producten en uitstekende service.

Top service top .

Goed altijd klaar voor een net antwoord op wat voor vraag dan ook.

Geweldige service.

Bestellen gaat snel en makkelijk en de spullen zijn prima.

Betrouwbaar

Goede klantenservice, goed bereikbaar, goede producten, snelle levering. Top!

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!